Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Witam Grażynko! :wit
Nadrobiłam zaległości z ostatnich kilku dni... dzieje się u Ciebie! Te taneczne występy na koniach to świetne widowisko - gratuluję zdolnej i odważnej córki :)
Widzę, że cały czas temat traw na tapecie i dobrze, bo jest szalenie interesujący, a wybierać jest w czym :)
Życzę dobrego tygodnia!
A.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

hej :wit Jak tam prace ogrodowe minęły?
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Cześć Grażynko :wit
Jak po weekendzie?
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko wróciłam po urlopie i wpadłam do ciebie na popołudniową kawusię ;:304
Gratulacje dla córci ;:168 i znowu podziwiam twoje hortensje z rozdziawioną mordką ;:oj
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Witajcie Kochani...
Weekend spędziłam bardzo aktywnie, bo praktycznie cały czas towarzyszyłam córce przy próbach do niedzielnego występu :wink: W ogrodzie nie ruszyłam palcem bo po prostu czasu mi brakło :D Ale wczoraj ruszyłam z kopyta i troche poprzesadzałam, poplewiłam i dosadziłam jeszcze 2 sztuki bukietówek...
Głowa mnie napitala od wczoraj i jakoś trudno o koncentrację... wieje, jest zachmurzone i zimno, brrrr... ale co tam, jesień też jest piękna, czyż nie???

Agulka witaj...
Mam nadzieję, że urlop wykorzystujesz w 200%! Zaraz idę do Ciebie w odwiedziny ;:196
Madziu szaleństwo traw oczywiście trwa ale chaos w głowie nie mniejszy... ale na pewno cos wybiorę! Madzia tenis powiadasz ;:224 ... to fantastycznie, więc nad czym się zastanawiasz? Trzymam kciuki ;:333 Tak ja już po występie niedzielnym, było super!
Agness ;:196
Plan piątkowy wykonany w 80%, także jestem zadowolona... Aguniu czekam na Twoje cudeńka ;:65 ;:196
Jacku dziękuję bardzo za takie wyczerpujące informacje... Nie ukrywam, że trochę mnie one zmartwiły, ale coś wymyślę...Dzięki!
Aguniu dziękuję za córcię ;:180
Faktycznie im bardziej zagłębiam się w temat traw tym większy chaos panuje w mojej głowie... ale dam radę!!
Reniu witaj :wit
Weekend bardzo intensywny...występ, próby i ciągła jazda tam i z powrotem... sama wiesz jak to jest :D ale fantastycznie było!
Moniu mam nadzieję, że wypoczęłaś i będziesz zarażać nas dalej pozytywną energią ;:196
Buźka!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko - odpocznę sobie w pracy ;:306 , urlop był pracowity ;:173
Buziaczki, coś się dzieje z pogodą bo mnie drugi dzień ćmi główka ;:222
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Grażynko urlopuję się.....wrzuciłam na luz i to najbardziej lubię ;:333
Widzę że szalejesz w ogrodzie ;:224
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dobry Wieczór Grażynko ;:196 ...ja jednak zrezygnowała bym z traw ekspansywnych - nawet tych , które mają ograniczniki . Póki się jest młodym , silnym i zdrowym - to nie problem ...a lata lecą ...ja bym już siły nie miała na ciągłe trzymanie ręki na pulsie ...w ogóle nie lubię żadnych roślin ekspansywnych , które wyłażą " oknami i drzwiami " poza swoją pozycje początkową ...Tak mam z milinem , który zaprosiłam tylko raz ...a teraz mam go w całym ogrodzie - nawet między kostka brukową ..ba! - nawet wlazł ( nie wiedzieć jakim cudem )- w ścianę fundamentów ;:oj ...żeby tylko nie rozsadził - rozpierając się w środku - domu :;230 .
Pozdrawiam serdecznie , życząc ...miłej nocki :wit
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Grażynko :wit Co słychać? Jak tam końcówka tygodnia mija? Córcia gotowa już do szkoły? Chyba nieszczęśliwa że szkoła się zaczyna. U mnie w rodzinie to słowo jest absolutnie zakazane :D No ale Tobie też się zajęcia niedługo zaczynają. Jeszcze tylko miesiąc :)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Witajcie Kochani piątkowo...
Szkoła zbliża się wielkimi krokami i wszystkie działania w tym tygodniu dotyczą właśnie tego tematu :roll:... Ogród chwilowo zszedł na drugi plan...ale mam nadzieję, że za chwilę wszystko wróci na swoje tory.
U mnie dzisiaj bardzo słoneczna i piękna pogoda....
Moniczko tak to z tym urlopem często bywa, że właśnie po nim przydałby się nam odpoczynek :D jeszcze my ogrodnicy... bez grzebania w ziemi nie jesteśmy w stanie normalnie funkcjonować ;:306 a to ciężka robota... Mam nadzieję, że już odpoczęłaś i zapraszam na poranną kawusię ;:304
Aguniu cieszę się bardzo, że wrzuciłaś na luz :D bo o to przecież chodzi na urlopie, żeby nałądować pozytywnie akumulatory :lol: Pewnie się już pakujesz.... ;:173 ja na razie szykuję córke do szkoły i to na razie jest moje priorytetowe zajęcie :D a za miesiąc ja wracam do szkoły ;:215
Agulka ;:196
Jagódko dziękuję za cenną radę... na pewno wezmę ją sobie do serca... masz rację, że jak człowiek młody to może przenosić góry... później jest już gorzej- święta racja ;:108 ale mam jeszcze czas więc musze sie dobrze zastanowić :D A wiesz nie wiedziałam, ze milin jest tak ekspansywny ;:oj ... i nawet chciałam go posadzić przy pergoli ale teraz się zastanawiam czy to będzie dobra decyzja ;:224
Dziękuję za troskę ;:196
Madziu no właśnie szkoła się zaczyna ale powiem Ci, że ja lubię rok szkolny pomimo dużej liczby moich dodatkowych zajęć... jestem jakoś bardziej zorganizowana i lepiej mi się funkcjonuje... no i masz rację, że ja tez zaczynam 19 października :D ale cieszę się bo to nowi ludzie, nowe znajomości i ogólnie coś nowego :lol: a ja nie ukrywam, że lubię odkrywać nowe rzeczy a stabilizacja według mnie jest nudna w zyciu :lol:
Żeby było ciekawie musi się coś dziać :lol: Natomiast dla mojej Julki wakacje mogłyby trwać i trwać.... :D
Miłego dnia!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj Grażynko :wit
Przepraszam, że tak późno ci odpowiadam, trawka o którą u mnie pytałaś to Carex Auruga :D
Oj tak, szkoła wraca :D Moje dziewczyny też chciałyby mieć wieczne wakacje :lol:
Pozdrawiam.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko kochana.....powoli się "pakuję". Piorę, prasuję i układam na kupki :lol:
Wracasz do szkoły a jednak? to o czym kiedyś rozmawiałyśmy?
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

hej :wit U mnie dzisiaj też słonecznie. Ostatnie dni wakacji są naprawdę ładne. Chociaż w niedzielę ma padać no ale niedziela to już 1 wrzesień więc teoretycznie to już rok szkolny :) Teraz już takich upalnych dni już nie ma więc nasze roślinki mają trochę lżej. Wpadłam z kawusią ;:40 przyłączysz się?
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I ja się przyłączam do kawuci....właśnie przelewa się przez expres ;:304
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold