Ogródek-kalejdoskop-lojki
- lojka 63
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki
Całkiem nie zły pomysł chlorowana na pewno im nie służy ale u mnie to na pewno szkodzi im raz gorąco raz zimno bo stoją na parapetach nad grzejnikami a i nasionka chyba nie bogate.Miałam zrobić jeszcze zdjęcie mojego doniczkowego bluszczyka bo strasznie się rozrasta ale zrezygnowałam bo już ciemno i cała famuła siedzi przed telewizorem to nie chcę przeszkadzać.Może jutro tylko potrwa zanim namówię dzieciaki żeby mi z aparatu na komputer zdjęcia przeniosły ciężko to idzie dlatego marzy mi się własny choć prosty aparat.
- lojka 63
- Kontakt:
- lojka 63
- Kontakt:
- Marta_S
- 500p
- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
Ja też na śniegu wytyczałam wstępne granice. To najlepsze przymiarki
Jeszcze troszkę a będziemy wszystko robic "na żywca"
Już się nie mogę doczekać 

Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jolu,u ciebie jeszcze tyle śniegu??/////U mnie po wczorajszym nie ma sladu,bo pada deszcz,ale jest juz 5 na plusie. 

- lojka 63
- Kontakt:
Gosiu to wszystko bardzo szybko się zmienia wczoraj było jeszcze tak a dzisiaj już odkrywałam z gałązek niektóre poletka np. bratków żeby wysychało wokół nich i się prostowały po zimowych ciężkościach.Czekają nas mokradła bardzo tego nie lubię jutro ma padać,idę do pracy tak że koniec tego dobrego.Muszę jeszcze coś zrobić bo rano pobudka jutro pogadamy chyba że nie bedę
mogła przed 12 zasnąć to będę pisać dla ciebie na jutro.

- lojka 63
- Kontakt:
Tragiczny wypadek chyba już wszyscy wiedzą ,jakoś to zaburzyło moją radość nadchodzącej wiosny dlaczego tym razem nie jechały puste wagony
Dlaczego to życie jest takie kruche.Dlaczego takie krótkie.Dlaczego,dlaczego,dlaczego...! 

- malgocha1960
Jolu,nic nie wiem,o czym mówisz?
- lojka 63
- Kontakt:
Fajnie już możemy pogadać Gosiu myślę że już wiesz dlaczego lament na mym wątku.Powoli wszyscy zapomną ale zgroza bierze jak sobie pomyślę że tam mógł być ktoś mi bliski.Jednak rodziny w cichości cierpią.Ale zmienię temat bo żyć trzeba dalej a nie każdy ma ochotę wysłuchiwać żali.Czekam z utęsknieniem na wolny dzień i pogodę żeby móc zrobić parę zdjęć z wychodzącymi roślinkami ale u mnie jeszcze leży w ogródku hałda śniegu.Z siewek to nie mam ani tyle co ty bo mi powoli padają u nas w domu ciągle raz za zimno ,raz za gorąco i trudno żeby takie maleństwa sobie z tym poradziły jak człowiek duży nie wytrzymuje.Ale to nic będzie jeszcze próba w glebę może pogoda będzie łaskawa.jeszcze raz dziękuję całej grupie prowadzących forum że odzyskaliśmy forum ,jakąś cząstkę naszego życia.

- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Jolciu zdrowia w babskim dniu

- malgocha1960
Jolu,cieszę się,że poznałam chociaż twój głos i chociaz rozmawiałysmy pierwszy raz to tak jak byśmy znały sie kupę lat.
- lojka 63
- Kontakt:
Ewcia
Gosia
cieszę się bardzo że was mam nie pisałam tak długo bo ta praca mi tak zabiera cały dzień i nawet do kompa nie było jak się dostać bo córcia idzie w porę spać ,bardzo rano wstaje,nie chciałam jej przeszkadzać ten komputer chodzi już jak traktor.Mam wreszcie wolny dzień i coś się przejaśnia może uda mi się zrobić parę zdjęć dzisiaj waliło deszczem i gradem.Dziewczyny jak tylko macie ochotę zawsze z lubością pogadamy tylko ta moja cholerna więzienna robota nic nie wolno.
Gosia jak byś mnie nie oświeciła to dalej bym nie wiedziała o co chodzi a tak to inaczej patrzę na pewne sprawy ale ostatnio nie potrafię o niczym innym myśleć jak o ogrodzie ,siewkach i jak to zrobić żeby zrobić?
Pytanie do Gosi jak gdzieś pisałaś o ławeczce to ci powiem że u nas niżej 300 nie kupisz.Teraz pytanie do Ewki nie daleko mnie są bagienne tereny i rośnie tam taka wysoka trawa ale nie ma aż takich długich piuropuszy co to za trawa i czy mogę ją sobie posadzić w ogrodzie?Jak będę dzisiaj na spacerku to zrobię zdjęcie o ile wyjdzie.Tęsknię za zlotem 

- lojka 63
- Kontakt:
- malgocha1960
To pierwiosnki już ci kwitna?