Mamy marzec 2013 roku więc najwyższy czas wziąć się w garść i ruszyć ten wątek ;) Nie tworzę nowego na 2013 roku, gdyż powyższy wątek jest krótki. Tak dla podsumowania wklejam zaległe zdjęcia dotyczące konkursu LAS KOCHA NAS 2012 (zdjęcie konkursowe i nagrodę). Bez Was nie miałbym szans
---
Mamy przedwiośnie więc przyroda zaczyna budzić się ze snu. Tak więc pojawią się także nowe zdjęcia z ogrodu
Grażynko - już niedługo będzie okazja. Jak co roku pod koniec marca wybieram się na wieś. W tym roku może to być 16-17 lub 23-24 marca. Oby już jakieś krokusy wtedy kwitły.
Przemku
Gratuluję wygranej w konkursie.Piękne zdjęcia pokazałeś.Twoje rabatki bardzo mi się podobają, masz wiele unikatowych roślin, cudne bylinki.Ja mam rabatkę żurawkową pod gruszą.Rh Nova Zembia i żurawki bardzo trafnie dobrane zestawienia.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
julianna - bardzo dziękuję za słowa uznania ;) W przypadku zestawienia różanecznika i żurawek to ten proces trwał dosyć długo. Różanecznik musiał zostać przesadzony z pełnego słońca do półcienia. A do żurawek musiałem się przekonać bo przez długi czas nie umiałem dostrzec ich uroku. Czasami potrzeba czasu...
Dopiero z nimi zaczynam więc z każdym sezonem będę zdobywał nowe doświadczenie. Na ten moment mam 4 odmiany. W tym Chocolate Rufles, która tworzy piękną kępę i daje co roku nowe zaszczepki ;) Dwie odmiany muszę wiosną przesadzić na mniej słoneczne stanowisko.
A dla chętnych do głosowania ogrodniczego. Na FACEBOOKU jest aplikacja konkursowe. Zdjęcie mojej PANDY jest na 12 stronie od końca. Chętni mogą oddawać głos codziennie: https://www.facebook.com/KochamyKwiaty/ ... 0883708703