Mój ogród wśród łąk cz.2
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród wśród łąk cz.2
Cudna tęcza, symbol nadziei i zwiastun pieknej, wiosennej pogody po tym deszczowym, niepokojącym okresie 

- baasik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu, chyba masz na myśli winobluszcz trójklapowy. Ja go już nabyłam, tylko jeszcze w doniczce siedzi, bo pogoda nie daje mi wyjść do ogrodu 

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Dzisiaj był wspaniały, słoneczny dzień. Nareszcie
Robercie - znam tą dolegliwość, gdy nie można pójść do ogrodu i podziałać
Ja dzisiaj wykorzystałam słoneczko i ...poszalałam w moim warzywniczku.
A pochwal się co tam zdziałałeś ogrodowo
Marysiu - uwielbiam stare domy, a jak są porośnięte bluszczem, albo dzikim winem to przepadłam. Mają ten charakter, którego brakuje tym nowoczesnym, ślicznym domkom. Ja mam dom dość nowy ( 6 letni) ale z uporem go stylizuję na wiejski, z charakterem.
Dlatego marzy mi się taki stary mur...A jak tam pogoda dzisiejsza? U mnie było wspaniale.
Wolusiu - jak ładnie napisałaś o tęczy
Basiu - tak, miałam na myśli winobluszcz trójklapowy....ja go nabyłam 2 lata temu, i już nawet pokazał co potrafi, ale musiałam go przeprowadzić na czas remontu tarasu. Siedzi biedaczek w doniczce i oczekuje....na to by po murze się czepiać.
Pojawiają się nowe kwiaty..

i ogólnie, uwielbiam ten busz / bałagan zielony, za nic na świecie nie będę go porządkowała

Miłego wieczoru wszystkim życzę

Robercie - znam tą dolegliwość, gdy nie można pójść do ogrodu i podziałać

Marysiu - uwielbiam stare domy, a jak są porośnięte bluszczem, albo dzikim winem to przepadłam. Mają ten charakter, którego brakuje tym nowoczesnym, ślicznym domkom. Ja mam dom dość nowy ( 6 letni) ale z uporem go stylizuję na wiejski, z charakterem.
Dlatego marzy mi się taki stary mur...A jak tam pogoda dzisiejsza? U mnie było wspaniale.

Wolusiu - jak ładnie napisałaś o tęczy

Basiu - tak, miałam na myśli winobluszcz trójklapowy....ja go nabyłam 2 lata temu, i już nawet pokazał co potrafi, ale musiałam go przeprowadzić na czas remontu tarasu. Siedzi biedaczek w doniczce i oczekuje....na to by po murze się czepiać.

Pojawiają się nowe kwiaty..

i ogólnie, uwielbiam ten busz / bałagan zielony, za nic na świecie nie będę go porządkowała

Miłego wieczoru wszystkim życzę

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Małgosiu naprawde śliczny dzień miałaś na działce
Kwiatki śmieją się wesoło
Wysyłam pw

Wysyłam pw
Widać po zdjęciach, że pogodny dzień był u Ciebie. U mnie tak samo, ładny dzień. Piękny irysek przygotowuje się, aby zakwitnąć.
U siebie w ogródku dzisiaj cały dzień spędziłem przy siewkach malw oraz irysach i liliowcach.

Pozdrawiam, Robert.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgosiu ja również uwielbiam taki roślinny busz.... w tej zieloności można się zatopić... wspaniałości
Czytam, że dziś u Ciebie już słonecznie i cieplutko.... bardzo się cieszę, bo u mnie też
.... wreszcie
Twoje różyczki takie czyściutkie, u mnie zmasowany atak mszyc.... dosłownie roje... i na różach i na drzewkach owocowych... coś okropnego.... oby jutro nie padało, bo koniecznie muszę pryskać....

Czytam, że dziś u Ciebie już słonecznie i cieplutko.... bardzo się cieszę, bo u mnie też

Twoje różyczki takie czyściutkie, u mnie zmasowany atak mszyc.... dosłownie roje... i na różach i na drzewkach owocowych... coś okropnego.... oby jutro nie padało, bo koniecznie muszę pryskać....
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Łubiny już zaczeły!
Moje w powijakach.
Begonii już nie sadzę, marnuję je. Twoje się zapowiadają nieźle.

Begonii już nie sadzę, marnuję je. Twoje się zapowiadają nieźle.

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dzień u mnie był piękny i nawet tęcza była
Małgosiu absolutnie nie porządkuj swojego buszu, bo taki mi się podoba, zdjęcie z bielonymi drzewkami prześliczne
Wszystko ma pączki tylko patrzeć jak zakwitnie i dopiero będzie busz
wytarmoś swoje piękne kociska za uszy 

Małgosiu absolutnie nie porządkuj swojego buszu, bo taki mi się podoba, zdjęcie z bielonymi drzewkami prześliczne

Wszystko ma pączki tylko patrzeć jak zakwitnie i dopiero będzie busz

Piękne zdjęcia z ogrodu
Kocie zambrudery niesamowite
/jak je widzę to nie mogę się na nie napatrzeć!

Kocie zambrudery niesamowite

- Ivona44
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jezu Gosia, ale te koty obłędne, zielony busz kocham i ja i trudni, tak już będzie - dziki raj 

Pozdrawiam, Iwona.
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Gosiu - stary mur z winobluszczem, kociambry i zielony busz - dla mnie będzie BAJKA 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Gosiu,ogrody pięknieją w oczach ,pięknie się wypełniają kwitnącymi roślinami,u Ciebie tak dużo roślin kwitnie i zaraz następne będą kwitły ,jest pięknie ,kolorowo i pachnąco ,kotki też używają na wiosnę ,wszystko odżywa i wszyscy zadowoleni,pozdrawiam

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Małgosiu witaj .
Dołączam do grona kochających busz w ogrodzie.
Wydaje mi się, że mamy ogród w podobnym stylu, tylko u mnie za wąskie ścieżki trawiaste zrobiłam, ledwo kosiarką się przecisnę. W końcu i u nas piękna, majowa pogoda. Kotki masz przecudne, uwielbiam je .
Miłego dnia Ci życzę.

Dołączam do grona kochających busz w ogrodzie.

Miłego dnia Ci życzę.

Jak dziś u ciebie?? U nas pięknie, słonecznie, aż się zdziwiłam, skąd dziś tyle czasu? Jakby mi ktoś zegar cofnął - skończyłam pracę o 14.30, przywiozłam dzieciaki, kawę z sąsiadką wypiłam, przekopałam kawałeczek pod rozsadnik, a tu nadal słońce, czas na wszystko...
życzę ci pięknej pogody i nadmiaru czasu.
życzę ci pięknej pogody i nadmiaru czasu.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Małgosiu
nic nie musisz porządkować, przecież jest pięknie
Byliny czytam wysiane, super
bardzo polecam taki sposób rozmnażania, za grosze można mieć kilkanaście sadzonek. Słoneczka życzę 

Byliny czytam wysiane, super