Ida, nie zapatruj się na Rokoko, bo nie warto. Na jesieni wychodzi z mojego ogrodu do sąsiada.lemka77 pisze:Maju jak zwykle piękne róże nam pokazujesz. Nostalgia cudna! Bardzo spodobała mi się też Rokoko.
Lepiej już zapatrz się w Nostalgie.
Ida, nie zapatruj się na Rokoko, bo nie warto. Na jesieni wychodzi z mojego ogrodu do sąsiada.lemka77 pisze:Maju jak zwykle piękne róże nam pokazujesz. Nostalgia cudna! Bardzo spodobała mi się też Rokoko.
Ida mam ją 2 sezony. W ubiegłym roku urosła 120 cm i rozepchała sie na boki więc ją przesadziłam.lemka77 pisze:Dopytuje się bo zamówiłam sobie tą różę. Może nie będę żałować? Bardzo mi sie podoba kolor kwiatu. I powiedz czy ona pachnie? Do jakich rozmiarów u Ciebie dorasta i jak długo ją masz?
Annes, ale nie moższ wytrzymaćAnnes 77 pisze:Majeczko i jak zakupy w LM? Co złowiłaś?
Ida jak tak to masz jeszcze sanepid. Możesz działać.lemka77 pisze:Wiem doskonale o czym mówisz. U nas na działce sąsiad za siatką postawił sobie kibelek - to są takie działki nie zamieszkałe na stałe. Posadziliśmy wierzbę , lilaki i forsycję. Mam nadzieję, że szybko urosną.