Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród 2

Post »

Witaj Sylwuś ;:196
Cieszę się że paczuszka doszła jako tako cała :;230
Kochana Ty moja! Nie smutaj,wiesz że złość piękności szkodzi! Na takiej ślicznej buzi powinien zawsze widnieć śliczny uśmiech. :D Wszystko będzie dobrze - zobaczysz! To przecież nie Twoja wina!
Nie myśl tak o tym pomyśl o czymś przyjemnym.Ciesz sie kolejnym dniem a ta sprawa się wyjaśni bez nerwów!
Pozdrawiam cieplutko! ;:196
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Sylwuś :wit będzie dobrze i nie smuć się kochana ;:196 Na pocieszenie kup sobie roślinkę do ogrodu wtedy humor od razu Ci się poprawi
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
kanapl
200p
200p
Od: 24 lut 2013, o 19:55

Post »

Sylwuś to Ty nie jesteś właścicielką tego ogrodu? No szkoda mi Cię... ;:196 ,że nie możesz robić tego co byś chciała w ogródku...
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Sylwuś, wszystko minie, będzie dobrze, uśmiechaj się :wit
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Witaj Sylwio nie zazdroszczę Ci szefowo-ciotki.
Z rodziną najlepiej nie pracować, bo jak są jakieś zgrzyty w pracy to często potem i w rodzinie są niestety.
Sylwuś głowa do góry i nie smuć się szkoda życia na zamartwianie się życie się ma tylko jedno i trzeba go przeżyć najpiękniej jak to możliwe. :wink:
Będzie dobrze i nie smuć się ;:168 już pomyśl o czymś przyjemnym i ciesz się każdą chwilą.
Ściskam Cię Cieplutko ;:168 ;:196
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03

Post »

Sylwuś wpadłam na chwilkę bo zaraz wybywam sadzić malinki, jejku jaka radość mnie rozpiera, bo się w końcu doczekałam :tan Dużo ciepła życzę i słoneczka, spokojnej niedzieli ;:168

Pozdrawiam ciepło ;:168 ;:3 :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Sylwio,muszę ci powiedzieć że mój tata też traktował mnie surowo i też nieraz przez niego płakałam, trudno go było zadowolić ,często mnie krytykował,dzisiaj z perspektywy czasu widzę to inaczej, to twarde przygotowanie do życia często mi pomaga przeżyć różne ciężkie chwile, głowa do góry nie można się poddawać ,trzeba udowodnić że jest się wartościowym człowiekiem mającym prawo do własnych decyzji i szacunku,pozdrawiam ,życzę miłej niedzieli i pozytywnego nastawienia,buziaczki ;:196
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witajcie, dzisiaj rano jak wyjrzałam przez okno byłam w szoku, biała trawa i do tego zimno. Zmartwiłam się o roślinki ( pelargonie, dalie) ale na szczęście przymrozek nie wyrządził większych szkód. Na dzisiaj zapowiadają kolejne ;:oj
W piątek wykopałam mieczyki teraz susza się i taki sam los czeka kanny i dalie ale myślę że to juto zrobię bo zamieniłam się z koleżanka i jutro idę na 7 do pracy, wiec jeszcze coś zrobię w ogrodzie.
Dzisiaj to tylko kilka zdjęć udało mi się cyknąć i pobawić z Miką.

Obrazek

Obrazek

Moja nie kwitnąca piwonia, może w kolejnym sezonie się uda.
Obrazek

Chryzantemy od Tereski jak na razie tylko te dwie pięknie rozkwitły:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Sylka co to za kwiatek niebieściutki taki ładny,jabłoneczka taka mała a już parę jabłuszek wisi,chryzantemki ładne mają kolorki :wit ;:215
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

