Ranczo Nokły cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

gladiole masz nieziemskie !!!
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Tadeusz - ooo, to cudo widzę pierwszy raz
http://images6.fotosik.pl/512/1d8c2b9461a58109med.jpgz....
Awatar użytkownika
AnniaJ
500p
500p
Od: 7 mar 2009, o 19:25
Kontakt:

Post »

Mieczyki przepiękne :) Aktualne widoki działeczki - jak zawsze - porywające :)

Miłego wypoczynku :)
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Ooooo :shock: następne cudowności...coraz to piękniejsze pokazujesz te mieczyki...już sama nie wiem który ładniejszy :lol:
Życzę miłego odpoczynku na Mazurach.....i co tak krótko :wink: :?:
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
MagdaMisia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 mar 2009, o 20:39

Post »

Achhh jakie cudne... ;:113
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

AGUŚ,ZYTO,ANIU, GRAŻKO, MAGDO- dziękuję za odwiedziny, przed kilkudniowym wyjazdem na Mazury, pokażę jeszcze pozostałe kolory mieczyków kwitnących w naszym ogrodzie;

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Tadeusz nieziemskie te Twoje mieczyki i pomyśleć że ja już dwa lata temu z nich zrezygnowałam bo nie mam miejsca ,a jest ich coraz więcej i to coraz piękniejsze .
W takich chwilach żałuje że mój ogród jest tak malutki .
Genia
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Tadeusz-takich mieczyków nie ma nikt,Ty pojedziesz a ja będę do nich wracać i wracać i wracać.Moim już zrobiłam paliki i ogrodzenie,ale trzeba to było zrobić w maju gdy zakładałam Podwórkowy.
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Podpisuję się pod opinią Ewy, chyba nikt nie może poszczycić się taką galerią mieczyków. Piękne okazy.
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

GENIU, EWO, ASKO- dziękuję za odwiedziny naszego ogrody i za zachwyty nad urodą naszych mieczyków.

Przez kilka dni odpoczywamy inaczej, z dala od naszego ogrodu; Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nie odmówiłem sobie przyjemności pospacerować po pięknych ogródkach, gdzie, z pewnością ALANA je rozpozna.

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Ale piekne te widoczki :roll: jak ja takie lubię.... :roll:
ale widzę że dorwałeś się do komputera-nie wytrzymałeś....hehehehhe :wink:
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Tadeuszu, spacer po Twoim ogrodzie, to czysta przyjemność :D Kolekcji przepięknych mieczyków można Ci tylko pozazdrościć :D Urodzinki wnuka na Ranczo super imprezka, aż by się chciało tam być :lol:
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Tadeuszu - ogromne dzięki za wizytę w moim ogródku , ciesze się że podglądasz moje prace dodaje mi to sił i mobilizacji.
Co do kory to mogłabym taka z tartaku bo mam niedaleko ale nie mam pojęcia jak ją kompostować :oops:
Las też mam bliziutko i przyznam że na 1 rabatę już takiej ściółki nawiozłam tylko teraz mi wyrastają leśne badylka czy też powinnam jakoś przekompostować ? ;:79 Zasłużone.
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Witaj Tadeusz... Dziękuję za wsparcie duchowe i tel. mojego M, który wrócił już ze szpitala do domu.
Pół roku będzie usztywniony.... Trzymamy za słowo i czekamy na odwiedziny - pomocy też nie odmówię, a mam dla Ciebie już zajęcie na kilka godzin. Oj -abym Ciebie nie wystraszyła...
Cieszę się że Twój wypoczynek był udany. Pozdrawiam.
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

GRAŻKO- dziękuję za odwiedziny, odpoczynek, odpoczynkiem, ale na Forum też trzeba zajrzeć, zwłaszcza że Córka zabrała z sobą laptopa, takie to dzisiaj życie, człowiek uzależniony od internetu i nawet sam się nie zorientował od kiedy. Piękne te Mazury latem.

HALINKO- dziękuję za odwiedziny, mieczyki udały mam się w tym roku, ciągle jeszcze kwitną, wnuk się pyta, kiedy następne urodziny, tak mu się spodobała impreza.

AGNIESZKO- dziękuję za odwiedziny, zaglądać do ogrodów, to ja zaglądam, gorzej z zostawianiem śladu w postaci wpisu. Jak masz tartak, to kupuj tam korę, albo nawet powiedzą Ci żebyś sobie sama przygotowała ( wygrabiła). A kompostowanie ,to nic innego, tylko by trochę poleżała kora sama sobie, ewentualnie, raz, czy dwa razy ją przerzucić w okresie do wiosny.

ZYTO- dziękuję za odwiedziny, cieszymy się że Kazio już w domu, no cóż, aby tylko był te pół roku usztywniony, chociaż znając go , mimo gorsetu będzie się starał wszystko robić w gospodarstwie. Wróciliśmy już z Węgorzewa, inspekcja w ogrodzie wykazała że trzeba będzie poświęcić kilka dni na prace w naszym ogrodzie , a po niedzieli będziemy rozmawiać o odwiedzinach u Was.

Będąc w Węgorzewie odwiedziliśmy całą naszą rodzinką ogród ALANY, ma piękną działkę, podwójną a w niej pełno kwiatów. Oto fotorelacja z pobytu u ALANY.

Na zdjęciu ALANA z aparatem fotograficznym, jej mama i siostrzenica zasłonięte słonecznikiem.

Obrazek
Obrazek
Kwiaty, które zwróciły moją uwagę.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”