Agato, ideologia do zakupów niezbędna

Kiecka zakupiona. Tańce odbyte. A teraz szara (dosłownie)

rzeczywistość.
Ten rok był u mnie taki różany. Pokazałam sporo nowych róż w różnych ujęciach, może stąd takie wrażenie.
Cieszę się, ze zdjęcia 'przed' i 'po' dają nadzieję. Zobaczysz, ani się obejrzysz i będziesz miała busz.
Róż Edenki raczej chłodny. Zdjęcie nie najlepiej oddaje jej kolor. Zestawienie z niebieskim też mi przypadło do gustu

. Chociaż zawsze twierdziłam, ze z niebieskiego pasuje mi tylko kolor jeansu.
Próbuję katalogować rośliny, przeglądam, co mam i dochodzę do wniosku, ze dominują: róż i niebieski. A to są kolory za którymi specjalnie nie przepadam.
Jak to się dzieje, ze w ogrodzie mi nie przeszkadzają?
Annes77 też ciągle nie mam koncepcji z czym ją posadzić. Chciałam poszukać w sieci jakiś sensownych zestawień, ale zabrakło chwilowo czasu.
Może masz jakieś sugestie.
Dziękuję za miłe słowa

.
Cieszę się, że mam forum i takich wspaniałych ludzi wokół
Danusiu, już po tańcach. To na poczet andrzejek. Zabawa udana i mile spędzony czas w gronie dobrych znajomych. Bezcenne.
Mam nadzieję, ze już lepiej się czujesz? Tego życzę z całego serca.
Chwilowo jestem bezczynna ogrodowo.
Jestem bezradna wobec poczynań kreta

. Jak tak dalej pójdzie, będę miała do wiosny przeoraną (dosłownie) cała działkę.
Życzę udanego tygodnia.
Ewo, witaj
Pogoda rzeczywiście zupełnie niezgodna z kalendarzem.
Ale nie mam nic przeciwko takiej. Wolę to niż śnieg.
Nawet się zastanawiałam, czy tych okopczykowanych róż nie odsłonić. Mam nadzieję, ze to im nie zaszkodzi.
Wiosenne zakupy

W ubiegłym roku postanowiłam, że ich nie będzie, ale teraz to już nie jestem tego taka pewna. mam kilka bylinowych chciejstw, które widziałam w ofertach na all.