Żółciutka Azalia pięknie zakwitła. Piwonie szykują się do kwitnienia

Truskaweczki ładnie kwitną.
Masz racjeiwona0042 pisze:Deszczowo i zimno i u nas, no dosyć chyba już tego deszczu i zimna, mogło by się już to zmienić
Te chwaściory tak do siebie mająpatusia336 pisze:U mnie slabo trawa rosla ,ale tam gdzie kwiaty to wysoka i jeszcze ciezko ja wypielic. W truskawkach jakas plaga mleczy i to nie urosnie obok truskawki kepy tylko w samym srodku. Brak slow
Witaj Paulinko , już nie mogę się doczekać kiedy zakwitną piwonie , niektóre przesadzałam ale mają pąki a więc będą kwitły.Paulii pisze:Witaj MarysiuJasno czerwona azalia pięknie pąkami obsypana i ślicznego jednego kwiatuszka pokazała.
![]()
Żółciutka Azalia pięknie zakwitła. Piwonie szykują się do kwitnienia![]()
Truskaweczki ładnie kwitną.
Zapraszam , wpadaj i wąchaj do woli , tego z białą obwódką dostałam w prezencie od przyszłej synowej.gracha pisze:Jakie masz śliczne bzy ,przyjadę powąchać
PaulinkoPaulii pisze:Witaj MarysiuPiękny ten bez fioletowy z biała obwódką
piękne stokroteczki
![]()
Ślicznie zakwitł powojnik drugi powolutku szykuje się doi kwitnięcia.![]()
Beż bialutki śliczny. Białe zawilce śliczne.![]()
Orliki pięknie kwitną.Cieplutko Pozdrawiam Miłego dnia Ci życzę
Sabinko deszcz z małymi przerwami ciągle padanifredil pisze:Widzę, że i ciebie deszcz nie ominął. Zawsze można się pocieszyć tym, że nie będziemy musiały z konewkami biegaćNiesamowity masz ten filetowy bez z białymi lamówkami. Cudeńko
Czy również pachnie?
Alu u mnie pada prawie cały czas a dziś w nocy ma być tylko 3 st.alicjad31 pisze:Marysiu witaj u mnie też przed chwilą padało ,a jutro ma padać bardziej![]()
Bzy ślicznemiłego wieczoru
Wiedziała czym ująć teściówkę za serce , ale i ona jet zielono zakręcona.aneczka1979 pisze:A to przyszła synowa znalazła niezawodny sposób na teściówkę.![]()
Mam nadzieję, że kiedyś tam i moja będzie taka pomysłowa.Mam jednak nadzieję, że nie nastąpi to prędzej jak za jakie 18-20 lat. Postaram się do tego czasu oswoić z myślą o innej kobiecie przy moim synusiu.
Małgosiu i mnie dziś dwa razy deszcz wygonił z działki ale po południu trochę się wypogodziło .PEPSI pisze:Marysiu, u mnie też byle jaka pogoda, leje deszcz, co jakiś czas się rozjaśni, i na nowo. Za to widok tęczy,,,bezcenny. Czekam z utęsknieniem na słoneczko. Mam do posiania jeszcze ...buraczki, Okazało się, że te siane w kwietniu wzeszły, ale nie ma ich za dużo. A my buraczki bardzo lubimy. Pozdrawiam cieplutko.