Oczywiście wszystkie rośliny o nazwach ???, pozostaną u mnie.hen_s pisze:Czyli dalej nie wiesz nic. (...)
Tyle, że JA bym ich dalej nie rozpowszechniał.
Ot, chociażby po to aby się dalej nie tłumaczyć...
----------------------------------
Drugi Sprzedawca jeszcze nie odezwał się na mój @, ale czekam, może zdecyduje się, a jak nie to pewnie będzie wystawiał do sprzedaży w 2011 roku roślinki, wtedy powtórzę moje zapytanie.
----------------------------------
Henryku masz rację - jednak do "gigantów" oferujących duże ilości roślin do sprzedaży na "A...." powinno być jakieś zaufanie, mało Oni sami powinni dbać o swoją markę i prestiż sprzedawcy, szczególnie gdy są to znane nazwiska w środowisku "Kaktusiarzy" i jak się wydaje szanowane ze względu na staż w uprawie i posiadaną wiedzę o tych roślinach.hen_s pisze:(...) następne zakupy rób zaś uważniej. Jak napiszesz co zamawiasz to i przyślą te a nie inne.
Przedstawiam kolejne roślinki, które cierpliwie znoszą warunki zimowania i tak jak ja czekają na cieplejsze i bardziej słoneczne dni:

Haworthia nigra kwitła u mnie w tym roku trzy razy. Czy to jest jakieś odstępstwo od normy?

Na ostatniej fotce nazwa haworsji taka jaką podał sprzedawca, też nie mogę nigdzie wyszukać takiej nazwy lub nawet "czegoś" podobnego. Nie jestem pewien poprawnej jej nazwy.