Ogród kociej rodziny ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mala_MI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2008, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

AnniaJ pisze:
Mala_MI pisze:O Aniu, gratulacje , że teraz to na dobre i na złe itd ;)
Taaa, to samo mój mąż mówi i domaga się robienia śniadań a tu jak było nic tak jest (i będzie ;)) taka zła żona ze mnie ;)

Kocim wątkiem się nie przejmuj... :) dzielna jesteś, niosąc kaganek oświaty i tu ;) czy specjalne względy mają u Ciebie półdługowłose koty? Coś kojarzę z Twojego podpisu kotkę podobną do NFO? Chyba że coś pomieszałam :)
Obrazek[/url]

jak widać nie ma tam żadnego NFO :) Jestem totalnie zakręcona na punkcie BRI i to jedyna rasa jaką - póki co ;) - biorę pod uwagę. dwie pozostałe to dachówki. Tylko limit się skończył :(

Od lewej: Pola, Irys, Bonnie
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Awatar użytkownika
AnniaJ
500p
500p
Od: 7 mar 2009, o 19:25
Kontakt:

Post »

Mala_MI pisze:jak widać nie ma tam żadnego NFO :) Jestem totalnie zakręcona na punkcie BRI i to jedyna rasa jaką - póki co ;) - biorę pod uwagę. dwie pozostałe to dachówki. Tylko limit się skończył :(

Od lewej: Pola, Irys, Bonnie
No to pokręciłam :) Świetne futrzaste :)
Awatar użytkownika
AnniaJ
500p
500p
Kontakt:

Post »

Dziś zrobiłam parę zdjęć kociaczkowej dziewczynki dla koleżanki :)

Obrazek Obrazek Obrazek

Młoda niedługo kończy pięć miesięcy i mam nadzieję, że przyszli właściciele bedą z niej zadowoleni :)
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Aniu!!! Skąd się wzięła moja Nelka u ciebie? :lol: :lol: Kurczę, prawie identyczny kot, trochę inny wyraz paszczy :wink: , ale moja ma też taką wąską. Tylko ona jest już dorosła, ma rok . A nadal wyglada jak kociak, jest niewielkiego wzrostu. No i zupełnie nierasowa. Za to największy koci diabeł z naszej trójki :lol: (rozbrykana, ale kochana, no i poluje niezawodnie - pierwsza poważna zdobycz (mycha) w wieku 3 miesięcy 8) )

Maciejka zawsze mi się mutowała i miałam takie wielgachne badyle, I to na balkonie! :shock: No ale jak pachnie, kurczę, muszę u siebie w przyszłym roku wysiać :roll:
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu-pięknie się prezentuje kocia w tych różach,czy w awatarku jest jej tatuś?
Awatar użytkownika
AnniaJ
500p
500p
Kontakt:

Post »

W awatarku jest kocica - nasza najbardziej utytułowana pupilka, tatą Majki jest rudy facet :)

Maja też jest łobuzicą, wszędzie wejdzie, wszystko zdobędzie, spryciula nieziemska, napisałam w wątku przyszłej właścicielki, że zwrotów ani reklamacji nie przyjmuję :twisted:

W przypadku kota norweskiego pyszczek u kociaka powinien byc taki długi, wtedy dorosły ma mordkę jak trzeba :)

Wczoraj wyrwałam połowę maciejki i wykarczowałam 3/4 smagliczki która się też rozrosła jak wściekła - grządka odetchnęła ;)
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

widziałam ją już u właścicielki w wątku, boska kotka, nic tylko jej zdjęcia robić.... :roll: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kota jest przepiękna!
Dzwonek jednostronny mnie zachwycił. Bardzo lubię kwiaty o tym kształcie. Czy kwiatuszki są naprawdę takie kosmate jak na Twoim zdjęciu?
Idę teraz szukać w necie informacji na jego temat :lol:
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AnniaJ pisze:W awatarku jest kocica - nasza najbardziej utytułowana pupilka, tatą Majki jest rudy facet :)

Maja też jest łobuzicą, wszędzie wejdzie, wszystko zdobędzie, spryciula nieziemska, napisałam w wątku przyszłej właścicielki, że zwrotów ani reklamacji nie przyjmuję :twisted:

W przypadku kota norweskiego pyszczek u kociaka powinien być taki długi, wtedy dorosły ma mordkę jak trzeba :)

Wczoraj wyrwałam połowę maciejki i wykarczowałam 3/4 smagliczki która się też rozrosła jak wściekła - grządka odetchnęła ;)
Rudy tata? Nie wygląda na taką :lol: Pyszczek ma śliczny.

I co na tej grządce planujesz? :wink: Przyznaj się, masz coś w zanadrzu, i potrzebna ci była wolna grządka 8) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
AnniaJ
500p
500p
Kontakt:

Post »

Smagliczkę i maciejkę przetrzebiłam, bo przyduszały kozłówkę :)

Na grządce jest już duuużo :)

Astry, margerytki, goździki, różowy krawnik, kilka niebieskich wysokich dzwonków, jeżówki, mydlnica, jakies tam inne roślinki, ale przede wszystkim festiwal floksów - jest tam mnóstwo floksów, z których docelowo bedę robić rozsady by zafloksować ogródek :D

Rabatę zaplanowałam wiosną od zera jako letnio-jesienną :)
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A jak sie robi rozsadę z floksów? Ja chcę kupić takie niskie na wiosnę, a potem, jak będzie już w miarę wszystko gotowe do nasadzeń (teren przygotowany), to też sobie zrobię rozsadę hihi
Awatar użytkownika
AnniaJ
500p
500p
Kontakt:

Post »

Tak było jeszcze w marcu

Obrazek

Tak w kwietniu

Obrazek

Początek maja

Obrazek

Początek czerwca

Obrazek
Awatar użytkownika
AnniaJ
500p
500p
Kontakt:

Post »

Ja uwielbiam floksy wiechowate :) I takich mam mnóstwo - kochane maleństwa sie ładnie porzyjmowały. Białe, jasnoróżowe, cienmnoróżowe, z oczkiem, fioletowe, czerwone, z dwukolorowymi liścmi, wyższe, niższe...Możesz rodzielać je np. poprzez bryłę korzeniową, robić sadzonki wierzchołkowe - podobno do końca czerwca. Doumiem się na ten temat, jak będę przystępować do działania :) ale najpierw muszą się rozrosnąć :)
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Aniu robisz wielkie postępy coraz lepiej się ogląda u Ciebie twoje piękności.
Zdjęcia są OK .Aniu nie wiem jaki masz aparat ale możesz nastawić wielkość zdjęć
w aparacie 640x480 i nie musisz nic przerabiać.To są zdjęcia które się dobrze
ogląda a nie obciążają serwera są mniejsze niż przewiduje regulamin.
Masz piękne kociaki moja córka też ma ja też miałam niestety rozchorował sie
i już go nie ma.Możesz ich zobaczyć w Moich rozmaitościach.
Aniu jeśli podobają Ci się moje dalie a będą jakieś przyrosty to mogę się z tobą podzielić.
Ja dopiero w tym roku ich kupiłam i rosną w donicach.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Witaj ANIU floksy są bezproblemowe . Może roślinki podzielić jesienią lub wiosną . Ja je dzieliłam jesienia jak przekwitły a niektóre jeszcze miały parę kwiatków . Obcinałam je nisko ,żeby nie musiały się za bardzo wysilać przy ukorzenianiu . Czy na tej grządce te biało-zielone liście to też floksy . Mam takiego też floksika z biało-zielonymi liśćmi kwitnie na różowo . Miłego wieczoru .
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”