8-go pażdziernika skończyła 2 lata.Powiem Ci szczerze ,ze tez o takiej marzyłam od kiedy zobaczyłam pierwszy raz fotkę kici tego typu.
RUBII(bo tak sie nzaywa) trafiła do mnie przypadkiem,a raczej w strasznej desperacji szukalam nowej kici żeby ugasic ból po stracie poprzedniego persa typu ,,arlekin,, czarno-biały(straszna tragedia i nie zapomnej jej nigdy)Jak na zlość nie moglam kupic nigdzie persa(obojetnie jakiego z rodowodem czy bez)Rozpisalam ogłoszenia w szerz i wzdluż i nagle ..fon z ogroną prośbą o pomoc dla kici.3tygodniowe kacieta zostały bez mamy(zginela pod kolami samochodu)Nie obchodzilo mnie jaka jest,jaki ma kolor.nic kompletnie.Jechalam po nią w strasznej mgle( w życiu takiej nie widzialam).Zobaczyłam maleństwo bardzo oslabione i najmniejsze z miotu i wiedzialam ,ze jest
MOJA.Nie udalo mi sie uratować mojego poprzedniego Borysa,wiec wszystkie siły skierowaly sie na nią.Chyba w podzięce los uszykowal mi niespodzianke w postacie kotka ktorego tak bardzo chciałam BLU POINT.podejrzewalam ,ze moze na takim kotkiem byc ale nie mialam pewnosci...No i prosze...Jest arystokratka pełną gębą o błekitnych oczach

.Po późniejszym kontakcie z wlascicielem mamy dowiedzialam sie ze jest bardzo czystej krwi i 100%blu point. Przepraszam ,ze sie rozpisałam
NIE NA TEMAT STORCZYKÓWale chyba tak jakoś z potrzeby serca tak wyszło.....Wklejajcie kochane swoje pupile w moim wątku,bedzie mi bardzo milusio.Szczególnie bardzo proszę o fotki kotki od BEATKI55555 Psiaki tez uwielbiam,mam owczarka niemieckiego dlugowlosego,ale w tych blekitnych oczach mojej kotki zakochałam sie na zabój