Działka Gigusi, r.2009 cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witaj Gosiu! choroba ciebie nie omineła ja to dopiero teraz doszłam do siebie już mi było dobrze,gdy następnego dnia od nowa widzę że już szalejesz z zakupami ,gródniki ci ładnie kwitną ,moje powypuszczaly same odnogi czy jak to się tam nazywa,różę ci się pięknie rozkrzewiły jesteś prawdziwym ogrodnikiem
lece dalej kiedy ja to wszystko obejżę

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś. Dzięki za odwiedziny i zainteresowanie moim zdrowiem. Jak dotąd trzymam się i grypa mnie nie powaliła. Łykam codziennie dużą tabletkę witaminy C. Jak już pisałam w moim wątku czekam co będzie z zamieszania fotosikowego. Nie wstawiałam żadnych fotek, działka moja nie jest z gatunku obleganych, a procenty lecą. Tylko za wczorajszy dzień ubyło mi 0,4% . Przecież to jest chore. Nie umiem wysyłać zdjęć z innych programów, ale liczę, że w międzyczasie ktoś łopatologicznie wytłumaczy. Dlatego m.in. zlikwidowałam swój awatar, gdyż może to on nabija %. Zobaczymy. Byle do wiosny.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Giguś po japońsku ... chodziło mi o coś takiego http://f2.live4fun.ru/pictures/img_6061667_996_9.jpg
już zaczęłaś formować bukszpan... teraz tylko go pilnować
już zaczęłaś formować bukszpan... teraz tylko go pilnować

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochane dziewczęta. Dziękuje wszystkim za odwiedziny.
Aguś, Gieniu -zazdroszczę Wam ,że zimy nie ma ja już mam jej serdecznie dosyć. Do grzebania mi tęskno i do kopania.
Zosiu cieszę się, że już Ci przeszło i wróciłaś. Bożenko dzięki i będę czekać.
Aduś ja nawet nie wiem, gdzie to się sprawdz te limity w fotosiku, więc nie wiem co mam myśleć.
Liseczko ależ bajecznie to wygląda- gdzie mi z moimi lewymi łapkami do takiej sztuki. Dla mnie to czrna magia.
Monisiu- dzięki jak umiałam tak pociełam i jestem na razie zadowolona, zobaczę wiosną co dalej.
Buziaki i ciepłego dzionka wszystkim życzę.
Aguś, Gieniu -zazdroszczę Wam ,że zimy nie ma ja już mam jej serdecznie dosyć. Do grzebania mi tęskno i do kopania.
Zosiu cieszę się, że już Ci przeszło i wróciłaś. Bożenko dzięki i będę czekać.
Aduś ja nawet nie wiem, gdzie to się sprawdz te limity w fotosiku, więc nie wiem co mam myśleć.
Liseczko ależ bajecznie to wygląda- gdzie mi z moimi lewymi łapkami do takiej sztuki. Dla mnie to czrna magia.
Monisiu- dzięki jak umiałam tak pociełam i jestem na razie zadowolona, zobaczę wiosną co dalej.
Buziaki i ciepłego dzionka wszystkim życzę.