Ogród duszyczki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród duszyczki

Post »

:wit Hejka kochane u mnie praca pali mi się w rekach, warzywniak osadzany jest powoli, rabaty są oplewiane, zakupiłam trochę roślinek liliowca różowego pełnego, jeżówki biała i różowa, i przetacznik niebieski. A pogoda dopisuje wiec i werwa jest :D Obrazek Obrazek Obrazek
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

No to czekamy na dalsze relacje :D
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

NO no no praca wre :heja :heja
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Aniu działasz maxymalnie :) Zakupy super. Ależ będzie pięknie :tan Liliowce ;:224 . Aniu mam pytanie. Na tej pięknie wyplewionej rabatce masz takie kostki kamienne jako obrzeże. Czy orientujesz się może ile kg weszło Ci na to kółeczko tego? Chcemy też je kupić ale zastanawiamy się ile wziąć kg żeby nie przesadzić ani nie było za mało.
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Piękna pogoda nastraja do prac ogrodowych i choć ostatnio straszą pogorszeniem mam nadzieję, że nie będzie, aż tak źle, widzę Aniu, że u Ciebie wciąż się coś dzieje, nowe rabatki, nowe nasadzenia i ten warzywnik taki dopieszczony, że aż się miło patrzy, tak czekamy na dalszą fotorelację ;:108
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

:D Witam was Dorcia 7 Amara Ilona 27150 i MID2006 . Mam w planach dosłać jeszcze zdjęcia.Madziu nie mam pojęcia ile jest tego kamienia ja nie kupuję go tylko dostałam. Ilonko nasze pogodynki pogoda często zaskakuje jak drogowców zima. :-D Amara i Dorciu praca wre a ja teraz kawe dopijam i zmykam w krzaki:-D
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ależ Ci dobrze! Jak ja bym chciała posiedzieć w tych krzaczkach dzisiaj. Taka cudowna pogoda.
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

Madziu najbardziej się cieszę z kuriera dzisiaj :-D przywiezie parę roślin paulowie szczawnik paproć ciemną macieżanki i trawę pampasową różową :-D
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

Cześć dziewczyny
:wit Pogoda się zepsuła u mnie tak wiało że miałam wrażenie że dach będę łapać w locie, ale przed wichurą odrestaurowałam sobie rabatkę na nowo ;:138 i zakupiłam roślinki
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek [url=http://www.fotosik.pl]
Zakupiłam świecznicę, macierzanki, paulownie, paproć ciemna, Szczawnik i kwiatek skalny, sasankę, iglaczki no i jeżówki biłą i rózową ;:138
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Fajne zakupy-jak widzę czekają już na posadzenie
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Aniu,zasuwasz strasznie z tą pracą, roślinki nowe będą zdobić twoje wypielęgnowane rabaty,fajnie tak kibicować,pozdrawiam :wit ;:196
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Zakupy fajniutkie. Te kule w rządku to bukszpany czy tuje?
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Aniu pracowita pszczółko zasuwasz aż miło ;:108 i zakupy rewelacyjne będzie co podziwiać
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Anula :wit
anym pisze:Aniu pracowita pszczółko zasuwasz aż miło ;:108 i zakupy rewelacyjne będzie co podziwiać
Oj to prawda,prawda :D
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

:wit hejka u mnie pogoda jest teraz super i prace ogrodowe po odpoczynku kilkudniowym w górach znów zaczęły ruszać, powstała nowa rabatka, mającą na celu odgrodzić i zasłonić kiedyś część robocza ogrodu, trochę mnie kosztowało pracy ponieważ kiedyś jak jeszcze nie mieszkaliśmy sąsiedzi robili ogrodzenie i postanowili cały żwir z kamieniami usypać po naszej stronie płotu, nie mieli z tym żadnego problemu bo babcia nie protestowała a ja też muszę wybierać go na głębokość dwóch szpadli, wrrrrr ale efekt jakiś jest :D Obrazek Obrazek, teraz zajęłam się dużą rabata, zaczęło się przesadzanie dosadzanie efekt na razie mizerny bo mało roślin wyszło jeszcze z ziemi, ale jak wiosna będzie w pełni będzie co ogładac. ;:138
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”