Witaj Kazik Widzę, że zakupoholizm nie jest Ci już obcy i forum pochłonęło Ciebie na maksa Nowe nabytki superowe Jeszcze trochę a z trawnika zostanie Ci jedynie wąska ścieżka , jak to u takiej jednej forumowej koleżanki
Agnieszka miło że wpadłaś i podobają się Tobie nasze początki na działce
dzięki Wam /forum/ powoli uczę się co, koło czego i jak posadzić, ale powoli jakoś się udaje
z domu do działki mamy ok. 1 km, tak że spacerkiem 15 min. nie jest tak źle
Marcin fajnie że jesteś, co to jakiś mały urlopik od forum
jak widzisz zakupoholizm mnie też dopadł, a to wszystko przez tych Twoich Bracików
a trawnika to się nie pozbędę niema takiej opcji
Kazik, czym tym podlewasz szkarłatkę, tylko proszę mi tu pisać prawdę i tylko prawdę
Moja jest połowa Twojej i na kwitnie , to chyba w tym roku, to nie mam co liczyć hehe
Ale widoczki hmmm rewelka Widać różnice, jak było przed Twoim zakotwiczeniu się na forum, a jak jest teraz. Tak trzymaj, bo wychodzi Ci to rewelacyjnie.
Gieniu nasiona słoneczników to kupuję, ta coś mnie w tym roku podkusiło
zresztą i tak córcia wycina sobie do wazonów
Marcin szkarłatkę to normalnie leję wodą, jak nie zapomnę
a tak na poważnie, to też myślałem że w tym roku to nic z niej nie będzie, ale w końcu ruszyła i nawet kwitnie
Bogusiu witam na mojej działeczce, trawki jesienią będę musiał troszkę poprzesadzać, bo są zamałe odstępy
między nimi i trochę jedne zagłuszają inne, ale to jest do poprawienia w końcu człowiek się uczy
Słoneczniki w wazonie wnoszą tyle ciepła do domu, też je bardzo lubię I co zdjęcia to Twój ogród coraz bujniejszy i wiele się w nim zmieniło, chyba sporo roślinek przybyło w tym sezonie nie? widać,że im u Ciebie dobrze... rabata z trawami pięknie się prezentuje...
Gieniu Masz rację słoneczka pięknie wyglądają w mieszkaniu
dają tyle ciepła ale tak przy płocie to jeszcze u Ciebie by się zmieściły
Alu działka faktycznie powoli nabiera wyglądu, co mnie bardzo cieszy,
rabatę z trawami jednak muszę troszkę przerobić, za ciasno ponasadzałem
ale już działam trawniczka ubywa
Pell słoneczniki to siałem prosto do gruntu, nie wszystkie wzeszły,
ale i tak jest ich sporo przegorzana to wykopałem niedawno koło działek,
chyba komuś się nie podobał i go wywalił nie wiem dlaczego, przecież
on taki śliczny
teraz moje nowe nabytki z Wrocławia
dzięki Grzesiowi i Piotrkowi...................................
Kaziu u mnie jakoś wszystko się mieści przy płocie
i tak po woli dojrzewam do decyzji żeby w przyszłym roku posiać kilka nasion słonecznika ale może jeszcze coś innego wpadnie mi do głowy
Śliczne żurawki też jestem nimi oczarowana .
Genia