na cebulache-genia pisze:Gdzie dorzucili towaru?
Genia
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ida może wrzucisz publicznie to i inni zajrzą. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Gdzieeeee?????..............ida74 pisze:Jezu taka chora jestem ,bo właśnie obejrzałam pewna ofertę kwiatów ,cebul i traw .Jeszcze jak zyje czegos takiego nie widziałam ,nawet nie wiedzialam ,że może być tyle odmian dalii,lilji 3tys.,host 1000Poprostu szoooook
Geniu jak chcesz to Ci wrzuce na P.W ADRES ,ALE MUSISZ ZARZYĆ PRZED TYM WALERIANY ,BO TO JEST po prostu cos niesamowitego.
Ide teraz zagrać w totka ,a jak wygram to sobie kupie po jednej roślince.Pa.

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja właśnie wróciłam z allegro i mało tej apopleksji nie dostałam. Ale za to na pewno dostałam oczopląsu, i w końcu nic nie zamówiłam, bo tych chciejstw robi się tyle, że chciałabym prawie każda roślinkę
a już zamówiłam na 200 zł w cebulach, czekam na sprzedaż w ,,krokusach,, bo jest tam kilka roślinek co mi się podobają, i chcę zamówić na all.kilka róż. I muszę stanowczo ograniczyć wędrówki po allegro 

-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobra dziewczyny zaraz dam adres ,tylko muszę
to wkleićNO TO JUŻ PO WAS
www.lukonbulbs.cz i potem na katalogPDF.korona kosztuje 0,16gr ,paczka przychodzi priorytetem .Po obejrzeniu ,bardzo proszę o wrażenia