U mnie znowu zima za oknem.. , a jak szedłem jeszcze od fryzjera było cieplutko i przepięknie...

.
Tata dzisiaj rano wczesnie pojechał na badania do Rzeszowa z pracy i wócił ok. 13 godz , mówił mi że wczoraj wrócił po 3 godzinie .
Okazało sie , że jest jeszcze gorzej.. Ogieś dostał sie i go garażu i spalił sie też samochód .
Dziadkowie strasnzie źli , a ciotka juz wie i też zła bo bedzie musiała przyjechać z Włoch .
========================================================================
Art - Starałem sie wybierać jak najładniejszą , jak najzdrowszą , żeby miała dużo korzeni , chyba ze 2 godziny wszystkie oglądąłem , ściągałem i zawieszałem.. , dziękuje , mam nadzieje , że ten pędzik u mnie zakwitnie i nie uschnie..

.
Sylki3 - Dziękuje bardzo w imieniu vandy , ona jest tak na razie prowizorycznie zawieszona , będę ją wieszłą na haczyku tylko trzeba zamontować , albo wazonu będę szukał..

.
paula_ - Ooo , też taka masz , musze podpatrzyc u Ciebie jak sie miewa Twoja , dzięki

.
iwka2 - No mam taka nadzieję , że warta , zobaczymy czy pięknie rozkwitnie z nowego pędziku

. Jak patrzę na tą vande a na moje 2 sadzonki to śmiać mi sie che kiedy to urosnie i zakwitnie , szczególnie ta malutka sadzonka vandy w niebieska kratkę

. Była i w LM ta vanda ale w marnym stanie , aczykolwiek kwiaty przepiękne i ogromne.. , ta moja też ma duże

.
AnnaL - Dziękuje , zarażaj się , choruj , ja juz mam ochotę na nast.

, ta żółta nie dała mi spać

.
katarzyna3221 - Dziękuje w imieniu vandy

, kolorek mi sie bardzo podoba i ma delikatną krateczkę na płatkach :P . Phalaenopsisom mówie stop jak na razie .
madzik - Oby , oby kochana , oby tak było

, jak będzie łądnie rosła to zakupię następne , może jakieś też przekwitnięte spotkam jak będę w lecie częściej jeździł na Rzeszów .
Storczykowa - No nie wiem jak u Ciebie , ja zobaczyłem na forum , że są i to dzięki tomko ją mam , za co bardzo mu dziękuję

.