Ogrodniczka z małopolski
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
MAGDALENO ,witaj wśród zauroczonych sasankami .Jest nas wielu ,jest się czym zachwycać .
Twoje kolorki są bajeczne ,muszę sobie jeszcze jakieś dokupić ,bo mam tylko czerwone i fioletowe .
Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!
Twoje kolorki są bajeczne ,muszę sobie jeszcze jakieś dokupić ,bo mam tylko czerwone i fioletowe .
Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Magdo,
nie mam pojęcia jak to się stało, że dopiero dzisiaj trafiłam do Twojego ogrodu. Jest piękny. Szczególnie zauroczyły mnie róże, bo jestem ich wierną fanką. Masz piękny ogród, zadbany, wypieszczony. Widać jak wiele pracy i serca włożyłaś w jego tworzenie.
Wiosenne zdjęcia zapowiadają ciekawy sezon, będę do Ciebie zaglądać, podpatrywać jak kwitną róże, jak zmienia się ogród, a dzisiaj zachwyciły mnie sasanki, ja mam tylko jedną - fioletową i ochotę na kolejne.
Pozdrawiam, Danuta
nie mam pojęcia jak to się stało, że dopiero dzisiaj trafiłam do Twojego ogrodu. Jest piękny. Szczególnie zauroczyły mnie róże, bo jestem ich wierną fanką. Masz piękny ogród, zadbany, wypieszczony. Widać jak wiele pracy i serca włożyłaś w jego tworzenie.
Wiosenne zdjęcia zapowiadają ciekawy sezon, będę do Ciebie zaglądać, podpatrywać jak kwitną róże, jak zmienia się ogród, a dzisiaj zachwyciły mnie sasanki, ja mam tylko jedną - fioletową i ochotę na kolejne.
Pozdrawiam, Danuta
- ifanka
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 3 kwie 2008, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Magdo - róże masz piękne - bardzo mi się podobają. Ogrodniczki rewelacyjne - śliczne dziewczyny!!!! Pozdrowienia dla Bruna od mojej sweterki Sandy - p.s. widzę, że ta rasa ma wzięcie na naszym forum - jak na razie niewiele wątków przeczytałam a naliczyłam już trzy seterki...
Pozdrawiam bardzo serdecznie ;) ANKA
Ogród Ifanki
Ogród Ifanki