Romciu niech patyczkom wyrosną korzonki Dlaczego jeden patyczek jakby pokryty jest lodem (ten po lewej?), a zasiewy mam w takich samych pudełkach, u naszego sprzedawcy wykupuje wszystkie winogrona, żeby tylko mieć kolejne pudełka
Romeczko no nie mów ,naprawdę zaszalałaś z różami ,też je lubię ale mam ich kilka krzaków bo za mało słońca ,miałam kiedyś więcej ale któraś zima mi załatwiła sporo i tak dałam sobie spokój na razie ,co roku jakiś fijoł jest, ale to chyba dobrze ,nie ma monotonii ..ślicznie u Ciebie Romeczko Ewcia a co Ty tak cichaczem kupujesz powojniki ??nic mi nie pisałaś ....no nieładnie napisz mi gdzie jakie i po ile
Witajcie Elu ale mi podrzuciłaś link Mam tego sprzedawcę pod nosem Mnie też róże wszystkie i nie tylko ,ta wredna zima załatwiła miałam już nie ale cóż kobieta zmienną jest Ewa jeszcze piwonie I Wy mi mówicie że ja szaleję Pawle , to jest dopiero malutki wstęp ,dopiero na miejscu będzie wielkie sianie............ ze względu na przewózkę muszę się mocno kontrolować Elunia właśnie ze względu na transport tylko co konieczne sieję
Wzywamy wiosnę.................