Fuksje to ty masz przepiękne

Dzień Dobry kochanitesia39 pisze:Maju miło Cie zobaczyć![]()
Fuksje to ty masz przepiękne![]()
![]()
Niunia1981 pisze:Dzień dobry Maju![]()
U mnie też co chwilę się chmurzy, teraz znowu nie ma słonka i jest ponuro![]()
Ja się za porządki w domu zabieram już dłuuuugi czas ale zawsze po drodze siądę na FO i już nie ma czasu![]()
Może jak będę miała urlop to coś zrobię ale jakoś czarno to widzę![]()
A na obiad - spaghettiTak mi się nagle zachciało
Justynko lśni kochana aż miło,tym bardziej że do opieki nad moimi zwierzątkami i kwiatkami,przyjezdza moja teściowajustyna_gl pisze:Oj, no to dom lśni i gotowy na opuszczenie go na następny tydzień i przeniesienie się na werandę. Ponoć będzie w końcu ładnieObiad pychota
Uwielbiam myć okna Igorku jak nic innegoIgor _ 89 pisze:Spaghetti alla Carbonara! Mmmmmmm.... odpływam....też je uwielbiam! chciało się Tobie bawić z firankami? To jest dopiero Perfekcyjna Pani Domu!
Tak Justynko bardzo mi miło,że zauwarzyłaśjustyna_gl pisze:Maju, masz nowy avatarek jak ktoś tutaj sugerował z ostatnio dodanego Twojego zdjęciafajowsko, tylko teraz trzeba się do nowego przyzwyczaić ;)
Igorku nie ma sprawyIgor _ 89 pisze:Maja! Z nieba mi spadłaś!!!!!!! Za jakiś miesiąc po remoncie będę miał do umycia 6 okien 156 x 220 cm. jedno 156 x 360 cm. drzwi tarasowe 100 x 260 cm. i balkonowe standardowe. łazienkowe Tobie odpuszczę, już sam umyję, żeby nie było... hihihi i co, piszesz się?plis, plis, plis!!!!!!!!!!!