Mój ogród - RoksiSK

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cześc Agnieszko :P
Wpadłam z wizytką a tu tyle zdjęć nowych ,pięknie.Wszystkie roślinki masz superowe.A owoce palce lizać :P
"Straty" może się odbudują bąć dobrej myśli :P :P :P

Pozdrawiam
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Grzegorz B

Post »

Agnieszko, faktycznie straty Masz bardzo widoczne. Myślę jednak, że piękno pozostałych Twoich roślinek wynagrodzi Ci tę stratę :D :D :D
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 15:57

Post »

Dziękuję za miłe słowa :P Trzeba być dobrej myśli :D
Pozdrawiam Agnieszka
Mój Ogrod , Kuchnia i Storczyki
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Napiszę kilka słów usprawiedliwienia - żadziej zaglądam na Forum, bo "znalazłam" sobie dodatkowe zajęcie i jeśli dobrze pójdzie to zacznę od października. Chodzi mianowicie o edukację. Gdy zdałam maturę zastanawiałam się nad studiami w kierunku historii lub Studium Kosmetycznym. Wybrałam te drugie i czuję, pomimo iż ten zawód jest piękny a w szkole radziłam sobie bardzo dobrze, że coś mnie ominęło, że czegoś mi brakuje. Od skończenia liceum minęło już 6 lat i mam małą przerwę w nauce tego przedmiotu. Jednak mąż mobilizuje mnie, aby spróbowała. Przyznam, że wybieram się na Akademię Pedagoiczną na studia zaoczne. Składanie papierów we wrześniu, więc trochę się denerwuję :x Mam nadzieję, że się dostanę.
Musiałam komuś powiedzieć uffff.... Nie chcę na razie rozpowiadać tej info wśród rodziny i znajomych, bo jeśli się nie dostanę, to nie będę się później wstydziła :oops:
Zaczęłam szperać po necie, aby odświeżyć swoją "historyczną pamięć" :P Widzę, że moja makówka opustoszała :oops: Pasuje to nadrobić. Jeśli się nie dostanę, to trudno - zawsze dobrze znać kilka dat i nazwisk :wink: mąż stwierdził, że powinnam się bez problemu dostać - w końcu konkurs świadectw. Ale się denerwuję ... i przestanę dopiero pod koniec września :roll: :roll: :roll:
A więc trzymajcie (przez jakieś 2 i 1/2 miesiąca :D ) za mnie kciuki!!!
Pozdrawiam cieplutko!!!

;:212 A może ktoś z Was lub z Waszych znajomych uczęszczał na tą uczelnię?
Pozdrawiam Agnieszka
Grzegorz B

Post »

Agnieszko, gratuluję Ci podjętej decyzji i oczywiście trzymam kciuki. Historia naprawdę bardzo ciekawy przedmiot. Ja najbardziej lubię historie Polski, bo z powszechną jest już gorzej. Również zastanawiałem się nad studiami historycznymi, jednak wybrałem inny kierunek w przyszłym roku będę się bronił. Może później jeszcze jakiś nowy fakultecik, może też historia.

Nie chcę być ciekawski, ale chyba jesteśmy z jednego roku. Jak tak to bardzo mi miło spotkać przedstawicielkę mojego rocznika.

A Twoją mniejszą obecność na forum odczułem, ale wiadomo edukacja na pierwszym miejscu.

Jeszcze raz gratuluję decyzji i kciuki trzymam od dziś. Mam nadzieję, że się uda. U mnie na zaoczne raczej przyjmują dużo osób więc jestem pewien, że Ci się uda. Nie wiem jak u Ciebie.
Awatar użytkownika
lila31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lip 2006, o 12:06
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No, Agnieszko "męska" decyzja. ;:138
Czy myślisz, po ukończeniu studiów, pracować w szkole?
Jeżeli tak, to już hartuj nerwy. :D
Jeszcze nie gratuluję, żeby nie zapeszyć, ale podoba mi się Twoja decyzja.

Grzesiu może zdradzisz (tak po cichutku) co studiujesz?
Awatar użytkownika
Weigela
100p
100p
Od: 14 maja 2007, o 19:37

Post »

Gratuluję Agnieszko ;:215
Ja kiedyś wybrałam się na studia ekonomiczne,ale nie podobał mi się ten kierunek i zrezygnowałam.
Najchętniej poszłabym na kierunek związany z ogrodnictwem,ale w pobliżu mnie nic takiego nie ma.Mam dwójkę dzieci,więc nigdzie daleko już się wybierać nie będę.
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia :P :P :P

GRZESIU mój rocznik 82.
LILA chciałabym pracować w szkole, ale te moje nerwy :wink: Będę miała kilka lat aby się wyciszyć ;:116
WEIGELA skończyłam liceum ekonomiczne i wiem, że niecierrpię tego kierunku - szczególnie rachunkowości ;:178

Mam nadzięję, że się dostanę i "utrzymam" :wink:
Pozdrawiam cieplutko!!!
Pozdrawiam Agnieszka
Grzegorz B

Post »

RoksiSK pisze: GRZESIU mój rocznik 82.
Bardzo mi miło spotkać moją rówieśniczkę ;:1 ;:1 ;:1
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gratuluję podjętej decyzji Agnieszko :P Naprawę zawsze warto iść za głosem serca i robić w życiu to co się lub,i a nie to co się musi. A o swoje nerwy nic się nie martw :wink: Będzie dobrze :P :wink:

P.S Sama skończyłam szkołę ,której kierunku szczerze niecierpię.Dlatego jeszcze raz z całeco serca Gratuluje podjętej decyzji ;:138
Moje ogródkowe kwiatki
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

lila31 pisze:
Grzesiu może zdradzisz (tak po cichutku) co studiujesz?
Tak po cichutku? Co?
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję Basiu. Mam nadzieję, że się dostanę, a wówczas wszystko będzie tylko ode mnie zależało :wink: Będzie mnie czekać mnóstwo nauki ale i tak nie mogę się doczekać rozpoczęcia studiów :D Mam tyle energii :P :P :P I przynajmniej jak na razie mnóstwo zapału- już przeglądam materiały i notatki w necie :P
GRZESIU jeśli mógłyś nam zdradzić co studiujesz... Początkowo myślałam, że historię :wink:
Pozdrawiam cieplutko!!!
P.S. Muszę wam się wyżalić - od wtorku nie byłam w ogrodzie. A najlepsze jest to ... że znajduje się przy domu :oops: Tak wieje, że nie mogę z synkiem pospacerować :twisted:
Pozdrawiam Agnieszka
Awatar użytkownika
lila31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lip 2006, o 12:06
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko wszędzie i wszystkim wieje, jeśli to Cię choć troszkę pocieszy. :(
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Oj, nie bardzo mnie to pocieszyło... Żal mi wszystkich pięknych kwiatów u Was w ogrodzie, które uległy zniszczeniu :cry:
Ale pogoda ma się poprawić ;:127 Tylko ciekawe od kiedy... ;:150
Pozdrawiam Agnieszka
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Ja również przyłączam się do grona osób, które mocno będą Ci kibicować, abyś mogła się dostać na wybrany kierunek.Gdy już zaczniesz, to wtedy się przekonasz, jak to dobrze oderwać się od wszystkiego i pobyć tylko uczniem.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”