Dom
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Dom
Dużo prac ale schodki z pewnością będą bardzo ładne i ukręcone własnymi rękoma.
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No już wiem - ta wanna jest na pierwszej stronie paputkowego wątku. Jako, że nielegalnie w pracy pisałam, to coś ,mnie chyba musiało spłoszyć i w rezultacie napisałam komentarz do zdjęcia 16 stron później... 

- paputowy dom
- 200p
- Od: 11 cze 2012, o 21:56
-
Jaka kochana!
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Buziaczek dla pieska 

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
-
Paputku a gdzie Ty się podziewasz? Wracaj tu do nas szybko - chcemy zobaczyć, co nowego nawymyślaliście w Waszym gospodarstwie, a przede wszystkim ja umieram z ciekawości, co z tymi serami? Robisz? Udają się? Smakują? A zdjęcia pokażesz?
- paputowy dom
- 200p
Witam w paputowym domu
Ciężkie dwa tygodnie... Nie udało się uratować owczarka niemieckiego (suczki) zmarła mi w samochodzie, małe pieski też nie przeżyły.
Pani Ząbek - sunia (pokazana na zdjęciu) znalazła dom i to cieszy. Jak widziecie pochłaniają mnie zwierzęta stąd brak czasu na pisanie wątku.
Małgorzatko, mąż robi mi formę do serów.. robi i zrobić nie może. Znalazłam miskę ze stali nierdzewnej i trzeba ponawiercać otwory, którymi będzie serwatka uciekać.Formy do serów są drogie. Dlatego kombinuję własną tanią.
Zrobiłam też ekstrakt waniliowy i aromat pomarańczowy z ulubionego blogu: moje wypieki. Pachną mi już święta
Ciężkie dwa tygodnie... Nie udało się uratować owczarka niemieckiego (suczki) zmarła mi w samochodzie, małe pieski też nie przeżyły.
Pani Ząbek - sunia (pokazana na zdjęciu) znalazła dom i to cieszy. Jak widziecie pochłaniają mnie zwierzęta stąd brak czasu na pisanie wątku.
Małgorzatko, mąż robi mi formę do serów.. robi i zrobić nie może. Znalazłam miskę ze stali nierdzewnej i trzeba ponawiercać otwory, którymi będzie serwatka uciekać.Formy do serów są drogie. Dlatego kombinuję własną tanią.
Zrobiłam też ekstrakt waniliowy i aromat pomarańczowy z ulubionego blogu: moje wypieki. Pachną mi już święta

- paputowy dom
- 200p
Maśka dopasowałam do tej miseczki talerzyk, który pozwoli mi odcisnąć ser - to ważne i nadać mu kształt. I otworków porobię ile chcę o odpowiednim przekroju . Też myślałam o cedzaku ale mam jeden taki większy i nie wiem czy dziury ma nie za duże?
Będę eksperymentować, sama nie wiem co wyjdzie.
Suczka owczarek nie była moim pieskiem. Przybłąkała się do mojego sąsiada (około 5 tygodni temu) - starszy, ubogi człowiek. Nie wiedzieliśmy że jest w ciąży. Po urodzeniu dopiero było widać jaka jest strasznie zabiedzona , dostała infekcji macicy i organizm nie dał rady się bronić.
Będę eksperymentować, sama nie wiem co wyjdzie.
Suczka owczarek nie była moim pieskiem. Przybłąkała się do mojego sąsiada (około 5 tygodni temu) - starszy, ubogi człowiek. Nie wiedzieliśmy że jest w ciąży. Po urodzeniu dopiero było widać jaka jest strasznie zabiedzona , dostała infekcji macicy i organizm nie dał rady się bronić.
-
Oj, biedna sunia i biedna Ty - wyobrażam sobie, co przeżyliście!
Ciekawa jestem tej przyszłej formy do serów i w ogóle całego serowego przedsięwzięcia. Sama bym popróbowała, ale to już chyba na emeryturze.
A schody zrobione?
Ciekawa jestem tej przyszłej formy do serów i w ogóle całego serowego przedsięwzięcia. Sama bym popróbowała, ale to już chyba na emeryturze.
A schody zrobione?
- paputowy dom
- 200p
Małgosiu pierwszy stopień obsadzony
. Bawimy się w murowanie- poważną pracą tego nazwać nie można. Ja mieszam zaprawę Krzysiek mąż układa cegły i poziomuje stopnie - pokażę przy okazji.
Wczoraj byłam na cmentarzu w mojej wsi. Piękny stary cmentarz jest praktycznie obok mojego domu. Gdybym poszła przez swoje i sąsiada pole to doszłabym do cmentarnego muru. Od zawsze lubię cmentarze. Chodziłam często z moją Babcią na grób jej matki.
Na Starych Rochowicach współczesna część cmentarza sąsiaduje ze starą niemiecką. Na części niemieckiej można znaleźć popękane tablice nagrobne. Trudno opisać wrażenia - trzeba być i posłuchać szczególnego rodzaju ciszy.
po prawej stronie najstarsza, niemiecka część

Wczoraj byłam na cmentarzu w mojej wsi. Piękny stary cmentarz jest praktycznie obok mojego domu. Gdybym poszła przez swoje i sąsiada pole to doszłabym do cmentarnego muru. Od zawsze lubię cmentarze. Chodziłam często z moją Babcią na grób jej matki.
Na Starych Rochowicach współczesna część cmentarza sąsiaduje ze starą niemiecką. Na części niemieckiej można znaleźć popękane tablice nagrobne. Trudno opisać wrażenia - trzeba być i posłuchać szczególnego rodzaju ciszy.

po prawej stronie najstarsza, niemiecka część