Tak Izuś, to ten wiosenny ciemiernik z Auchana.liska pisze:Gabiś to jest ten ciemiernik z cebulki?
Pamiętam że i Ty je kupowałaś, zakwitł Ci któryś ?
niestety nie... dlatego pytam i sie dziwię...Gabriela pisze:Tak Izuś, to ten wiosenny ciemiernik z Auchana.liska pisze:Gabiś to jest ten ciemiernik z cebulki?
Pamiętam że i Ty je kupowałaś, zakwitł Ci któryś ?
Jolu, wiesz że na zdjęciach wygląda wszystko ładniej... no nie... nie wszystko...jol_ka pisze:Gabi WOW - ja też padam na kolana - rewelacyjny ten łan liliowców![]()
![]()
![]()
normalnie zaraz zawyję "ja też tak chcęęęęęęę" ;)
i u Ciebie podobno mało co teraz kwitnie?? to co reszta śmiertelników z zagonami ledwie pretendującymi do miana 'ogrodu' (takimi jak mój) ma powiedzieć??
mam tylko ogromną nadzieję, że mój ogród - tak, już wtedy będzie ogrodem.. - za te naście lat będzie choć trochę wyglądał jak Twoja działeczka
Aniu, byłam i widziałam... i nie tylko hortensje... naczynia bardzo mi się podobały...an-ka pisze:Gabrysiu zdjęcia -może to już nudne- ale prześliczne a te przerabiane jak obraz impresjonisty.Długo myszkowałam w ogrodzie bo było na co patrzeć.Ciemierni k urokliwy a to" takie tam -"niemożebne.U mnie Gabi pokazuję hortusie od Kapiasa.
Adrenalinę możesz mi podnosić -
Dalu, to część kolekcji, która się stopniowo rozrasta.dala pisze:Gabrysiu, piękna kolekcja liliowców.
Widzę, że następna forumowiczka zarażona wirusem liliowcowym![]()
Czekam z niecierpliwością na c.d.
Pozdrawiam
Bożenko, musisz poczekać do wieczora...Babopielka pisze:Gabrysia -u Ciebie to zawsze same pięknościLiliowce śliczne ,też chętnie zobaczę więcej
Joluś, Ty też...jol_ka pisze:Gabi... przepiękne... proszę o więcej![]()
![]()
Mariolu, ja jak gdzieś oglądam liliowce, to wychodzę z wątku trochę chora.coma95 pisze:Wszystkie mnie zachwyciły
Wszystkie oprócz dwóch bo je już mam.
W ogóle zauważam że jak coś widzę a jeszcze nie mam to od razu chcę mieć
Wiolu, ta fotka jest trochę za ciemna, a jest na niej stara odmiana Kwanso.tulipanka pisze:Te na pierwszej fotce i przedostatniej są cudne.
Pewnie dlatego, ze ich nie mam