alicjad31 - Aluś to prawda każdy ma wzloty i upadki ale ja jakoś mam więcej tych upadków niż wzlotów. Mam nadzieję że w końcu to się zmieni.
jonatanka - Joasiu miałaś rację tacie przeszło a w opierniczaniu to ja za dobra nie jestem. wiem że zawsze mogę na Was liczyć i za to dziękuję z całego serca

Joasiu wiem że chcieliby żeby były idealne ale nie ma ludzi idealnych.
dorcia7 -Dorotko wiem ale jako jedynaczka to i oczkiem w głowie mamy też jestem.
aage -Agusiu już zaczynam pomalutku układać sobie w swojej główce i cieszyć się z małych rzeczy z drobnostek.
reniusia20 -Renatko sprawą z geodetą staram się już nie przejmować i nawet o niej nie myśleć. Staram się myśleć o przyjemnych chwilach i o Was kochani
anym - Aniu humor mi się poprawia jak chodzę po ogrodzie i patrzę na roślinki, chociaż ten dzisiejszy kret

. Sezon zakupowy już zakończyłam teraz musze poczekać do wiosny.
kanapl- Kasiu jestem właścicielką ogrodu ale mieszkam z rodzicami więc i oni też są jakby właścicielami. Jak mamy pomysły dotyczące ogrodu to siadamy i dyskutujemy albo idziemy i pokazujemy co gdzie ma być. Każdy dorzuca swój pomysł, swoją koncepcje i później wychodzi całość.
iwona0042-Iwonko uśmiecham się

do Ciebie
Paulii -Paulinko dziękuję za miłe słowa. Uśmiecham się i cieszę z każdej drobnostki a najbardziej jak chodzę po Waszych ogrodach czytam i podziwiam.
wiewioreczka - Anetko dziękuję

i wzajemnie

, Posadziłaś już maliny?
koziorożec- Martusiu dziękuję

, nie poddaję się tylko przychodzą takie chwile że chciałoby się schować i płakać. a ja z tym płataniem w tym roku to ma. Jedno co jest pewne że postanowiłam cieszyć się każdą chwilą a najlepiej to wychodzi mi w ogrodzie wśród roślin i zwierząt.
Renata1962- Renatko buzia już weselsza i mam nadzieję ze z każdym dniem będzie coraz lepiej.
JAKUCH- Jadziu też mam nadzieję ze będzie dobrze.
Kochani dziękuję za miłe słowa, które podnoszą mnie na duchu jestem Wam bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę miłego wieczoru.

- dla każdego.
-- 30 wrz 2013, o 22:03 --
gracha pisze:Sylka co to za kwiatek niebieściutki taki ładny,jabłoneczka taka mała a już parę jabłuszek wisi,chryzantemki ładne mają kolorki

Grażynko ten kwiatek to zawilec ogrodowy anemon. Rajska jabłoń co roku ma coraz więcej jabłuszek czekam aż będzie ich pełno. Moja przygoda z chryzantemami to początek jak przetrwają zimę to na wiosnę jeszcze dokupię kilka.