WYSTAWY 2006-2009r - relacje ,informacje/arch/

Zablokowany
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 lis 2007, o 13:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zatem i ja dodam swoje 5 groszy :D . Takie uzupełnienie do zdjęć Madzi, być może niektóre sie powtórzą.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kolejna porcja
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I jeszcze troszeczkę
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
agata0806
1000p
1000p
Od: 11 lut 2009, o 14:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale piękne!!!!A Vandy najładniejsze ;:6
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga jak dla mnie to był prawdziwy obłęd. Spotkałam się z opinią, że w tym roku nie było tak wysokiego poziomu, jak w zeszłym roku. Jednak dla mnie wystawa w Dreźnie, którą widziałam pierwszy raz, była wspaniała. Nie wiem, kiedy i czy kiedykolwiek doczekamy się w Polsce wystawy z takim wielkim rozmachem, a jednocześnie mającej tak piękne rośliny.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

chciałabym być kiedyś na wystawie z taką ilością storczyków. niestety u nas wystawy bardzo skromne, są prawie same hybrydy, lueddemainany i innych rzadkich nie ma.
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 21:07

Post »

Witam serdecznie,przez przypadek trafilem na to forum i przegladam , czytam juz tak caly dzien,wszystko z tego powodu ze dopadla mnie kochana rwa kulszowa no i tak leze juz trzeci tydzien i pomyslalem ze poszukam w moich albumach co nie co i zamieszcze tutaj fotki z wystawy storczykow w Nowym Yorku na ktorej przyjemnosc mialem byc w 2007 roku ,zaznacze ze tez jestem jednym z tych zapalencow ,i mam mala kolekcje storczykow ,a ta choroba mnie dopadla juz jakies dziesiec lat temu ,kiedy to zakupilem pierwszego Phalaenopsisa, ktorego mam do dzisiaj,ale tyle gadania (pisania)zamiaszczam link do albumu,pozdrawiam

Obrazek
Awatar użytkownika
Danutka55
1000p
1000p
Od: 5 lut 2009, o 17:36

Post »

Tomku to co pokazałeś przyprawia o zawrót głowy.Niesamowite :!:
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sie 2007, o 20:04

Post »

Lano, Twoje zdjęcia również bardzo ciekawe ;:333 Każdy ma trochę inne spojrzenie, więc inne szczegóły uchwyci.
Jeśli spotkamy się w Sosnowcu, pewnie z Madzią więcej nam opowiecie o swoich wrażeniach.
Byłoby wspaniale, gdyby się udało :)

Tomku, miło z Twojej strony, że chciałeś sie podzielić z nami tą interesującą relacją z Nowego Yorku.
To, co mnie 'powala' na tych zdjęciach, to obfitość kwitnień. Coś niesamowitego :!:
Jest też sporo tzw. 'perełeczek'.
Na razie obejrzałam jako pokaz slajdów, ale muszę jeszcze znaleźć czas na detale.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, no i zachęcam do pokazania swoich storczyków tu na Forum :)

Pozdrawiam, Joanna
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p

Post »

dziekuje, i ciesze sie ze sie podoba ,mam jeszcz zdjecia z wypadow do ogrodow botanicznych w Nowym Yorku i Chicago ,musze tylko przesegregowac fotki ze storczykami wtedy zamieszcze tutaj(chyba dobry dzial?)pozdrawiam
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Trudno z jednej i tej samej wystawy pokazać odmienne zdjęcia :wink: , zatem wstawiłam takie, które nie powtarzały się u Madzi. W rzeczywistości jest ich o wiele, wiele więcej. Cieszę się, że sie podobały :D . Link wstawiony przez Tomka zostawię sobie do obejrzenia na wieczór, zamiast ciastka :P . Bardzo chciałabym zobaczyć taką wystawę u nas w Polsce, ale kto wie, ile nam przyjdzie jeszcze na to czekać. Z krajowych wystaw, które widziałam, nie pamiętam takiej ilości kwitnących roślin, coś niesamowitego. Zdjęcia nawet najlepiej wykonane, nie oddają rzeczywistego obrazu.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

cudne zdjęcia. piękna musiała być ta wystawa. ja na wystawach byłam dopiero 7 razy, ale nigdy nie widziałam tak dużego wyboru.
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p

Post »

znalazlem fotki z wystawy kwiatow ,organizowala to siec sklepow Macy's w Nowym Yorku,powybieralem te ze storczykami ,plus pare innych,jakosc nie jest najlepsza poniewaz byly robione w pospiechu no i jeszcze te tlumy ,ktore nie ulatwialy
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
OrchidGarden
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 4 kwie 2009, o 23:36
Kontakt:

Post »

Gratuluję cudnych zdjęć, ja teżbyłam na tej wystawie, ale choć nabiegałam się z aparatem dobre 3 godziny to niestety nie udało mi się zrobić tak wspaniałych pamiątek :)
Chodziło mi o Drezno :lol:
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p

Post »

teraz pare fotek z ogrodu botanicznego w Bronx Nowy York

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „ORCHIDARIUM. Storczyki”