Witam Was kochani w sobotnie popołudnie , nie wiem jak wy ale ja jestem dumna z naszych złotych olimpijczyków, dzisiaj kibicuję Kamilowi ,długo nie mogę pisać bo muszę trzymać kciuki
Alu - Biedroneczko warzywnik mam nieduży, ziemia dobra więc wszystko rośnie dzięki za
Marysiu dla tak wspaniałych ludzi jakich tu spotykam
Martusiu dziękuję za

i do Ciebie z powrotem

za pochwałę warzywniczka
Teresko już niedługo zaczniemy działać i cieszyć się z każdej roślinki,wspólnie wytrzymamy
Bogusiu pozdrawiam weekendowo,chociaż ja ma dopiero wolne dzisiaj od 16-tej, buciorki itakie tam różne gadżety do ogrodu kupuję w naszych komisach,tego czego nie chcą nasi zachodni sąsiedzi my przyjmujemy z ochotą
Małgosiu warzywniczek mam przy samej głównej ścieżce ,wszyscy spoglądają to raczej staram się żeby chwaściorów nie było, w zeszłym roku wysypałam skoszoną trawę między maliny ,ktoś mi podpowiedział że zagłuszą chwasty ale między warzywka jeszcze nie dawałam może muszę spróbować tak jak ty
Alu skromnie odpowiem ,cieszę się że Ci się podoba ,lubię jak tak witaminki ładnie rosną
Teresko jestem mile zaskoczona że mój warzywniczek zbiera takie pochlebne opinie
Sylko dokarmianie ptaków to ulubione zajęcie moich wnuków,
pierwsze warzywka niedługo wysieję do namiotu foliowego ,tak jak w zeszłym roku wysiałam na koniec lutego ,potem przyszły mrozy ,myślałam że nic z nich nie będzie ,jaki było moje zdziwienie jak koperek, rzodkiewka i sałatka pięknie zaczęły rosnąć
Marzenko dzięki za pochwały maluszków i warzywnika , po niedzieli zaczynam moje pierwsze parapetowe wysiewy, wyczytałam gdzieś że nie mogą stać w miejscach mocno nasłonecznionych, czy to prawda