Kochani, witam serdecznie
Najpierw się pochwalę
Wczoraj dostałam paczuszkę od Danusi - danutab, a w niej moją wymarzoną piękną cieszyniankę ;:54
Danusiu, ślicznie dziękuję
A dzisiaj, przed chwileczką, paczkę od Tadeusza - tadeusz48, z następnymi moimi spełnionymi marzeniami ;:54
Tadeuszu, pięknie dziękuję
Roślinki wyglądają dokładnie tak, jak na zdjęciu, były zapakowane profesjonalnie - super !!! ... podróży w ogóle nie odczuły
Tadeuszu, jestem pełna podziwu dla Ciebie, jak Ty to wszystko pięknie spakowałeś i że to wszystko zmieściłeś w jednej paczce

Rozpakowując, dokładnie śledziłam, jak fachowo są zabezpieczone, żeby się nauczyć, na przyszłość.
Nooo, i każda doniczka pięknie opisana, co w niej jest - ekstra !!!
Jeszcze raz, baaaaaaaaaaardzo pięknie dziękuję
Sabinko, roslynn, mój syn właśnie w ten sposób wykorzystuje ten plac paleniskowy, robi studenckie imprezki, naokoło 50 osób
Romo,
Tadeuszu, w sobotę zrobię trochę zdjęć i dodam
Taruniu, dziękuję

i zapraszam na ognisko
Pelagio, dziękuję
Danusiu, dziękuję za miłe słowa
Aduniu, dziękuję, u mnie, to chyba nigdy nie będzie końca pracy, zawsze coś czeka zrobienie
Oluniu, mam nadzieję, że kiedyś do takiego spotkania dojdzie

a aronię trochę przerabiam na sok, trochę rozdaję, a trochę ptaszkom zostawiam. Sadząc tę aronię, to głównie myślałam o odgrodzeniu się od sąsiadów i ptaszkach
Jollluś, bardzo pięknie dziękuję, odezwę się zaraz na PW
Monisiu,

dziękuję. Coś dzisiaj ja nie mogę się do Ciebie dodzwonić, cały czas zgłasza mi się Twoja poczta głosowa, pewnie pracujesz na ogrodzie
Danusiu, ktoś, pięknie dziękuję za odwiedzinki i cieszę się, że korzystasz z kalendarza biodynamicznego
Giguniu, dziękuję
Halinko, hal1959, Ksiu, Maju i Mario, dziękuje za miłe słowa