Łukaszu czerwone róże zawsze pięknie wyglądają. Ta żółta kępa pełna kwiatów to liliowiec.
Agusiu same miłe słowa dziękuję. Moje liliowce są "starej daty", niektóre mają około 10 lat, ostatnio kupione w ubiegłym roku to różowy i bordowy, one szybko się rozrastają, te zółte były dzielone na mniejsze części. Twoje maleństwa też szybko się rozrosną. Dzwoneczki dopiero zaczynają kwitnąć a pączków mają niesamowicie dużo.
Witaj
Onko dawno cię nie było, tym bardziej mi miło, że mnie odwiedziłaś i do tego tyle miłych słów, dziękuję. Starałam się tak sadzić kwiaty żeby zawsze coś kwitło, w takim kolorowym ogrodzie przyjemnie jest przebywać.
Haniu nie wiem co ci odpisać bo mam przed oczami twój ogród a tam takie cuda, że w głowie się nie mieści. Wspominasz o kroksomii, rzeczywiście ma duże kwiaty ale bardzo szybko przekwitają na skutek upałów, za to ogórasy obrodziły.
Zeniu widzę, że urwałaś się z działeczki i odwiedziłaś mnie, za tyle miłych słów dziękuję. Co do lilowców to dość szybko rosną, niektóre z nich są dość stare, mają około 10 lat ale były dzielone na mniejsze i też szybko urosły.
Jadziu twoje ogórki powinny być już w słojach, mieszkasz w najcieplejszym zakątku Polski, u nas ciągle było zimno więc wszystko było opóźnione natomiast teraz nam dopieka, że nie ma czym oddychać. Pytasz o niebieskie kwiatuszki, to są dzwoneczki karpackie pełne, mają bardzo dużo pączków.
Dzisiejsze widoczki