Hejka kochane u mnie praca pali mi się w rekach, warzywniak osadzany jest powoli, rabaty są oplewiane, zakupiłam trochę roślinek liliowca różowego pełnego, jeżówki biała i różowa, i przetacznik niebieski. A pogoda dopisuje wiec i werwa jest
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści... Jestem AniaWitam serdecznie i zapraszam
Aniu działasz maxymalnie Zakupy super. Ależ będzie pięknie Liliowce . Aniu mam pytanie. Na tej pięknie wyplewionej rabatce masz takie kostki kamienne jako obrzeże. Czy orientujesz się może ile kg weszło Ci na to kółeczko tego? Chcemy też je kupić ale zastanawiamy się ile wziąć kg żeby nie przesadzić ani nie było za mało.
Piękna pogoda nastraja do prac ogrodowych i choć ostatnio straszą pogorszeniem mam nadzieję, że nie będzie, aż tak źle, widzę Aniu, że u Ciebie wciąż się coś dzieje, nowe rabatki, nowe nasadzenia i ten warzywnik taki dopieszczony, że aż się miło patrzy, tak czekamy na dalszą fotorelację
Witam was Dorcia 7 Amara Ilona 27150 i MID2006 . Mam w planach dosłać jeszcze zdjęcia.Madziu nie mam pojęcia ile jest tego kamienia ja nie kupuję go tylko dostałam. Ilonko nasze pogodynki pogoda często zaskakuje jak drogowców zima. Amara i Dorciu praca wre a ja teraz kawe dopijam i zmykam w krzaki:-D
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści... Jestem AniaWitam serdecznie i zapraszam
Madziu najbardziej się cieszę z kuriera dzisiaj przywiezie parę roślin paulowie szczawnik paproć ciemną macieżanki i trawę pampasową różową
Cześć dziewczyny Pogoda się zepsuła u mnie tak wiało że miałam wrażenie że dach będę łapać w locie, ale przed wichurą odrestaurowałam sobie rabatkę na nowo i zakupiłam roślinki [url=http://www.fotosik.pl]
Zakupiłam świecznicę, macierzanki, paulownie, paproć ciemna, Szczawnik i kwiatek skalny, sasankę, iglaczki no i jeżówki biłą i rózową
hejka u mnie pogoda jest teraz super i prace ogrodowe po odpoczynku kilkudniowym w górach znów zaczęły ruszać, powstała nowa rabatka, mającą na celu odgrodzić i zasłonić kiedyś część robocza ogrodu, trochę mnie kosztowało pracy ponieważ kiedyś jak jeszcze nie mieszkaliśmy sąsiedzi robili ogrodzenie i postanowili cały żwir z kamieniami usypać po naszej stronie płotu, nie mieli z tym żadnego problemu bo babcia nie protestowała a ja też muszę wybierać go na głębokość dwóch szpadli, wrrrrr ale efekt jakiś jest , teraz zajęłam się dużą rabata, zaczęło się przesadzanie dosadzanie efekt na razie mizerny bo mało roślin wyszło jeszcze z ziemi, ale jak wiosna będzie w pełni będzie co ogładac.