Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
Ja tez dlatego dziś mówię: dobranocjollla500 pisze:Lisko jak się śpi do 10 to pewnie że nie chce się spaćliska pisze:a mi się nie i chce spać:( ale synka na 7.30 do szkoły zawożę i ma być o 7 najzimniej brrrr
ja chcę wiosnęęęęęęęęęęęęęęęęęa ja muszę wstać o 6 .30 hi hi

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu witam cię w nowym zimowo -wiosennym wątku . Nasionka już kupione oj ale będzie kwieciście . Trzeba też trochę miejsca na jarzynki zostawić ,bo nie ma to jak świeże prosto z ogródka . Lubczyk obowiązkowy do rosołku ,do innych zup też . Ta roślinka szybko się rozrasta .Joluś ,ale tu u Ciebie wesołe towarzystwo muszę tu częściej wpadać
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie moi Kochani
fajnie się wczoraj rozmawiało i właśnie o to chodzi ;:225 Czas szybciej zleci, nawet nie zauważymy a będzie już wiosna
Jadziu wpadaj częściej , jesteś mile widziana
Dzisiaj o 6.30 zadzwonił budzik i wiecie co pomyślałam a może chłopców dziś nie puścić do szkoły
leże i leże i tak bym zchęcią obróciła się na bok i dalej spała .Ale mimo głupich myśli wstałam a strasznie mi sie nie chciało .Po tylu dniach jak dzieci miały wolne od szkoły, całkowicie się rozleniwiłam a co dopiero Madziu o 6 

Jadziu wpadaj częściej , jesteś mile widziana

Dzisiaj o 6.30 zadzwonił budzik i wiecie co pomyślałam a może chłopców dziś nie puścić do szkoły