Ogród Agnieszki cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Agnieszki cz.2

Post »

jola1010 pisze:Piękne ozdobne kompozycje ... tylko ... wow to już jesień ;:223 jeszczenie było lata...

Pozdrawiam Jola.
Jolu każdy z Nas tego nie chce a to jakoś dużymi dużymi krokami się do Nas zbliża, pogoda jesienna- noc zimna 6* gdzie jest to lato, gdzie :?: :(
aagaaz pisze:Jutro popołudniu przyjeżdżam na te leżaczki...Będę podziwiać Twój ogród :)
Aguś zapraszam tylko nie wiem czy nie zmarzniesz, zawsze można nakryć się miękkim kocykiem, trzymając w ręcę kubeczek gorącej herbatki z cytryną :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

jola1010 pisze:Piękne ozdobne kompozycje ... tylko ... wow to już jesień ;:223 jeszczenie było lata...

Pozdrawiam Jola.
Jolu każdy z Nas tego nie chce a to jakoś dużymi dużymi krokami się do Nas zbliża, pogoda jesienna- noc zimna 6* gdzie jest to lato, gdzie :?: :(
aagaaz pisze:Jutro popołudniu przyjeżdżam na te leżaczki...Będę podziwiać Twój ogród :)
Aguś zapraszam tylko nie wiem czy nie zmarzniesz, zawsze można nakryć się miękkim kocykiem, trzymając w ręcę kubeczek gorącej herbatki z cytryną :)

Kochani powiedzie co jest nie tak z moim red baronem, że się nie wybarwiają mu końcówki na czerwono??
Obrazek
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Aga na trawach się znam ;:14 ale wrzosowisko robi wielkie wrażenie ;:108 ;:138 ;:138 ;:138 moje z 10szt po zimie został jeden a drugi ledwo zipie ;:223 okrywałaś je :?:
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bonia244 pisze:Aga na trawach się znam ;:14 ale wrzosowisko robi wielkie wrażenie ;:108 ;:138 ;:138 ;:138 moje z 10szt po zimie został jeden a drugi ledwo zipie ;:223 okrywałaś je :?:
Bożenko nic z nimi nie robiłam, ściełam tylko na wiosnę i ślicznie zaczynają kwitnąć :) A może Twoim nie odpowiada miejsce i ziemia?
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Aga moja kiepską ziemię mieszałam z torfem ;:108 nie mają za mokro a i tak nie wiem o co im chodzi :| ale im nie odpuszczę bo bardzo mi się podobają i będę próbować do skutku aż się zadomowią albo ja nauczę się je pielęgnować :;230 musimy się polubić a nawet pokochać ;:224 ;:224 ;:224
Miłego dnia !!!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bonia244 pisze:Aga moja kiepską ziemię mieszałam z torfem ;:108 nie mają za mokro a i tak nie wiem o co im chodzi :| ale im nie odpuszczę bo bardzo mi się podobają i będę próbować do skutku aż się zadomowią albo ja nauczę się je pielęgnować :;230 musimy się polubić a nawet pokochać ;:224 ;:224 ;:224
Miłego dnia !!!
Lubię takie podejście :D uda Ci się zobaczysz ;:196 Rownież życzę miłego, słonecznego i ciepłego popołudnia...brrrrrrrrrrrrrr
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Aguś to poczekam na lepszą pogodę..Może na drugi tydzień , bo chyba ma się zmienić ;)
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Jeśli to na pewno Red Baron ,to może ma za mało ;:3
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

AGNIESZKO ,JACKU ,może to Acorus gramineus 'Ogon' -Tatarak trawiasty Ogon.
Dzięki Jolu, to ten :tan Dzięki identyfikacji wiem już, jakie ma wymagania :idea:
Agnieszko, też mam wątpliwości, czy to 'Red Baron', bo żeby tak absolutnie bez czerwonego :?: :shock: Widziałem, że czasem ma go mało ale zawsze jakieś maźnięcie czerwone jest.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

JolantaGraj pisze:Jeśli to na pewno Red Baron ,to może ma za mało ;:3
Pełne słońce, w zeszłym roku jak ją posadziłam była ładnie wybarwiona teraz ani grama czerwieni nie ma, podpada mi też wielkość :|
JacekP pisze:
AGNIESZKO ,JACKU ,może to Acorus gramineus 'Ogon' -Tatarak trawiasty Ogon.
Dzięki Jolu, to ten :tan Dzięki identyfikacji wiem już, jakie ma wymagania :idea:
Agnieszko, też mam wątpliwości, czy to 'Red Baron', bo żeby tak absolutnie bez czerwonego :?: :shock: Widziałem, że czasem ma go mało ale zawsze jakieś maźnięcie czerwone jest.
Jacku obawiam się właśnie że chyba to nie Red Baron, to dlaczego przy zakupie był czerwony?
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

to dlaczego przy zakupie był czerwony?
Pomalowany :?: :;230
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nareszcie słońce i prawdziwa letnia pogoda, ogród kolorowy choć z wyraźnymi oznakami jesieni :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dzwoneczki, czy dają sobie radę zimą??

Obrazek

Obrazek

Żurawkki, żuraweczki...... ;:167

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Królują trawki :uszy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I zostawiam widoczek

Obrazek
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Agnieszko żuraweczki śliczne,trawki też,byłam dzisiaj na targu i pani miała trawki nawet w fajnych cenach po 7zł i 12 zł,jedną sobie nabyłam,nie umiałam odejść z pustymi rękami ;:224
Śliczne masz te malutkie dodatki ogrodowe,jakiś taki mały ptaszek,koszyczek wiklinowy itp.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

reniuniek pisze:Agnieszko żuraweczki śliczne,trawki też,byłam dzisiaj na targu i pani miała trawki nawet w fajnych cenach po 7zł i 12 zł,jedną sobie nabyłam,nie umiałam odejść z pustymi rękami ;:224
Śliczne masz te malutkie dodatki ogrodowe,jakiś taki mały ptaszek,koszyczek wiklinowy itp.
Renatko cieszę się że ci sie podobają moje dodatki, uważam że one tworzą klimat :) A trawki też bardzo bardzo lubię :)
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Zurawki,żuraweczki to jest to co lubię.A u Ciebie takie dorodne kępy...widac że im tam dobrze :uszy
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”