Moja kwitnąca radość - Aska cz.1
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Marta - trochę mi głupio prosić znajomą, by u mniej zrobić fotki, ma już duże drzewko. Wygląda fajnie, ale kora nie jest tak śnieżnobiała, jak by się mogło marzyć. Mnie się w każdym razie podoba, to był pierwszy "drzewny" zakup na nowym miejscu. Chciałabym jeszcze posadzić jarzębinę. Wiem, że śmieci, ale mam do niej sentyment...
- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oglądałam pendule w internecie i bardzo mi się podobaja, dlatego zaczepiłam Ciebie
Kłopt w tym, że zależy mi na bialutkiej korze, a mam miejsce na tylko jedną brzozę
Coś muszę wybrać .. Mam do przemyślenia na zimę. Też zastanawiałam się na jarzębiną, ale koniec końców posadziłam śliwę wiśniową, a zamiast jarzębiny - ogniki. Będę trzymała kciuki żeby nam pięknie rosło!

- Aska
Iza - to któraś ze skalnic, do podziału wiosną
. Możesz zapisać sobie w kajeciku i przypomnieć się, gdy się zacznie kolejny sezon? Boję się, że mogłabym zapomnieć
A mikstura prosta, ale dla mnie ciężka do przełknięcia: gorące mleko+łyżeczka miodu+2 rozgniecione ząbki czosnku+łyżeczka masła. Ważne, że skuteczna.
Marta - nawzajem będziemy trzymać za siebie kciuki

A mikstura prosta, ale dla mnie ciężka do przełknięcia: gorące mleko+łyżeczka miodu+2 rozgniecione ząbki czosnku+łyżeczka masła. Ważne, że skuteczna.
Marta - nawzajem będziemy trzymać za siebie kciuki

- Aska
Coś wyszukamy. Iza, czy jesteś zarejestrowana na TaBazie? Jestem tam pod tym samym nickiem, jak wejdziesz w mój profil to zobaczysz listę roślin posiadanych i poszukiwanych. Może coś sobie jeszcze wypatrzysz. Tylko muszę uprzedzić, że tak 2/3 (może nawet 3/4...) roslin to moje tegoroczne zdobycze, małe i nie wiem jak przezimują... Ale zapisywać na zaś się można 
Marta - ja jeszcze pamiętam smak tranu i mleka emskiego. Błeee...

Marta - ja jeszcze pamiętam smak tranu i mleka emskiego. Błeee...