alicjad31 - Aluś to prawda każdy ma wzloty i upadki ale ja jakoś mam więcej tych upadków niż wzlotów. Mam nadzieję że w końcu to się zmieni.
jonatanka - Joasiu miałaś rację tacie przeszło a w opierniczaniu to ja za dobra nie jestem. wiem że zawsze mogę na Was liczyć i za to dziękuję z całego serca ;:167 Joasiu wiem że chcieliby żeby były idealne ale nie ma ludzi idealnych.
dorcia7 -Dorotko wiem ale jako jedynaczka to i oczkiem w głowie mamy też jestem.
aage -Agusiu już zaczynam pomalutku układać sobie w swojej główce i cieszyć się z małych rzeczy z drobnostek.
reniusia20 -Renatko sprawą z geodetą staram się już nie przejmować i nawet o niej nie myśleć. Staram się myśleć o przyjemnych chwilach i o Was kochani ;:196
anym - Aniu humor mi się poprawia jak chodzę po ogrodzie i patrzę na roślinki, chociaż ten dzisiejszy kret ;:161. Sezon zakupowy już zakończyłam teraz musze poczekać do wiosny.
kanapl- Kasiu jestem właścicielką ogrodu ale mieszkam z rodzicami więc i oni też są jakby właścicielami. Jak mamy pomysły dotyczące ogrodu to siadamy i dyskutujemy albo idziemy i pokazujemy co gdzie ma być. Każdy dorzuca swój pomysł, swoją koncepcje i później wychodzi całość. :)
iwona0042-Iwonko uśmiecham się :) do Ciebie :D
Paulii -Paulinko dziękuję za miłe słowa. Uśmiecham się i cieszę z każdej drobnostki a najbardziej jak chodzę po Waszych ogrodach czytam i podziwiam.
wiewioreczka - Anetko dziękuję ;:196 i wzajemnie :), Posadziłaś już maliny?
koziorożec- Martusiu dziękuję ;:196, nie poddaję się tylko przychodzą takie chwile że chciałoby się schować i płakać. a ja z tym płataniem w tym roku to ma. Jedno co jest pewne że postanowiłam cieszyć się każdą chwilą a najlepiej to wychodzi mi w ogrodzie wśród roślin i zwierząt.
Renata1962- Renatko buzia już weselsza i mam nadzieję ze z każdym dniem będzie coraz lepiej.
JAKUCH- Jadziu też mam nadzieję ze będzie dobrze.

Kochani dziękuję za miłe słowa, które podnoszą mnie na duchu jestem Wam bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę miłego wieczoru. ;:196 - dla każdego.

-- 30 wrz 2013, o 22:03 --
gracha pisze:Sylka co to za kwiatek niebieściutki taki ładny,jabłoneczka taka mała a już parę jabłuszek wisi,chryzantemki ładne mają kolorki :wit ;:215
Grażynko ten kwiatek to zawilec ogrodowy anemon. Rajska jabłoń co roku ma coraz więcej jabłuszek czekam aż będzie ich pełno. Moja przygoda z chryzantemami to początek jak przetrwają zimę to na wiosnę jeszcze dokupię kilka.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Zmykam ;:19
Wszystkim życzę spokojnej nocy i kolorowych snów najlepiej tych ogrodowych. Dobranoc
Awatar użytkownika
Magda30
500p
500p
Od: 10 sie 2013, o 23:32

Post »

Sylwio twoj ogrod piekny od dzisiaj będę stalym bywalcem prosze napisz co to za czarna trawka jest super czerwono tez mam jest fajna ale ta czarna wymiata pozdrawiam ;:215
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Witaj Sylwuś Piękny zawilec
Rajska jabłoń ma już czewroniutkie jabuszka :wink:
Przepięknie Ci te dwie chryzantemki zakwitły ;:109 ;:109
Trzymam kciuki, aby przezimowały
Cieszę się, Sylwuś że znów zaczęłaś się uśmiechać i cieszyć z każdej drobnostki. :)
Chodź jak najwięcej po naszych ogrodach uśmiechaj się i podziwiaj je ;:77 jeśli Ci to sprawia radość
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Chryzantemki bardzo ładne ;:oj i fajnie się rozrosłą.Sylwuniu to mamy obie nie kwitnące piwonie.Ja teraz dostałam od Alicji może na drugi rok będę się cieszyć kwiatami.kiedy sadziłaś jabłonkę?Bo ma ładne owoce .
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Sylwuniu ,nie martw się piwoniami ,z nimi to tak jest ,ale za to potem ,jak zaczną kwitnąć ,to nie nadążysz liczyć kwiatów .Ja kupiłam 5 nowych piwonii ,z czego zakwitły tylko dwie i w dodatku nie takie ,
jakie zamawiałam .Jak zwykle zresztą .Ale masz tyle innych pięknych kwiatów ,że jakoś przeżyjesz .
A na pociechę buziaczki ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”