Tylu Gosci miałam wczoraj
Witam was goracow ta wtorkowa szarówkę,nie wiem jak tam prognozy gadają...ale ja licze na słoneczko
No i 43 dni do wiosenki mamy .....leci
Kasia od 10 do 16 biegałas po ogrodzie

to Ty szaleniec ogrodowy jesteś i uspokajasz mnie ,ze ze mna okejos

Ja tyle rady nie dam działać,za zimno stanowczo....porwałam sie na takie symboliczne usuwanie rozchodników i juz miałam radochę
Małgosiu ja od Adriana dzwonków nie mam ale pewnie mozna liczyc na ładne sadzonki
Marysiu niezła ta nasza Kasia nie

Ja u siebie takiej pogody nie miałam, ale Jula np przeciez miała niedawno 14 stopni...to tez bym nie usiedziała na tyłku
Jula Irlandzkie były zielonego koloru te co moja mamuska miała, a jak sie wkładało do gliceryny to robiły sie kremowe

Mnie od ubiegłego sezonu zauroczyły dzwoneczki , rózne rózniste...sa urocze,a niektóre niesamowicie długo kwitną, dopiero weszłam na szkółke Magda...ale tam wysprzedane juz bylin...tyle dzwonków juz nie ma

'
Witaj
Julianno 
, zapraszam zapraszam zagladaj jak najcześciej

Moja Calineczka uwielbia byc w ogrodzie ,teraz czeka razem za mna na tulipany ,krokusi i narcyzy...bo sadziła sama
Bonia bedzie Pani zadowolona, to fajna szkółka , ale dopiero teraz zobaczyłam jak wiele roslin juz zniknełło z oferty , dzwonki były cudne....A klemki

tam to trzeba sie za portfl trzymać
Majeczka no własnie tak mi sie zachciałao takie cudne w domku mieć...ale moze lepiej storczyki, nie wiem jak długo te hipeastra kwitna....przecuda sa

Majus u mnie tez był deszcz wieczorem, nie jakis tam rzesisty ale popadało....teraz nam sie chyba zaczna budzic te cebulaste
Ania no nie moze byc inaczej , to róza nazwana imieniem modelki Haidi Klum, bardzo lubie ta rózę...a jak pachnie
Steskniłam sie juz za takimi typkami w ogródku