)?
)? Pytania może naiwne, ale nigdy się w coś takiego nie bawiłem. Z góry dziękuję za odpowiedz.

)?
)? 
tom_ek pisze:Piotrze, znalazłem gdzieś w Twoim wątku przepis na likier Kahlua, który chciałbym zrobić. W zakończeniu przepisu piszesz: Na koniec wlewamy alkohol, mieszamy i "do lochu". I tu mam problem, bo moja blokowa piwnica jest co prawda ciemna, ale ciepła. Gdzie w takim razie mógłbym trzymać "mieszankę"
 Jak chcesz iść w tą stronę, to koniecznie zrób Tia Maria, wg mnie jest ciekawsza w smaku od Kahlui, do tego ma b.ciekawą historię romantyczną:
 Jak chcesz iść w tą stronę, to koniecznie zrób Tia Maria, wg mnie jest ciekawsza w smaku od Kahlui, do tego ma b.ciekawą historię romantyczną:

swoją drogą ciekawy ten likier? czym się różni od Kahlua?
  swoją drogą ciekawy ten likier? czym się różni od Kahlua?

to z pewnością jej nie zaszkodzi a Tobie pomoże.
 to z pewnością jej nie zaszkodzi a Tobie pomoże.
 .
.
 . Wybieram się niedługo do szkółki w MIlanówku na zakupy nietypowych krzewów owocowych w tym dereni o dużych owocach. Więc liczę, że w następnych latach będzie lepiej.
 . Wybieram się niedługo do szkółki w MIlanówku na zakupy nietypowych krzewów owocowych w tym dereni o dużych owocach. Więc liczę, że w następnych latach będzie lepiej.