Justynko, Julitko, Dusiu, Ado, Jagódko
Cattley'a której nie mogłam się oprzeć :P , niestety w domu okazało się że ma wełnowce , już się z nimi rozprawiłam i mam nadzieję że nie wrócą.
Pędziki na żółtym, różowym i niespodziance. :P
i amarylis.
Kingo piękna ta biała cattleya, gdzie Ty kupujesz takie cuda, Przekwitnięte epicattleye po 10 zł, szkoda że u mnie takich nie ma. No i gratuluję pochewki na cattlei, ciekawe jakie ta będzie miała kwiaty.
Witaj. Jeszcze mnie chyba u Ciebie nie było i żałuję bardzo. Piękne masz kwiatuchy, kwitnienia obfite. W tle moje bystre oko zauważyło Hippeastrum. Też zacny kwiatek
Grażynko znalazłam cztery wełnowce i do tego malutkie, miałam je już kiedyś, więc na pewno będę ostrożna
Justynko
Joane
Gosiu
Kasiu U nas są tylko dwie kwiaciarnie, w których można czasami znaleźć coś ciekawego, epicattleyę widziałam jeszcze jedną, stoi już dosyć długo, gdybyś chciała mogę podjechać zobaczyć czy jeszcze jest i w jakim jest stanie.
Kwiaty na cattleyce mają być żółte.
Sylwio Cattleyka jest z eski, a Ty koniecznie wybierz się na wycieczkę i pooglądaj vandy u Pani J.
Moniko Witam Cię bardzo serdecznie i dziękuję.
Agnieszko Ciebie również witam i dziękuję. Hippeastrum to moje drugie po storczykach ulubione kwiaty, mam ich 11 sztuk.