Uwielbiam portrety takich i pięknych roślin. Wandziu masz śliczną kolekcje irysków. Moje jeszcze w pąkach, ale w tym roku słabo będą kwitły, bo w zeszłego lata je przesadzałam.
Wandziu iryski bardzo lubię , ale powolutku wyszłam z nich wydawało mi się, ze tworzą duże karpy, dziś nie wiem czy dobrze zrobiłam patrząc na takie cuda, jak w ogóle radzisz sobie są bardzo ekspansywne.
No i chciałam zapytać o róże miniaturki, jak się maja u mnie wszystkie 7 szt.przeżyły świetnie zimę, jak zrobię fotki to Ciebie zaproszę, trochę się dziwię bo to były wyrzucone, zeschnięte z hurtowni kwiatów.
Piękne masz irysy. U mnie też zaczynają kwitnąć niektóre odmiany. Wydaje mi się jednak, że kwiatów będzie mniej niż w zeszłym roku. Pomijając fakt, że sporo ich wydałam Planuję wymienić posiadane wysokie odmiany na średnie i niskie. Wkurza mnie to ich przewracanie się. Już dzisiaj musiałam ściąć dwa
Wandziu jak możesz z tymi iryskami ja już nie mam miejsca na nowe nasadzenia a tu widzę że trzeba się starać.Moje w tym roku słabo kwitną nawet bardzo kiepsko, w ubiegłym roku były przesadzane i może dla tego?
Śliczności pokazałaś.