Storczyki TULIPANA998 cz. 2

Zablokowany
Awatar użytkownika
paula_
500p
500p
Od: 27 paź 2009, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Storczyki TULIPANA998 cz. 2

Post »

Śliczna Wandzia :) taka sama jak moja....

Igor a Ty pilnie się ucz tej informatyki, to będę potem miała kogo prosić o pomoc ;)
Awatar użytkownika
iwka2
500p
500p
Od: 1 mar 2009, o 15:43

Post »

Vanda śliczna,piękny kolor i ma dużo korzeni,myślę,że była warta tych pieniędzy . ;:138
Pozdrawiam Iwona
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Artur piękna ta Vanda - gratuluje. ;:138 ;:138 ;:138 Niech Ci długo kwitnie i cieszy oczy. No i chyba zachorowałam ;:224 a już powiedziałam stop :!: Ech tak to zaglądać , podziwiać i potem ;:223
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
Awatar użytkownika
katarzyna3221
500p
500p
Od: 25 lis 2009, o 21:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

;:111 ;:111 ;:111 Aleeeee ona piękna ..warta tych pieniędzy i tego zachodu ,i na dodatek dojrzałeś następny pędzik :heja :heja ..A ten kolor ;:180 ;:180 ;:180 po prostu bajeczna ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
madzik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 gru 2007, o 09:12

Post »

Artur - no i masz wreszcie tę wymarzoną Vandę i przyznać muszę, że kolorem idealnie trafiłeś ....w mój gust :lol:
Mam nadzieję, że zdrowo Ci będzie rosła i często kwitła (piękna, dorodna roślina) - czego oczywiście szczerze życzę :wink:
Pozdrawiam
Magda
LINKI
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

Jaka piękna Vanda... Ale ci zazdroszczę... Może jutro pojadę do LM, mam nadzieję, że u nas też są Vandowate.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

:wit
U mnie znowu zima za oknem.. , a jak szedłem jeszcze od fryzjera było cieplutko i przepięknie... :evil: .
Tata dzisiaj rano wczesnie pojechał na badania do Rzeszowa z pracy i wócił ok. 13 godz , mówił mi że wczoraj wrócił po 3 godzinie .
Okazało sie , że jest jeszcze gorzej.. Ogieś dostał sie i go garażu i spalił sie też samochód .
Dziadkowie strasnzie źli , a ciotka juz wie i też zła bo bedzie musiała przyjechać z Włoch .

========================================================================

Art - Starałem sie wybierać jak najładniejszą , jak najzdrowszą , żeby miała dużo korzeni , chyba ze 2 godziny wszystkie oglądąłem , ściągałem i zawieszałem.. , dziękuje , mam nadzieje , że ten pędzik u mnie zakwitnie i nie uschnie.. :shock: .

Sylki3 - Dziękuje bardzo w imieniu vandy , ona jest tak na razie prowizorycznie zawieszona , będę ją wieszłą na haczyku tylko trzeba zamontować , albo wazonu będę szukał.. :wink: .

paula_ - Ooo , też taka masz , musze podpatrzyc u Ciebie jak sie miewa Twoja , dzięki :wink: .

iwka2 - No mam taka nadzieję , że warta , zobaczymy czy pięknie rozkwitnie z nowego pędziku :wink: . Jak patrzę na tą vande a na moje 2 sadzonki to śmiać mi sie che kiedy to urosnie i zakwitnie , szczególnie ta malutka sadzonka vandy w niebieska kratkę :evil: . Była i w LM ta vanda ale w marnym stanie , aczykolwiek kwiaty przepiękne i ogromne.. , ta moja też ma duże :wink: .

AnnaL - Dziękuje , zarażaj się , choruj , ja juz mam ochotę na nast. ;:224 , ta żółta nie dała mi spać :wink: :roll: .

katarzyna3221 - Dziękuje w imieniu vandy :oops: , kolorek mi sie bardzo podoba i ma delikatną krateczkę na płatkach :P . Phalaenopsisom mówie stop jak na razie .

madzik - Oby , oby kochana , oby tak było :lol: , jak będzie łądnie rosła to zakupię następne , może jakieś też przekwitnięte spotkam jak będę w lecie częściej jeździł na Rzeszów .

