Ogródek Robaczka cz. 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 5

Post »

Cos niesamowitego w tych Twoich metamorfozach ;:108 Ja jakos nie palam szczegolnym zamilowaniem do lawedy ale u Ciebie pasuje jak ulal ;:333
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu to aż nieprawdopodobne w jakim tempie powstała Twoja ścieżka i rabaty wokół niej.....niesamowite.....i piękne... ;:180
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Czołem :wit ! Co tam u Ciebie? Widzę, że ruszyła lawina wspomnień. Cóż innego nam pozostało o tej porze roku...
Czy to kilka stron wcześniej o związaniu, zakneblowaniu i uprowadzeniu do Sulejowa było o mnie :;230 ?
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

hej hej ;:196
ale dziś było przyjemnie......nawet mi brak słońca nie przeszkadzał, ale nareszcie było ciepło! ;:oj
jak tam dzionek? mi minął super bo dziś dostałam katalog Harknessa :heja

Asiu.....hehe a jak myślisz? :;230 ;:224
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Witajcie :wit
To był strasznie dłuuugi dzień, taki chyba "urok" poniedziałków. Teraz będzie już z górki ;-))
Na poprawę nastroju kupiłam sobie książkę... o różach :D

Edytko, masz już piękna kolekcję, a First Lady będzie do niej pasować ;:108 Pastelka to obowiązkowa róża, a Pomponella akurat mnie zachwyciła, choć nie każdy lubi jej kwiaty-kuleczki.
Marysiu, dzięki! To wymarzony komplement ;:180 Miałam nadzieję, że kompozycja przy ścieżce będzie udana, projektowałam całą zimę ;:65 Zastanawiam się co mi przyjdzie do głowy w tym roku...
Krysiu, u mnie jest łupek gnejsowy, o ile pamiętam :roll: Ścieżki w ogrodzie fajnie przełamują przestrzeń, tworząc dodatkowy wymiar ogrodu. Przynajmniej ja tak to widzę. Chociaż niektórzy podsumowali mój pomysł krytycznie, że zmniejszyłam ogród wyraźnie i zrobiło się wrażenie ciasnoty. Ja tego tak nie odbieram, ale o gustach się nie dyskutuje..
Dorciu, dziękuję!
Ewa, sama jestem zaskoczona. Myślę, że to duża zasługa pięknych, rozrośniętych sadzonek od Ewy. Przybierały na masie w oczach ;:oj Inne róże sadzone w tym czasie nie rosły tak spektakularnie.
Marta, a TY znowu z tą czarownicą... :;230
Ilonko, dzięki! Fajnie, czasmi sięgnąć do wspmnień po pracowitym sezonie..odpoczynek w poczuciu ogrodowego spełnienia jest bardzo przyjemny ;:170
Asiu/Daffodil ;:196 Bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś. Odjęło mi mowę po tych komplementach, więc powiem krótko - dziękuję ;:180 Ja jestem zauroczona Twoim tarasowym ogrodem, bardzo chciałabym zobaczyć go kiedyś na żywo ;:170
Aprilku kochany, jak dobrze, że wracasz na Forum ;:168 Mam nadzieję, że z synem już lepiej. Lawenda lubi piaski i niezbyt zasobne gleby, myślę, że będzie jej dobrze u Ciebie. Sprawdź tylko pH, jak będzie zbyt kwaśna to trochę wapna dobrze jej zrobi. Możesz wykorzystać popiół drzewny z kominka. Poza tym tylko potrzebne jej słonko, dużo słonka ;:3 i będziesz miała Prowansję w lesie :uszy
Jule, dzięki ;:196 Mam ochotę na kolejne metamorfozy, ale dokonane w tym sezonie zmiany muszą nabrać mocy i ja nieco dystansu. Zima dobrze mi zrobi ;-))
Agness, to nieprawdopodobne, że roślinkom wystarczy zaledwie 3 miesiące ;:138
Asia, Marta, to co, jedziemy? ;:71 Bagażnik pełen chabazi i wina, do tego dobre humory i gotowe ;-))

Skoro do 1 marca mamy 101 dni (info z wątku Keetee ;:196 ) a 1 marca to już dla mnie początek wiosny....to może czas na małe odliczanie? :lol:
Tymczasem kolejna dawka wiosny dla Was

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Robaczku zdjęcia jak najlepszy balsam na nasze oczy, nic dodać nic ująć perfekcja w każdym calu ;:oj
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
x-S-l
---

Post »

hehe.......no dobra, zrozumiałam...... :;230 kto tu jest czarownicą? :;230
no ba, pewnie, że jedziemy!...ja jadę na pewno.....tylko, że tym razem to się już nie zgubię :oops:
no jeszcze do wiosny troszkę ale szybko minie! :heja
dla mnie wiosna się zaczyna po Gardenii :uszy
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

KASIU...jak dobrze robią wspominki ogrodowe....patrząc na Twoją wiosnę teraz się ocknęłam i stwierdzam, że nie mam ani jednej szachownicy po minionej zimie.....odeszły........jeszcze by można włożyć do ziemi....
......usłyszałam, że wybieracie się do S......... ja też myślę ale już nic nie gdaczę, bo jeszcze co znowu wygdaczę :;230 :;230
x-S-l
---

Post »

niaf, niaf, muszę się pochwalić.........właśnie dostałam super informację, że Kamilka wysyła mi różyczkę jutro....bedę miała Brownie, będę miała Brownie czyli nowa do słodkiej różanki a jej nazwa to Brown Velvet ;:oj
ale się cieszę :tan :tan
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Wiosna o tej porze - choćby tylko na zdjęciach - to dobry pomysł :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Tulipany :D Nabieram przekonania, że będę je jednak oglądać w cudzych ogrodach. Nie kupiłam ani jednej cebulki, a starsze pewnie się wyrodzą, bo nie wykopywałam :evil: Wolę kupować róże :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ewa, ja też nie wykopuję i mam co roku, a nawet coraz ich więcej.
Tylko te udziwnione trochę słabiej wyglądają.
Posadzisz w przyszłym roku. W tym miałas głowe czym innym zajętą

Kasiu, w gdzie taki program można obejrzec? Pewnie z kolei ja nie mam tego kanału.
Uwielbiam te angielskie programy.
Jeszcze nie wiem, czy jak nie zdobęde drewna to mnie w końcu nie czeka taka własnie ściezka jak Twoja.
Nie pogniewasz się?
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Kasiek Twój ogród mnie zawsze zachwyca a Ty zaskakujesz ;:oj te metamorfozy masz wspaniałe i aż nie chce się wierzyć że to tylko parę miesięcy. ;:215
Wiosna śliczna i dobrze że do niej już tak blisko, co to jest te 100 dni. ;:65 ;:3
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 21:26

Post »

Zdjęcia bajeczne Kasiu,pokazuj nam jak najwięcej ;:180 ;:180
pozdrawiam Magda :)
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Jestem zachwycona warkoczem tej cudnej rabaty. Niesamowita metamorfoza. U mnie tak szybko i bujnie nic nie rośnie. Nie mam zbyt dobrej ziemi. U ciebie cuda prawdziwe :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”