Witam Szanowne zielone i kolorowe Towarzystwo po przedużonym weekendzie
Pięknie dziękuję za odwiedziny i wpisy
Alenko 
dziękuję.
Takie ceny to są uroki mieszkania w małych miejscowościach z wielkim zapleczem ogrodniczo rolniczym i latanie na rynek.
Janku 
dziękuję, ale uważaj bo i skrętnikoza też na FO panuje.
Skrętnik tak mnie zachwycił, że sama własnoręcznie przytargałam z rynku ten ciężar.
Magda2701 dziękuję

A mnie bardziej podoba się Twój cudny ogród i pomyslowe wygodne kwietniki. Bardzo jestem ciekawa też Twojej rozrośniętej NN. Wygląda jak conajmniej kilkanaście roślin. Czy pelargonia Tomcat już się rozpakowała ?
Skusiłam się na ten wielki skrętnik, pewnie z chytrości, bo mam jeszcze dwa malutkie. Tylko male trzymam na parapecie w mieszkaniu.
maja79 Majeczko 
dziękuję.
Koniecznie był mi potrzebny kontrastowy kolor do moich niebieskości i trafiło na te pelarogonie. Dwie stojące angielki i cztery wiszące w podobnym kolorze.
Halinko welkam pytasz jak spać ? Spać oczywiście tylko dobrze, a nawet bardzo dobrze z pięknymi snami
Magdallena Madziu 
dziękuję.
Zapatrzyłam sie na to Twoje niebieskie cudo, ale u nas trafił mi się tylko taki.
Zupełnie nie wiem co z nim trzeba będzie zrobić na koniec lata.
Karolinko kelpie 
Jak szaleć to na całego
Ale ile razy zajrze na stronki fuksjowe, zaraza atakuje mnie coraz mocniej.
I w sumie dobrze, że nie mam już miejsca na następne roślinki.
Dopóki mnie coś nowego nie skusi.
Ostatnio był spokój, bo weekendowa przerwa w lataniu na rynek.
A dziś od rana pada i kapie, chociaż jest ciepło, pewnie z rozpędu bo wczoraj mocno nam dogrzało.
Zacznę od uśmiechów dla Was:)
^ Może to Brentano ?
^ Ta być może podobna do Bella Rossela ?
Wieczorem wkleję jeszcze co nieco, a teraz miłego popołudnia życzę i lecę pooglądać co nowego u Was