ooo, ile nowości. Zaszalałaś.
Bardzo ładne. Szczególnie diffenbachia mi się podoba. Wszystkie piękne. 8)
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
O, ale gości mnie odwiedziło. Ogrodniczko, Aniu, Ewelinko, Grażynko, Paulinko, Aniu, Mirku, Patrycjo i Aniu dziękuję Wam bardzo,
oczywiście w imieniu roślinek.
Mój nieznajomy fiołek wczoraj nieśmiało pokazał jedną buźkę. Podzielę się z Wami tym widokiem:
Ewo, Aniu dziękuję. Fiołeczek się zarumienił.
U mnie dzisiaj jakoś tak pochmurno, deszcz siąpi, zimno i ponuro,
a ja sobie z siedzę i po forum buszuję.
Jak znam siebie to się to znowu jakimiś nowymi "chciejstwami" skończy.
Ale co tam. Zaryzykuję.
Elciu u mnie taka sama pogoda aż nic się nie chce robić
No ja czekam na paczuszkę z kolejnymi chciejstwami i już się nie mogę doczekać
Z chęcią napiję się razem z Tobą
Witaj Elu!
Muszę przyznać że to udane zakupy: Diffka ślicznie ubarwiona,Cissus jak elegancik,a Syngonium jest po prostu rewelacyjne! Brawo! Fiołeczki natomiast,mają prześliczne buźki.
Aniu miło mi, że dołączyłaś z
Ja za chwilę wybieram się do Ciebie. Muszę sobie nareszcie Twoje roślinki pooglądac. Krysiu również witaj I dziękuję za miłe słowa pod adresem roślinek.
Elu, ale zakupy udane Diffenbachia śliczna, i te cissusy są świetne
Powiedz mi proszę czy to
jest cissus australijski? Bo mam takie dwie gałązeczki, właśnie puściły korzonki, wiec zaczęłam się zastanawiać co to może być ;) I jak spojrzałam na Twoją nowość to chyba się dowiedziałam ;)
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie