Witam Was kochane
Przez kilka dni robiliśmy przy drzewie - wycięte

małe straty są : sosny straciły czubki,jeden mały świerk ucierpiał bardziej niestety został złamany w połowie

lilak "bez" też nie wiem w jakim stanie będzie tak do końca troszki liliowce również zostały przygniecione może odrosną

ważne że dach domu cały

troszki ściana została draśnięta przez spadającą gałąz...Pogoda w miarę dopisywała,w niedzielę się popsuła mgła jak mleko i minusowa temp przez dzień -2st. przymrozki prawie każdego ranka mamy. Dzisiaj ponuro i wietrznie ...
Natalko nie wiedziałam u siebie w wątku masz opowiadanie?
Aguś jak na razie ładnie się chowają ( nie zapeszając ) ale taki okres przedwiośnia jest najgorszy na choroby u królików.
Joasiu zielona ma koleżankę,była samotna przez jakieś 2 miesiące a potem postanowiliśmy jej kupić kolegę który okazał się z czasem jednak koleżanką
Oto Ona
Aniu o tak
Paulinko wszystkie cebulowe kwiatuchy ruszyły,jeden przed drugim.Zielona na szczęście trafiła do domu chociaż taka wymęczona i gdzieś całe piórka z ogona zgubiła. Jak zebrała siły to chciała znów na pole,ale to nie bezpieczne dla niej by było koty i inne ptaki żle by to mogło dla niej się skończyć.
Alu o tak małe zoo mam.Za jakiś czas przedstawie innych osobników haahaa
Reniu ooo masz nimfy,ale one mi się podobają.I jak mówią coś ludzkim głosem? Moje też poczuły wiosnę jak zobaczą że słonecznie jest za oknem tak się upominają żeby wyjść z nimi na pole no i też akcja "upierzenie" jest
Jadziu dziękuję! Staram się aby były szczęśliwe.
Grażynko papużki mam w takiej większej klatce i trzymam je w domu,przez okres zimowy gdy tak jak teraz zaczyna robić się ciepło i bez wiatru wystawiam je przed dom na godzinkę dwie - same nawet się upominają jak zobaczą przez okno że

świeci,a przez okres letni to prawie od samego rana do wieczora są przed domem lekko je nakrywam,żeby miały cień,i pilnują mi domu kwiatków haahaa

o tak króliki muszą mieć klatki,Ja co jakiś czas muszę łatać dziury bo wygryzą,ale to też zależy od królika niektóre takie spokojne są a niektóre to wrrr...łobuzy takie!