Storczykowa - No nie wiem jak u Ciebie , ja zobaczyłem na forum , że są i to dzięki tomko ją mam , za co bardzo mu dziękuję :heja .

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Danutka55
1000p
1000p
Od: 5 lut 2009, o 17:36

Post »

Przyłączam się i ja do zachwytów ;:111 Twoja wanda ma piękne nie tylko kwiaty,ale i wiązka korzeni i zdrowe liście dodają jej jeszcze więcej urody.Gratuluję kolejnego pędzika,a że dni są coraz dłuższe to jestem pewna,że będą kolejne pędziki,czego z serca ci życzę.
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Mnie też zauroczyła Twoja vanda :D Jest cudna, takich korznków zdrowych i w takiej ilości zazdroszczę :D

Oby ten drugi pędzik Ci urósł, tego Ci życzę ;) A kolorek ma cudny i ta wyraźna krateczka :D
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
agnieszka__
500p
500p
Od: 22 paź 2009, o 23:29

Post »

Wanda wspaniała ,gratuluję wytrwałości w dążeniu do celu .Jesteś świetnym przykładem ,że marzenia się spełniają ;:108
zielone jest piekne
pozdrawiam Agnieszka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 18&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Kochane

Danusiu , Justynko , Agnieszko - Dziękuję Wam bardzo za odwiedzinki i tyle miłych słów .
Bardzo jesstem szczęśliwy , ze tyle was mnie dzisiaj odwiedziło ;:196 , dzisiaj cały dzien niemiłosiernie boli mnie głowa i idę juz spać.. , jutro odwiedze Wasze wątki :) .

Sam bardzo sie ciesze , ze wkońcu ją mam , to niebyło znowu jakieś drogie marznie tylko cieżko nawet było spotkać tak dorodne i piękne jak teraz przywieźli i nieraz nawet jak były jakies innne to ja już jakieś inne roślinki kupiłem :lol: .
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Byłam dzisiaj w LM, ale nie było tak cudnych Vand jak twoja, tylko parę Ascocend w wazonach i może z 1 lub 2 różowe Vandy. Nic ciekawego... Zazdroszczę ci, że miałeś możliwość widzieć tyle Vand i jedną kupić.
Awatar użytkownika
Mala_MI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2008, o 14:23
Kontakt:

Post »

Super ta Vanda !!!
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

O jestem już :wit , cały dzień miałem zajęty , byłem zobaczyć co i jak u dziadków po tym porzarze :wink: .

=====================================================================

Dusia - Po ile były ascocendy ? te w wazonach ? u mnie dawniej u LM byly po 172...
Różową vande juz masz. , szkoda , że nic nie trafiłaś :roll: . Ja zobaczyłem na forum i bardzo się ucieszyłem , że tyle ich jest :) .

Mała Mi - Dziękuję :) .

Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dusia - Po ile były ascocendy ? te w wazonach ? u mnie dawniej u LM byly po 172...
Różową vande już masz. , szkoda , że nic nie trafiłaś . Ja zobaczyłem na forum i bardzo się ucieszyłem , że tyle ich jest
Były po 132, okropnie drogo, zwłaszcza, że w nie najlepszym stanie, takie jakieś dziwne były. Co do rózowej, nie mam 100% pewności, bo ją kupiłam bez kwiatów. Może za kilka miesięcy się dowiem, jaka jest. Gdyby była biała Vanda, pewnie bym ją kupiła, ale takiej rzadkości nie ma nawet na wystawach a co dopiero w LM. Dzisiaj się tak cieszyłam, że może kupię sobie jakąś Vandę i się bardzo zawiodłam, zwłaszcza, że nie kupiłam sobie nawet Phal.
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”