Mój ogród....
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród....
Adaś - teraz jest zimno a wiosną to słonko je ogrzeje, nie migaj się a fotki dawaj.................. 

Geniu to są zdjęcia z naszego forumowego spotkania i to z Ogrodu Japońskiego. Musisz go zobaczyć. Pozdrawiam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Adam a ja myślałam że Ogród Japoński znajduje się w Ogrodzie Botanicznym .
Wiedziałam że to zdjęcia z ostatniego spotkania we Wrocławia .
Wiedziałam że to zdjęcia z ostatniego spotkania we Wrocławia .
Geniu
Jest jeszcze Ogród Zoologiczny z przepięknymi okazami drzew i krzewów, kann; Ogród Roślin Leczniczych, tajemniczy, mało znany, a ile parków i przede wszystkim wszystkim przecudnych prywatnych ogródków, jednym słowem, Wrocław ogrodami stoi.
Jest jeszcze Ogród Zoologiczny z przepięknymi okazami drzew i krzewów, kann; Ogród Roślin Leczniczych, tajemniczy, mało znany, a ile parków i przede wszystkim wszystkim przecudnych prywatnych ogródków, jednym słowem, Wrocław ogrodami stoi.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Adamie.
Jestem chyba u Ciebie pierwszy raz. Nie chcę być wścibska ale u kogoś przeczytałam, że
chcesz mieć żagwin. Doradzam kup sobie torebkę nasin żagwinu /mix kolor/ są tanie ok.1zł 40 gr.
Wysiej i będziesz miał jakie tylko będa Ci się pobobać. Zagwin przyjmuje się żle stąd
doradzam siew. Sprawdzone.
Jestem chyba u Ciebie pierwszy raz. Nie chcę być wścibska ale u kogoś przeczytałam, że
chcesz mieć żagwin. Doradzam kup sobie torebkę nasin żagwinu /mix kolor/ są tanie ok.1zł 40 gr.
Wysiej i będziesz miał jakie tylko będa Ci się pobobać. Zagwin przyjmuje się żle stąd
doradzam siew. Sprawdzone.
Goryczko
Taki z siewu...eeee za to wymuskany rękoma Aliny, to dopiero skarb... Co ja plotę. trza się wyspać.
Taki z siewu...eeee za to wymuskany rękoma Aliny, to dopiero skarb... Co ja plotę. trza się wyspać.
- e-genia
No i to zdrowe podejście do sprawy?adamian pisze:Goryczko

Piękne są te zdjęcia z ogrodu japońskiego. Mam więc kolejny powód żeby wybrać się do Wrocławia. W tym roku byłam tam pierwszy raz i zachwyciłam się starówką. A tam jeszcze takie ogrody do zwiedzenia 

- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiola
będzies na spotkaniu, zabierzesz torbę to i Tobie się dostanie.
ee ale ja nic nie chciałam.

- e-genia
Adam nie ma innego wyjścia tylko wziąć dobrego przewodnika po Wrocławiu .adamian pisze:Geniu
A do ogrodów nie trzeba mnie szczególnie długo namawiać .

- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
e tam ekspansywny - najważniejsze że piękny i pełnyadamian pisze:Magda Misia dostała pełnego liliowa rdzawego "Kwanso" ale z tym czortem to sobie poradzi:), choć jeszcze nie wie co to za gagatek

a ja już obiecuję nie skubać Ciebie z niczego - człowiek chce się na legalu na

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Geniu - po co przewodnik ?
Adam nas wszystkich zaskoczył swoją znajomością i Ogrodu Botanicznego i Japońskiego - on będzie robił za przewodnika
Adam nas wszystkich zaskoczył swoją znajomością i Ogrodu Botanicznego i Japońskiego - on będzie robił za przewodnika

Mariola
Ja za przewodnika?
Leszczyk ze mnie niektórzy z nas to dopiero mają się czym pochwalić.
Magda
Czemu nie choć zapewniam, ciekawych widoków u mnie nie uświadczysz, przynajmniej na razie...
U mnie pobojowisko, Przez Was nabrałem chęci na nowe "aranżacje" i efekt; wykrotów, dołów, wyciętych krzaków.. od liku
Geniu
Wrocław jest niesamowity i okolice też...
Ja za przewodnika?

Magda
Czemu nie choć zapewniam, ciekawych widoków u mnie nie uświadczysz, przynajmniej na razie...
U mnie pobojowisko, Przez Was nabrałem chęci na nowe "aranżacje" i efekt; wykrotów, dołów, wyciętych krzaków.. od liku
Geniu
Wrocław jest niesamowity i okolice też...