Kwiatki prawie wszystkie
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki prawie wszystkie
Irminko dziś dalie prezentuję, zapraszam 

- Annar13
- 1000p
- Od: 4 maja 2012, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękny ogród Irmino
Zazdroszczę uprawy tych boczniaków, tez je bardzo lubię, ale miejsca do hodowli nie posiadam

Zazdroszczę uprawy tych boczniaków, tez je bardzo lubię, ale miejsca do hodowli nie posiadam

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dziękuję za piosenkę
lubię takie głosy!

- paputowy dom
- 200p
- Od: 11 cze 2012, o 21:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Irminko
Też lubię ZAZ.
Ostatnio przeglądałam Twój wątek i trafiłam na zdjęcie czereśni obsypanej kwieciem a pod nią kogucik i kureczki
Talerzyk piękny. Ja nie lubię jednakowej zastawy i talerze u mnie różniste. Ostatnio na pchlim targu dostałam trzy talerzyki pięknie malowane- porcelana z włocławka.
Zostawiam moją ulubioną artystkę https://www.youtube.com/watch?v=F6Dm5hldI-k

Też lubię ZAZ.
Ostatnio przeglądałam Twój wątek i trafiłam na zdjęcie czereśni obsypanej kwieciem a pod nią kogucik i kureczki

Talerzyk piękny. Ja nie lubię jednakowej zastawy i talerze u mnie różniste. Ostatnio na pchlim targu dostałam trzy talerzyki pięknie malowane- porcelana z włocławka.
Zostawiam moją ulubioną artystkę https://www.youtube.com/watch?v=F6Dm5hldI-k
- Maska
- Kontakt:
I teraz cały czas słucham ZAZ, a już myślałam że nie ma dobrej piosenki francuskiej.
- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Tajko, to miłe, że tak widzisz moje 'wrzosowisko', bo ono mnie strasznie cieszy
Kasiu, dla Ciebie przyspieszyłabym własnoręcznie przekwitanie werbeny, bo też tak kiedyś na nią bardzo czekałam, ale jeszcze trochę...
Agnieszko, boczniaki są bardzo smaczne, ale sfotografować potrawę, by wyglądała w miarę apetycznie to jest dopiero sztuka, czasami nawet ładny talerzyk nie pomoże
Grażynko, nie żegnajmy jeszcze lata. Dzisiaj jest tak pięknie, że wszystkie kwiatki wystawiły buzie do słońca
Basiu, z Prosiaczkami mam same najlepsze skojarzenia, tak właśnie czasami mówię do mojego syn(k)a. Jest tak jak napisałaś, ale nigdy sobie tego nie uświadamiałam
Jago, miałam specjalnie dla Ciebie zrobionych kilka ciekawych sesji kocich, bo kiedy zostałam sama w domu w czasie wakacji, koty sąsiedzkie i dzikie, przybyły licznie i obsiadły płot, drzewa i prowadziły obserwację z ukrycia. Gdybym nie robiła codziennie zdjęć, to nawet bym ich nie zauważyła. Niestety zniszczyłam kartę pamięci, ale może jakieś zdjęcia odnajdę. Rudą i Szarą 'portretuję' bez końca, ale musiałabym przenieść się do wątku kociambrowego, tyle tego jest
Lubię pastele w ogrodzie (trochę wycofałam się z fioletów, bo w nadmiarze są przytłaczające), a w domu wybieram ceglane czerwienie, cynober, słonecznikowe żółcie i takie kolory, jakie ma dynia Hokkaido, zimą energetyzujące i optymistyczne
Marzenko, dalie zawsze chętnie
Aniu, zerknęłam do Ciebie na ostatnie strony wpisów i zobaczyłam różane patyki z korzeniami w paczce i...ze strachem zamknęłam stronę! Nie mogę patrzeć na zakupy, boję się samej siebie
Trochę żartuję a trochę nie. Jak się umocnię
to obejrzę Twoje nowe róże
Justynko, znam to nagranie, bo interesuje mnie stara i nowa piosenka francuska
Pokażesz nam talerzyki?
Masko, tak właśnie myślałam, że śpiewasz z Zaz

Kasiu, dla Ciebie przyspieszyłabym własnoręcznie przekwitanie werbeny, bo też tak kiedyś na nią bardzo czekałam, ale jeszcze trochę...

Agnieszko, boczniaki są bardzo smaczne, ale sfotografować potrawę, by wyglądała w miarę apetycznie to jest dopiero sztuka, czasami nawet ładny talerzyk nie pomoże

Grażynko, nie żegnajmy jeszcze lata. Dzisiaj jest tak pięknie, że wszystkie kwiatki wystawiły buzie do słońca

Basiu, z Prosiaczkami mam same najlepsze skojarzenia, tak właśnie czasami mówię do mojego syn(k)a. Jest tak jak napisałaś, ale nigdy sobie tego nie uświadamiałam

Jago, miałam specjalnie dla Ciebie zrobionych kilka ciekawych sesji kocich, bo kiedy zostałam sama w domu w czasie wakacji, koty sąsiedzkie i dzikie, przybyły licznie i obsiadły płot, drzewa i prowadziły obserwację z ukrycia. Gdybym nie robiła codziennie zdjęć, to nawet bym ich nie zauważyła. Niestety zniszczyłam kartę pamięci, ale może jakieś zdjęcia odnajdę. Rudą i Szarą 'portretuję' bez końca, ale musiałabym przenieść się do wątku kociambrowego, tyle tego jest

Marzenko, dalie zawsze chętnie

Aniu, zerknęłam do Ciebie na ostatnie strony wpisów i zobaczyłam różane patyki z korzeniami w paczce i...ze strachem zamknęłam stronę! Nie mogę patrzeć na zakupy, boję się samej siebie

Justynko, znam to nagranie, bo interesuje mnie stara i nowa piosenka francuska

Pokażesz nam talerzyki?
Masko, tak właśnie myślałam, że śpiewasz z Zaz

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Chyba będziesz musiała sie trochę cofnąć u mnie, bo pewnie zakopałam zdjęcia dalii. Oj niedobra, wstawiam zdjecia
Twoja różyczka pięknie kwitnie, moje wciaż zawiązują pączki, ciekawe kiedy zakwitną
Niezawodna jest Grand Hotel - czerwona

Twoja różyczka pięknie kwitnie, moje wciaż zawiązują pączki, ciekawe kiedy zakwitną
Niezawodna jest Grand Hotel - czerwona
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dalia piękna
Piosenka też odsłuchana ...
Kiedyś to było co słuchać po francusku
podobnie z filmami
SŁA

Piosenka też odsłuchana ...
Kiedyś to było co słuchać po francusku

SŁA
- Maska
- Kontakt:
Irminko zarażasz roślinami, kolorami, piosenkami
Czy ten rozchodnik ma takie różowe kwiatuszki, bo ja mam ciemne kwiatki, chyba że w pełnym słońcu tak kwitnie. O dalii już pisałam

Czy ten rozchodnik ma takie różowe kwiatuszki, bo ja mam ciemne kwiatki, chyba że w pełnym słońcu tak kwitnie. O dalii już pisałam

- irminka
- Od: 7 lut 2010, o 19:08
- Maska
- Kontakt:
Jaka cudna ta zielona pałeczka - czy ona taka zostanie?
A ja dostałam od Michała R.varieg, a on okazał się nie varieg. ino białawy i dziwna sprawa bo Michał nie ma białego
Zobaczymy jaki będzie za rok
A u mnie maczki tylko raz......
A ja dostałam od Michała R.varieg, a on okazał się nie varieg. ino białawy i dziwna sprawa bo Michał nie ma białego

A u mnie maczki tylko raz......

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
jak smakowicie wyglądają te boczniaki a nasturcja urocza.Piękne kwiaty.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Ależ pięknie...chabry, jeżówki, maki...i kto tu mówi o jesieni?