Ogród Igi - cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Już jestem, małe zawirowanie, wiecie, ale spanikowałam , że nie mam kontaktu z ludźmi.
Od niektórych mam telefony, ale to na palcach jednej ręki policzyć.Mam prośbę do wszystkich moich przyjaciół, jeżeli ktoś chce zachować ze mną kontakt, to proszę o podanie
chociaż telefonu, odpiszę za swoimi namiarami.
Od niektórych mam telefony, ale to na palcach jednej ręki policzyć.Mam prośbę do wszystkich moich przyjaciół, jeżeli ktoś chce zachować ze mną kontakt, to proszę o podanie
chociaż telefonu, odpiszę za swoimi namiarami.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguś przepiękne kwiaty wiosny
szczęście dla Ciebie, że mieszkam daleko, bo chyba bym Ci ukradła skalnicę, niesamowity , cudowny egzemplarz, uwielbiam je, a u mnie kiepsko rosną. Każdego roku kupuję nowe sadzonki, nie poddaję się. Ale dopiero tutaj na forum dowiedziałam się, że one lubią cień, ja je zawsze wysadzałam na słoneczko, i dziwiłam się, że zasychają i brązowieją im rozetki. W tym roku postaram się znowu o sadzonkę, ale już posadzę pod drzewkiem 

Iga i do Ciebie dotarłam....
Admin pisał, że jeszcze do 3-5 marca może się coś dziać...także forum może jeszcze raz zniknąć... Miejmy nadzieję, że ostatni
Zdjęcia przepiękne... marzy mi się już wiosna
Admin pisał, że jeszcze do 3-5 marca może się coś dziać...także forum może jeszcze raz zniknąć... Miejmy nadzieję, że ostatni

Zdjęcia przepiękne... marzy mi się już wiosna
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie słoneczka, ale rewolucja w domu, dopiero pojechały wszystkie dzieci i wnuki , a od poniedziałku wchodzą panowie malarze i trzeba pochować wszystko, ale jak pochować jak cały dom ma być malowany??Wywalczyłam jeszcze godzinkę dla komputera, coby mi M nie schował. Taka piękna pogoda a ja na ogrodzie 5 minut spędziłam.Cebule już wychodzą.
Mogę wyjechać na tydzień, ale jak odbiorę zakończenie robót , żeby M nie był winny jakby coś nie tak było.To tak na szybko, a teraz lecę poczytać co u was, zanim kompa zabiorą.
Mogę wyjechać na tydzień, ale jak odbiorę zakończenie robót , żeby M nie był winny jakby coś nie tak było.To tak na szybko, a teraz lecę poczytać co u was, zanim kompa zabiorą.