Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Post »

A dlaczego świrnięta pysznogłówka ? :roll:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

No tak buszuje i buszujesz zamiast dać trochę na wstrzymanie .U nas teraz padzy taki drobny deszczyk a dopiero zapowiadali go na jutro .Pomponelka słodziutka
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Pomponelki jeszcze nie mam, ale do czasu...
Pysznogłowki wywaliłam, bo tak strasznie łapały mączniaka, że mi to już obrzydło. Szkoda, bo ładne. :(
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Halo Dorotko gdzie ty się podziewasz??
Pogoda dzisiaj super to kwiatki odżyją po ostatnich ulewach i wiatrach :tan
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

U kogo ladnie u tego ladnie :twisted: Mialo byc ladnie a jest zimno i leje dalej ... powiem prawde, ze mam juz troche dosc. Ja chce slonca, ciepla, goraca, ukropu a tu co - gucio :twisted:
Awatar użytkownika
lanceta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 wrz 2010, o 19:39

Post »

Od soboty 35 plus ................. wtedy ,ja zacznę narzekać i ocierać pot........ :;230
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Kochane moje goście ;:196
Pozdrawiam Was cieplutko , nie dam rady nic posiedzieć na F.O...bo nic mi nie lepiej ;:145 kurcze musze w końcu isc przebadać te swoje gnaty , bo nigdy nie mam dla siebie czasu :roll: Moze potem wpadnę i odpowiem kochani....musze chyba dzisiaj poleżeć , a nie było tego w planie :twisted:
Miłego dnia wszystkim ;:196
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Kochana to koniecznie musisz iść do lakarza, nie wolno się zaniedbywać ;:185 Moja mama zdecydowała się na operację kręgosłupa, zaniedbywała 18 lat sprawę i lekarz ją postraszył że może spędzić starość na wózku to od razu sie wzięła za siebie i teraz mryga aż miło !
Dbaj o siebie kochaniutka bo co my tu bez ciebie zrobimy! Kto mnie będzie rano kawą budził ??
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko trzym się ;:196 ;:167 a teraz mniej słodko ... do lekarza proszę w końcu się wybrać z kręgosłupem to nie żarty ;:14 kto będzie się zajmował Twoim ogrodem i pielęgnował różyce :roll: no i co rano najpierw zaglądam do Twojego wątku więc wiesz ;:cm
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko, to nastawiaj gnaciory..parę skłonów tu strzyknie tam pierdyknie i się może naprostuje :D Tak na serio, to uważaj na kręgosłup, bo to żarty nie są, przesadzisz i będziesz musiała się bardzo ograniczać :(
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No kurcze dziewczynki nie mam tendencji do wyolbrzymiania, do chodzenia po lekarzach również ...ale chyba juz dosyć migania się :roll:
Musiałam sie zwlec z wyrka ....bo dostałam od forumeczki Jarzmianki ;:138 ....od razu mi lepiej na sercu ;:167
Tosiu dziękuję kochana ;:196
To pykłam co nieco .....ale to chyba tyle z mojej aktywności dzisiejszej...o siedzeniu nie mam mowy , boliiii ;:145

Obrazek

Floksy juz sa z daleka widoczne ;:167

Obrazek

kolejny bodziszek Salome ;:167

Obrazek

Ghislaine de feligonde

Obrazek

mój ogórecznik od Elusi ;:196 Gigamnteus ;:333

Obrazek

dzielżan

Obrazek

kochane pomponiki ;:167

-- 28 cze 2012, o 14:01 --

Grażynko...jak sie przyglądam pysznogłówce , to taki postrzelony kwiatek ...nie uważasz tak :?: Jak dla mnie ma pstro w głowie jak nic
Jadziu tak ..stanowczo musze dac sobie na wstzrymanie , teraz to nawet nie mam wyjscia ;:145 Pomponella bardzo mnie cieszy , Raubriter chyba tez ma takie kuleczkowe kwiaty
Wandziu pysznogłówki baaardzo lubie, mam nadzieje ,ze jak dotad beda u mnie zdrowe ;:333 Pomponellka sliczna , zobaczymy jak sie bedzie sprawować ;:173
Monia , no juz wiesz , kregosłup mi klynknał wczoraj....liczyłam na poprawe po nocy ...ale gdzie tam bez rezultatów....pisze na leząco ;:145
Jula ja tam takiej strasznej smazalni w miescie nie lubie....ale u mnie tez chłodno i cała noc padało , z tego to sie ciesze , bo podlać bym dzisiaj nie mogła :roll:
Lodziu a miejcie tam sobie takie ukropy....u mnie moze byc chłodniej ...tak 26 najwyzej...o tak poprosze ;:173
Elusia kochana...widziałam te grzybki rano na patelce ;:196 No nie dam sie tak łatwo...ale wiesz zazwyczaj po nocce mi bóle przechodziły , teraz skubany tak mnie trzyma ,ze reki żadnej do góry nie podniosę ;:145 Widziałas jaki byczek ogórecznik od Ciebie ;:196 pieknisty jest ..a inne takie wypierdki małe
Madzia ale mnie sztorcujecie , wiem wiem ....mysze sie wziąć za siebie , zawsze odkładam odkładam ...ale teraz to juz musze sie pozbierac i sprawdzic co w mięsku piszczy .....
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3

Widzę, że nie tylko mnie kręgosłup daje do wiwatu. ;:174 Nic nie pomaga. Śpię, można rzec, na Madejowym łożu, może rano jest trochę lepiej, później wszystko wraca. Miałam już kilkakrotnie paskudne "incydenty". Wizyta u lekarza, rehabilitacja, itp. a on swoje, tzn. kręgosłup.

Dorotko, pohamowania nie masz z tymi zakupami. :roll: Nowe roślinki, nowe rabaty i nowa powierzchnia do pielenia.
Cudnista ta Ghislaine de feligonde, muszę o niej poczytać. Jeżeli jest równie piękna w pełnym rozkwicie, to... ;:224
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

No to dołączę do kręgosłupowego towarzystwa. Mnie też boli non stop, jestem po operacji, mam trzy implanty, ok 4 lat było nieźle, a później coraz gorzej. :cry: Dorotko ;:196 Helenko, dla Ciebie też. ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Helenko i Beatko ,macie to Wy kregosłup :twisted: ;:4
Ja mam od dawna z nim chocki klocki ale jak odczekam to znowu ciągnę jakoś, śpię na twardym materacu i jest ok...zazwyczaj , jak się szarpnę na cos ponad jego siły ....to mam tak jak dziś....i może czas aby go przebadać :roll:
Helenko ...nic juz nie kupuje ;:185 mam szlaban , tylko róże na jesieni ale to mało :uszy musze je miec ....bo mi sie snia po nicach ;:173 ...Pashmina np , mnie prześladuje i Sharifa Asma ;:124 z tym pieleniem to u mnie jest inaczej...im wiecej w rabatach tym mniej roboty :uszy Ghislaine de feligonde mnie uwiodła,wyczekuje na te jej kwiatuchy i ona dobrze ma rosnać w półcieniu ;:108
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Normalnie same kaleki :;230 ja z kregoslupem to nic nie mam ale kolano mi od czasu do czasu przywala i na gore do sypialni nieraz nie moge sie dowlec ... szczegolnie jak sobie pielenie uskutecznie :twisted:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”