Witaj Ewuniu zdolną masz córcie nie każdy potrafi zrobić no sobie witraże. a kot też wie gdzie się ulokować , gdzie najlepiej .
Piękne błękity pokazałaś
Też myślałam, że jak już wokół będą założone ogrody , to mlecze dadzą mi spokój, ale jedna z sąsiadek bardzo lubi te żółte kwiatki Czasami udaje mi się ją dopaść i ubłagać o skoszenie tych łanów nim zaczynają pylić, ale i tak niektóre mniszki są bardziej wyrywne.
Śliczna ta szachownica kostkowana. A przylaszczka to raczej zawilec jest.
Zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków.
Ewcia spróbuj się dogadać z babą a jak nie wyjdzie i nie uzna Twoich racji to szukaj czegoś w jej zastępstwo. Szkoda życia na takich ludzi.
Ogrodowo kwitnąco!
We wtorek po pracy wykonałam pierwsze koszenie
A od środy po pracy wychodzę naokoło godzinkę wyrywać mlecze i pokrzywy.
Wyrwałam 4 pełne taczki a to dopiero 1/5 z ogrodu
Sąsiedzi znowu mi numer wywinęli,wyjechali na 2 tygodnie ,oczywiście zostawiając swoją nieskoszoną trawę.Wiadomo co to oznacza za rok będę miała już mlecz na mleczu u siebie
Witaj Marto.Dzieci im bardziej brudne ,tym szczęśliwsze.Niebieski i biały w ogrodach bardzo lubię
Mario zdolną mam nie ma co. Ostatnio przejawia zdolność gubienia bucików w trawie.
Krysia
Tak podejrzewałam,że to zawilec,a polowałam za przylaszczkę.No kiedyś może uda mi się ją nabyć...
Te mlecze-nie wiem jak można je lubić.Zamiast robić obrzeża(tak jak planowałam) to ja 3 dzień wyrywam mlecze
Olu Dwu kolorową tez mam i o dziwo w tym roku bez opatulania zachowała swa witalność.A z Ta candidą to nie wiem co się stało
Grażynko jakoś nie nakłonisz mnie do jedzenia mleczy,ja nawet za sałatą nie przepadam
Co roku siałam sałatę i wciskałam ja każdemu kto się u mnie pojawił
Czar-na
Wiesz byłam po tym co napisałam u niej i było normalnie.Widać czasem ma te gorsze dni i ma mnie pod ręką aby się trochę wyładować.Ale musiałabym najpierw znaleźć inne zlecenia na jej miejsce...
będę miała prawdopodobnie jakieś owoce,jabłoneczka i śliwa
śliwośliwa
mam parę fotek,jednak nie za dobrej jakości -tak wychodzą wieczorem jak nie włączę lampy.
Trochę zmian,choć brakuje wykończenia,mianowicie kamieni.
Pergole zamontowane,róże pnące posadzone +plus powojniki.
Miałam dziś wolne więc dzień poświęciłam na ogrodowe porządki.
I bardzo miło zaskoczyła mnie przesyłka od Stasi,jakby wiedziała
Sławku te od Ciebie iryski przyjęły się ale jeszcze nie mają pączków,ale daj im czas...
u mnie wszystko z opóźnieniem.W tej chwili zaczynają u mnie kwitnąć te odmiany niskie
Witajcie
Do południa było bardzo fajnie w ogrodzie,a potem zrobiło się strasznie zimno,wywiał mnie ten chłodny wiatr do domu.
I znowu wyrwałam 10 wiader mleczy a to nie koniec...
Zasiliłam i podlałam róże oraz zrobiłam opryski.
Miało dziś padać- a nie spadła jeszcze kropla
Próbuje nowy hosting,za fotosik nie zamierzam płacić,a mam limit wyczerpany,z żaba podobnie,fotoszok ma te swoje logo w rogu zdjęcia,dlatego testuję następne hostingi
Ewuniu ale się u Ciebie dzieje coraz piękniej . śliczne Masz tulipany .
widzę że masz migdałka , mój pięknie kwitł a po przekwitnięciu zaczęły usychać mu listki , nie mam pojęcia co mu się stało.