Pozdrawiam serdecznie
Ślimacze wzgórze
Re: Ślimacze wzgórze
Pozdrawiam serdecznie
"jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem "
Ogrodniczka na tymczasowym urlopie Anpio7 !!!
Apetycznie u Anpio7
Apetycznie u Anpio7
- Sure
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chyba po raz pierwszy widzę takiego ptaszka. Z mniej powszechnych znam tylko gwarka, którego kiedyś chciałam mieć, bo gada lepiej od papugi! ;)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
dZIEN dOBEREK
Dzialka-Ogrod bossski, ptaszki, koszyki, Pusia oh ah i orzeszki.
będę zagladac czesciej.
Dzialka-Ogrod bossski, ptaszki, koszyki, Pusia oh ah i orzeszki.
będę zagladac czesciej.
- Lusia 57
- 1000p

- Od: 8 sty 2011, o 13:42
Dzisiaj nie padało chociaż zapowiadali deszcz,. Zimno było więc wpadliśmy na działkę tylko na chwilkę. Ogarnęło mnie przerażenie, kiedy ja się uporam z pracami porządkowymi? Jutro muszę koniecznie pojechać i zabrać się do roboty. Dzisiaj podlałam tylko doniczki, ale jeszcze nic nie kiełkuje. Tylko w jednej doniczce widać malutki kiełek piwonii. Moje ciemierniki mają tylko jeden mały pączek więc dokupiłam sobie jednego już kwitnącego ale jeszcze nie posadziłam go do gruntu tylko zostawiłam w domu przy oknie, będzie miał widno i chłodno.
</noscript>

</noscript>

- Lusia 57
- 1000p

- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Żurawie ? Ojej , też mi się kojarzą ich " pokrzykiwania" z czasem letnich wakacji... tyle że nad rozlewiskiem w Puszczy Noteckiej 
Nie martw się ,że masz działkowe zaległości . Nie jesteś sama z tym problemem. Ja tez planuje jutro ogarnąć co- nieco, tym bardziej, że ma być ładna pogoda. No a poniedziałek mam wolny, więc już obowiązkowo spędzę go w ogrodzie
Nie martw się ,że masz działkowe zaległości . Nie jesteś sama z tym problemem. Ja tez planuje jutro ogarnąć co- nieco, tym bardziej, że ma być ładna pogoda. No a poniedziałek mam wolny, więc już obowiązkowo spędzę go w ogrodzie
- Lusia 57
- 1000p

Witaj Ewelino, poniedziałek też spędziłam na działce ale prawie nic nie zrobiłam. Było słonecznie ale zimno. I bardzo wietrznie. Chciałam wygrabić resztki liści z pod żywopłotu ale nie dało się. Wiatr wymiatał liście a ja je goniłam. I jeszcze musiałam pilnować ogniska. No ale coś tam zrobiłam będzie mniej następnym razem. A teraz kilka zdjęć wiosny, trochę jej jeszcze mało widać.
Stokrotka

Tulipany podrosły

RL]
Stokrotka

Tulipany podrosły

RL]
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale fajne te podrostki
i nie mogę sie nadziwic Twoim niesamowicie wyraźnym zdjęciom z tak bliska.....mnie tylko czasem tak się uda,w większości raczej nie,ale TY chyba masz lepszy aparat
i nie mogę sie nadziwic Twoim niesamowicie wyraźnym zdjęciom z tak bliska.....mnie tylko czasem tak się uda,w większości raczej nie,ale TY chyba masz lepszy aparat
- 7koliberek9
- 200p

- Od: 17 mar 2008, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ho ho ho widzę że u Ciebie to już całkiem niezła wiosenka
Fajne te żurawie, ja niestety nigdy nie widziałam. Do tego masz piękny widok ze swojej działki
Cudownie musi się spędzać lato w takim miejscu 
Fajne te żurawie, ja niestety nigdy nie widziałam. Do tego masz piękny widok ze swojej działki
Ogrodowe tęsknoty Justyny - Zapraszam:)
- Lusia 57
- 1000p

Grażynko, mam cyfrowego nikona P80. Do zdjęć makro oprócz mojego aparatu muszę mieć odrobinę cierpliwości. Aby pokazać Wam kwitnącą leszczynę zrobiłam prawie dwadzieścia innych ujęć, w tym może jeszcze dwa nadają się do pokazania. Chciałabym mieć lustrzankę z obiektywem do makro, lubię przyglądać się roślinkom z bliska.
-
izaziem

- Od: 22 sty 2008, o 16:08
Widzę że na Kociewiu wiosna na całego
Ale za to żurawie też mam 
- Lusia 57
- 1000p

Koliberku to jest moje wymarzone miejsce, ale nie mogę na razie w nim zamieszkać. Spędzam tam tylko wakacje. A jak chcesz zobaczyć więcej żurawi to zapraszam do moich wędrówek tam jest ich trochę więcej.
- Lusia 57
- 1000p

Witaj Izo, wiosna na Kociewie dotarła.
W niedzielę przejeżdżałam obok Franka. Już zaczynają sezon. Brak tylko bylin. roślinki wystawione, ceny też. Ale nie pozdejmowali jeszcze zimowych okryć na wrażliwszych roślinach.
[url=http://.imageshack.us/i/dscn8277.jpg/][img]http://.imageshack.us//1664/dscn8277.jpg[/img][/url]

A te roślinki bardzo mi się spodobały, muszę poczytać czy poradzą sobie u mnie.
Skimmia

Pieris

W niedzielę przejeżdżałam obok Franka. Już zaczynają sezon. Brak tylko bylin. roślinki wystawione, ceny też. Ale nie pozdejmowali jeszcze zimowych okryć na wrażliwszych roślinach.
[url=http://.imageshack.us/i/dscn8277.jpg/][img]http://.imageshack.us//1664/dscn8277.jpg[/img][/url]

A te roślinki bardzo mi się spodobały, muszę poczytać czy poradzą sobie u mnie.
Skimmia

Pieris

Ho ho cudowne widoki i przepiękna wiosna już u ciebie - dużo bliżej niż u mnie, a zdjęcia doskonałe, nikony to dobre aparaty, muszę i swój częściej używać w mikro, no i jakie żurawie - cudo
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem "
Apetycznie u Anpio7
Apetycznie u Anpio7