Witajcie dziewuszki!
Wiem, ze prawie w całej Polsce pada i leży snieg, ale u nas był dziś prawdziwie wiosenny dzień! Cieplutko, słoneczko przygrzewało, wiatru wcale, no gdyby nie topiący sie śnieg byłoby cudownie. Niestety zdaje sobie sprawę, że to pewnie juz jutro sie odmieni, ale tai zastrzyk energii bardzo mi się przydał.
Do tego odwiedziłam dziś fryzjera i znaaaacznie skróciłam włosy

Cóż, taka wiosenna odmiana w pierwszy dzień wiosny

Jeszcze tylko kolor i będzie ok.
Kleo, ja też! Cholewka, przeglądałam dzisiaj zdjęcia z zeszłorocznego marca i odkryłam, że 20 kwitły w najlepsze przylaszczki a berberysy wypuszczały listki.
Monia, zapowiedzi są koszmarne. Przeraża mnie to -14 w nocy. Trzeba będzie pookrywać roslinki, tym bardziej, że śniegu zostało niewiele.
Ania, tęsknie za kolorami, słońcem, ciepłem. No kiedyś ta zima musi minąć
AnaAn, witaj miły gościu. Dziękuje za mile słowa dotyczące mojego ogrodu. Dla ciebie jeszcze raz moja "cygańska spódnica" jak nazwano moją azaliową rabatę
Kasiu, dziękuję

, tak to rzeczywiście ona.
Majeczko, u mnie do tej pory azalie były okryte przez snieg, ale najbliższe noce maja byc zimne a kołderka już sie stopiła. Będę musiała sięgnąć po agro. Szkoda byłoby tych widoków
Małgoś, będzie dobrze. Zima nie była zbyt mroźna, niestety długa i ciemna.
Dorcia, tydzień prawie mija, znów zapowiadają zimny weekend. Miejmy nadzieje, że to już ostatni!
Sweety-Aniu zima daje sie we znaki, nie chce odpuścić więc tylko wspomnienia na razie mogę zapodać. Ech....
No to przywołujmy ta wiosnę

a zima do morza