Witam Wszystkich odwiedzających mój ogród gości.
Jak zwykle miałam za mało czasu, żeby doprowadzić rośliny do porządku, tymbardziej, że wczoraj i dzisiaj padał deszcz, który dość często nawiedza mój ogród, roślinki mają się dobrze.
Adrianku dziękuję za odwiedziny mojego ogrodu.
Guzikowca mam pierwsz rok, także niewiele o nim wiem, ale skoro kwitnie na jednorocznych pędach, to nawet jeśli przemarznie, to zakwitnie. Myślę, że za kilka lat będzie pięknym krzewem.
Pozdrawiam.
Małgosiu- Margo witaj.
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
Mnie także 2 liliowce sadzone wiosną nie zakwitły. Z ciemnych odmian mam 2 rodzaje, ale mój aparat rozjaśnia kolory i na zdjęciu wychodzą nie zupełnie takie ciemne, jak na żywo.
Grażynko- Kogra bardzo Ci dziękuję za miłe słowa.
Jestem szczęśliwa, że mnie odwiedzasz.
Pozdrawiam serdecznie.
Majeczko witaj.
Jutro wpadnę z wizytą, gdyż dzisiaj się już nie wyrobię, cieszę się , że już masz myślę aparat.
Moniczko bardzo Ci dziękuje, że o mnie pamiętasz, hortensja już przekwita niestety, dzisiaj zrobiłam jej ostatnie zdjęcie. Pozdrawiam serdecznie.
Eluniu witaj.
Byłam na działce, niedawno wróciliśmy, deszcz padał wczoraj i dzisiaj i niewiele udało mi się zrobić, ale rośliny może niezbyt ładnie wyglądają, gdyż niektóre trzeba przycinać po przekwitnieniu, ale są szczęśliwe. Swojego guzikowca na zimę nie będę okrywała, zrobię mu tylko kopczyk z kory.
Kielichowiec myślę, że jest bardziej wrażliwy i dla niego zrobię wyjątek, kilka zim trzeba będzie okręcać.
Alinko witaj.
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
Cieszę się, że po przerwie wróciłaś na Forum.
Cebulica rosła kilka lat bez rozsadzania, dlatego ma takie drobne cebulki, a po posadzeniu w nowe miejsce z pewnością jeszcze ładniej Ci zakwitnie jak u mnie .
Pozdrawiam serdecznie.