Ogródek AGNESS cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.7

Post »

Agnieszko ;:196 mam nadzieję że to nic poważnego , ja też jadę dziś do szpitala , ale do mamy .
Śliczne zdjęcia wiosenne , dzwoneczki pełne które mam od Ciebie jestem ciekawa czy przezimują .Rabaty z tulipanami piękne kolorowe.

Życzę zdrówka Genia :wit
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Wiosenka u Ciebie bardzo kolorowa , wszyscy jej czekamy z coraz większą niecierpliwością ,więc się kuruj Agnieszko i dbaj o siebie !!! ;:196 .Mam nadzieje,że wszyscy będziemy mieć lepsze samopoczucie jak nas troszkę słoneczko dogrzeje...
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hej Aga :wit

Mam nadzieję ze ten szpital to nic poważnego i że już się ta przygoda nie powtórzy :)
Wiosenne fotki piekne i optymistyczne ! Brakuje mi, zwłaszcza dziś, takich widoków :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Wiesiu dziękuję ;:196 Dziś strasznie miecie śniegiem, więc takie widoczki podtrzymują mnie na duchu, że wystarczy tylko troszkę poczekać i znów będzie tak pięknie kolorowo i cieplutko :D

Geniu dziękuję ;:196 Jestem pewna, że dzwoneczki pięknie Ci przezimują . One są takie bezproblemowe, ja nie miałam z ich zimowaniem żadnych problemów :D
Życzę dużo zdrówka dla Twojej mamy :wit

Maryniu dziękuję ;:196 Faktycznie tęskno już do takiej kolorowej wiosenki, ale już niedługo, już tylko chwilkę.... coraz bliżej wiosny :D

Aguś dziękuję ;:196 Mnie też tęskni się do kolorów i zapachu kwiatów, i do ciepełka, dziś zawieja . Wiatr miecie śniegiem we wszystkie strony, jest paskudnie :roll:
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Agniesiu tak zaraz po świętach szpitala Ci się zamaniło :roll: dobrze że tak tylko na troszkę i wróciłaś do nas ;:196 .
Agnieś jeszcze tylko czwartek i piątek i słoneczko coraz dłużej na niebie poświeci i każdy kolejny dzień będzie dłuższy to i do wiosny szybciutko zleci :wink: Ale Ty tulipanami już karmisz nasze oczęta...a ja pracuję nad altanką :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś ;:196
Już biegnę do Ciebie, jestem strasznie ciekawa wiadomości na temat altanki, muszę wiedzieć, gdzie będę latem piła kawkę 8-) :lol:
x-d-a

Post »

Agnieszko, mam nadzieję, że ze zdrówkiem już wszystko dobrze!
Ja naładowałam u Ciebie akumulatorki ogladając wiosenne widoczki, no i te Twoje dzwoneczki :!: Są śliczne :lol:
Ja głęboko wierzę, że od stycznia zima będzie już łagodna, a wiosna - wczesna :P
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agniesiu myślałam, że jeszcze krzątasz się koło świątecznych Gości, a Ty biedna w szpitalu byłaś. ;:196
Mam nadzieję, że wszystko już dobrze. Mój wnuczek także chory, ma zapalenie oskrzeli.
Śliczną wiosnę w Twoim ogrodzie pokazałaś.
Pozdrawiam Cię serdecznie. :wink:
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47

Post »

Cieplutkie widoczki i widzę bardzo dużo tulipanów, rosną Ci tak z roku na rok? Nie masz problemów z nornicami?
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Daluś dziękuję, już ok ;:196
Ja tez cały czas mam taką nadzieję, że już niedługo znów będziemy podziwiać pierwsze zwiastuny najpiękniejszej pory roku :D

Tajeczkodziękuję, już ok ;:196 Mam nadzieję, że Twój wnusio szybciutko dojdzie do zdrowia ;:196

Witaj Magdziu :wit u mnie na szczęście nie ma problemów z nornicami, moje 3 kociaczki wspaniale się z nimi rozprawiają :D Te nowe odmiany tulipanów po kilku latach wyradzają się, robią się drobniejsze, bo ich nie wykopuję. Ale każdej jesieni dosadzam kolejne i wciaż jest kolorowo . :D Ja tulipany bardzo lubię, dlatego sadzę bez opamiętania :roll: :lol:
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

WITAJ AGNIESZKO
Pokazałaś przepiękne fragmenty swojego ogrodu. Kolory tulipanów bajeczne, wielość odmian.
A do tego wspaniała oprawa zieloniutkich trawników. Wszystkie prezentuje się cudownie ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47

Post »

Ja też bardzo lubię tulipany, szczególnie, gdy jest ich dużo tak jak u Ciebie, ale zniechęcają mnie nornice :( . Na razie mam jednego kotka (nowy nabytek), ale planuje jeszcze co najmniej dwa :). I mam nowe postanowienie na najbliższe lata odnośnie tulipanów - nigdy nie będę kupowała pojedynczych kolorów odmian. Wszystko co najmniej po 5 i posadzone "w kupie".
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krysieńko a czy Ty zauważyłaś ile złotego kwiecia w tym moim trawniczku 8-) :lol:
W tej chwili trawniczek bardzo wychudł, pozostały węższe wstęgi pomiędzy rabatami, ale więcej już nie będę go odchudzać, bo nic nie zostanie :roll: :lol:

Magduś kotki na pewno zrobią porządek z nornicami :D Ja tulipany, ale i wszystkie inne cebulowe sadzę w grupach, wtedy najbardziej widać ich piękno :D Od następnej stronki pokażę portrety moich tulipanków :D

Na nową stronkę, kolejne kolorki,żeby nie było szaro przynajmniej w wirtualnym ogródku, bo w tym prawdziwym coraz więcej śniegu, sypie cały dzień.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00

Post »

Piekne fotki :) tulipany zachwycające ;:138
Ja się swoich już doczekać nie mogę :)
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

Agnieszka ty lepiej mi tulipanów nie pokazuj bo pojadę do Ciebie i będę wycyganiała. Od zawsze są to moje ulubione kwiaty.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”