Marpy kwiatki i rabatki
Fotki są super. Bardzo fajnie je zrobiłas. Ja też mam coś podobnego- eksperymentowalam podobnie. Fajna zabawa! Pokażę w późniejszym czasie. Miłego dnia Ci życzę!
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Maryś. Hosty śliczne, ale najpiękniejsza ta niebieska hortensja. Dla mnie osobiście po różach i piwoniach to najpiękniejsze kwiaty. Zdaje mi się, że mam przez Ciebie obiecane gałązki. Przypomnę się w maju lub czerwcu, chyba wtedy najlepiej ukorzeniać.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Mario pisałaś, że szukałas żylistka.
W Castoramie był duży wybór różnych krzewów i tam właśnie kupiłam żylistka...
Chyba największy wybór roślin jest w Castoramie.
A w Leclerku do dziś nie przyszły pergole
No co zrobić ...
W Castoramie był duży wybór różnych krzewów i tam właśnie kupiłam żylistka...
Chyba największy wybór roślin jest w Castoramie.
A w Leclerku do dziś nie przyszły pergole

No co zrobić ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie!
- nic dodać nic ująć!,beznadzieja... ; 
Byłam w sobotę na działce ledwie wyłażą żółte krokusiki,kwitną tylko przebiśniegi i tyle....
Ukradli nam wszystkie słupki od malin!!!
Złodzieje !Zabierali się już w tamtym roku za nie ale nie dali rady,bo były zabetonowane,a teraz przyszli lepsi albo bardziej zdeterminowani.
Za to mi zostawili wyrwaną czyjąś rurkę z dwoma kranami od wody.Co za tałatajstwo!!Niewielka to dla nich korzyść bo za ile to spieniężą?A dla kogoś kłopotliwe no i może się okazać kosztowne jak nie potrafi czy nie może sam zrobić ,kupić trzeba 2 krany i rurkę..
Ile takich szkód to okaże się na wiosnę...
Na poprawę nastroju tym,którym podobają się moje fotki z serii - znacie? - to popatrzcie:
to jest chyba Pan - bo inny niż te,które widuję u innych,przezimował tez w takim cytrynowym kolorze,jestem z niego zadowolona
trochę słoneczka

i takiego;

Aby do wiosny!

Byłam w sobotę na działce ledwie wyłażą żółte krokusiki,kwitną tylko przebiśniegi i tyle....
Ukradli nam wszystkie słupki od malin!!!

Za to mi zostawili wyrwaną czyjąś rurkę z dwoma kranami od wody.Co za tałatajstwo!!Niewielka to dla nich korzyść bo za ile to spieniężą?A dla kogoś kłopotliwe no i może się okazać kosztowne jak nie potrafi czy nie może sam zrobić ,kupić trzeba 2 krany i rurkę..
Ile takich szkód to okaże się na wiosnę...
Na poprawę nastroju tym,którym podobają się moje fotki z serii - znacie? - to popatrzcie:

trochę słoneczka

i takiego;

Aby do wiosny!