Mój ogród - RoksiSK
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześc Agnieszko :P
Wpadłam z wizytką a tu tyle zdjęć nowych ,pięknie.Wszystkie roślinki masz superowe.A owoce palce lizać :P
"Straty" może się odbudują bąć dobrej myśli :P :P :P
Pozdrawiam
Wpadłam z wizytką a tu tyle zdjęć nowych ,pięknie.Wszystkie roślinki masz superowe.A owoce palce lizać :P
"Straty" może się odbudują bąć dobrej myśli :P :P :P
Pozdrawiam
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Napiszę kilka słów usprawiedliwienia - żadziej zaglądam na Forum, bo "znalazłam" sobie dodatkowe zajęcie i jeśli dobrze pójdzie to zacznę od października. Chodzi mianowicie o edukację. Gdy zdałam maturę zastanawiałam się nad studiami w kierunku historii lub Studium Kosmetycznym. Wybrałam te drugie i czuję, pomimo iż ten zawód jest piękny a w szkole radziłam sobie bardzo dobrze, że coś mnie ominęło, że czegoś mi brakuje. Od skończenia liceum minęło już 6 lat i mam małą przerwę w nauce tego przedmiotu. Jednak mąż mobilizuje mnie, aby spróbowała. Przyznam, że wybieram się na Akademię Pedagoiczną na studia zaoczne. Składanie papierów we wrześniu, więc trochę się denerwuję :x Mam nadzieję, że się dostanę.
Musiałam komuś powiedzieć uffff.... Nie chcę na razie rozpowiadać tej info wśród rodziny i znajomych, bo jeśli się nie dostanę, to nie będę się później wstydziła
Zaczęłam szperać po necie, aby odświeżyć swoją "historyczną pamięć" :P Widzę, że moja makówka opustoszała
Pasuje to nadrobić. Jeśli się nie dostanę, to trudno - zawsze dobrze znać kilka dat i nazwisk
mąż stwierdził, że powinnam się bez problemu dostać - w końcu konkurs świadectw. Ale się denerwuję ... i przestanę dopiero pod koniec września
A więc trzymajcie (przez jakieś 2 i 1/2 miesiąca
) za mnie kciuki!!!
Pozdrawiam cieplutko!!!
A może ktoś z Was lub z Waszych znajomych uczęszczał na tą uczelnię?
Musiałam komuś powiedzieć uffff.... Nie chcę na razie rozpowiadać tej info wśród rodziny i znajomych, bo jeśli się nie dostanę, to nie będę się później wstydziła

Zaczęłam szperać po necie, aby odświeżyć swoją "historyczną pamięć" :P Widzę, że moja makówka opustoszała

A więc trzymajcie (przez jakieś 2 i 1/2 miesiąca

Pozdrawiam cieplutko!!!

Agnieszko, gratuluję Ci podjętej decyzji i oczywiście trzymam kciuki. Historia naprawdę bardzo ciekawy przedmiot. Ja najbardziej lubię historie Polski, bo z powszechną jest już gorzej. Również zastanawiałem się nad studiami historycznymi, jednak wybrałem inny kierunek w przyszłym roku będę się bronił. Może później jeszcze jakiś nowy fakultecik, może też historia.
Nie chcę być ciekawski, ale chyba jesteśmy z jednego roku. Jak tak to bardzo mi miło spotkać przedstawicielkę mojego rocznika.
A Twoją mniejszą obecność na forum odczułem, ale wiadomo edukacja na pierwszym miejscu.
Jeszcze raz gratuluję decyzji i kciuki trzymam od dziś. Mam nadzieję, że się uda. U mnie na zaoczne raczej przyjmują dużo osób więc jestem pewien, że Ci się uda. Nie wiem jak u Ciebie.
Nie chcę być ciekawski, ale chyba jesteśmy z jednego roku. Jak tak to bardzo mi miło spotkać przedstawicielkę mojego rocznika.
A Twoją mniejszą obecność na forum odczułem, ale wiadomo edukacja na pierwszym miejscu.
Jeszcze raz gratuluję decyzji i kciuki trzymam od dziś. Mam nadzieję, że się uda. U mnie na zaoczne raczej przyjmują dużo osób więc jestem pewien, że Ci się uda. Nie wiem jak u Ciebie.
Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia :P :P :P
GRZESIU mój rocznik 82.
LILA chciałabym pracować w szkole, ale te moje nerwy
Będę miała kilka lat aby się wyciszyć ;:116
WEIGELA skończyłam liceum ekonomiczne i wiem, że niecierrpię tego kierunku - szczególnie rachunkowości
Mam nadzięję, że się dostanę i "utrzymam"
Pozdrawiam cieplutko!!!
GRZESIU mój rocznik 82.
LILA chciałabym pracować w szkole, ale te moje nerwy

WEIGELA skończyłam liceum ekonomiczne i wiem, że niecierrpię tego kierunku - szczególnie rachunkowości

Mam nadzięję, że się dostanę i "utrzymam"

Pozdrawiam cieplutko!!!
-
Gratuluję podjętej decyzji Agnieszko :P Naprawę zawsze warto iść za głosem serca i robić w życiu to co się lub,i a nie to co się musi. A o swoje nerwy nic się nie martw
Będzie dobrze :P
P.S Sama skończyłam szkołę ,której kierunku szczerze niecierpię.Dlatego jeszcze raz z całeco serca Gratuluje podjętej decyzji

P.S Sama skończyłam szkołę ,której kierunku szczerze niecierpię.Dlatego jeszcze raz z całeco serca Gratuluje podjętej decyzji

Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
-
Tak po cichutku? Co?lila31 pisze:
Grzesiu może zdradzisz (tak po cichutku) co studiujesz?
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Dziękuję Basiu. Mam nadzieję, że się dostanę, a wówczas wszystko będzie tylko ode mnie zależało
Będzie mnie czekać mnóstwo nauki ale i tak nie mogę się doczekać rozpoczęcia studiów
Mam tyle energii :P :P :P I przynajmniej jak na razie mnóstwo zapału- już przeglądam materiały i notatki w necie :P
GRZESIU jeśli mógłyś nam zdradzić co studiujesz... Początkowo myślałam, że historię
Pozdrawiam cieplutko!!!
P.S. Muszę wam się wyżalić - od wtorku nie byłam w ogrodzie. A najlepsze jest to ... że znajduje się przy domu
Tak wieje, że nie mogę z synkiem pospacerować 

GRZESIU jeśli mógłyś nam zdradzić co studiujesz... Początkowo myślałam, że historię

Pozdrawiam cieplutko!!!
P.S. Muszę wam się wyżalić - od wtorku nie byłam w ogrodzie. A najlepsze jest to ... że znajduje się przy domu