Ćmówki z PESTKĄ@

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

Po porannych ogledzinach mało na zawał dziś nie zeszłam :cry: Moj tak dlugo oczekiwany pęd kwiatowy stracił czubek,a juz sie pokazywały pączki ;:96 Kupilam go na allegro jak nie kwitł,moj wymarzony tygrysi ,wielkokwiatowy ;:98 Chodziłam koło niego jak koło jajka,podwiązalam jak tylko mogłam ,a tu masz ci los no.......Sprawka mojej perskiej kotki.na pewno z oczek pedowych wyjdzie boczny,ale ja sie tak cieszyłam .........i znowu musze czekać ;:110
kwiato_maniaczka
1000p
1000p
Od: 6 lip 2008, o 17:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj, przejrzałam cały Twój wątek, strczyki przepiękne, szczególnie gigant z pierwszej strony wątku ale kotek jest bezkonkurencyjny:) co to za rasa?
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięku Kwiatku za zainteresowanie moim wątkiem ;:12 kOTA ,o ktorą pytasz to kotka perska rasy BLU POINT.Nie wiem czy to na zdjeciu widac ,ale jest koloru bialego ze znaczeniami niebieskimi tzn jest podpalana..pyszczek,uszka,ogon ma przydymiane niebieską szarością.Jej przyszły kawaler jest cały niebieski.Mam nadzieje ,ze kocięta pierwsze i jedyne jakie bedzie miała będą też takie piekne jak rodzice .To moja miłość przed storczykami :wink: Gdybym miała wybierać to jednak ona zajela by miejsce storczykow......
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gdzie sie podział busz kwiatów pod którymi sie wygrzewałam?????Obrazek
Obrazek
kwiato_maniaczka
1000p
1000p
Od: 6 lip 2008, o 17:55

Post »

o matkooo:) przepiękna:) Uwielbiam zwierzęta, to moja miłość, Jak będzie miała koteczki to bym sie pisała na kotka tylko zbyt daleko mieszkam:( a ona jest rodowodowa? Ja mam pieska rasy shih tzu sunie:) wstawiłam zdjęcie u mnie w wątku roślinek doniczkowych. Chyba moja sunia jest w ciąży, byliśmy 2 tygodnie temu na randce u wspaniałego pieska:)

Pozdrawiam Asia
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 lis 2007, o 13:52

Post »

Pestko twoja kicia jest prześliczna :shock: , ale przydałoby sie chociaż troszeczkę zmniejszyć zdjęcie, bo cały wątek się rozjeżdża :? .
Awatar użytkownika
BEATA55555
200p
200p
Od: 22 wrz 2008, o 17:05

Post »

Piękna persica!!!!!!!!!!!!

Ja też mam persiczkę i pieska a w zasadzie suczkę - haski syberyjski!!!!
Awatar użytkownika
Blondysia
200p
200p
Od: 23 paź 2008, o 18:29

Post »

Pestka w Twojej kotce można się zakochać. Jak tylko ją zobaczyłam, zamarzyło mi się capuccino z białą pianką :)
życie pełne jest pasji...:) i urody:)
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek
Obrazek[/quote] przypominam ta fotkę wcześniejszą :oops: i bardzo przepraszam za tamtą fotke tak dużą.po prostu nie pomyslałam ,ze tak sie gigantycznie wklei,a jeśli chodzi o kocieta to najlepiej pw :wink:
Awatar użytkownika
BEATA55555
200p
200p

Post »

Pestko!Ona jest piękna!!!!!!!!
Awatar użytkownika
BEATA55555
200p
200p

Post »

Jeszcze raz ja! Jle lat ma Twoja persiczka???
Normalne nie mogę się napatrzeć!
Swojego czasu chorowałam na taką Nivea albo niebieską, jak przyszło do zakupu to nie ja z córką wybierałyśmy kicie ale ona nas!!!
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

8-go pażdziernika skończyła 2 lata.Powiem Ci szczerze ,ze tez o takiej marzyłam od kiedy zobaczyłam pierwszy raz fotkę kici tego typu.RUBII(bo tak sie nzaywa) trafiła do mnie przypadkiem,a raczej w strasznej desperacji szukalam nowej kici żeby ugasic ból po stracie poprzedniego persa typu ,,arlekin,, czarno-biały(straszna tragedia i nie zapomnej jej nigdy)Jak na zlość nie moglam kupic nigdzie persa(obojetnie jakiego z rodowodem czy bez)Rozpisalam ogłoszenia w szerz i wzdluż i nagle ..fon z ogroną prośbą o pomoc dla kici.3tygodniowe kacieta zostały bez mamy(zginela pod kolami samochodu)Nie obchodzilo mnie jaka jest,jaki ma kolor.nic kompletnie.Jechalam po nią w strasznej mgle( w życiu takiej nie widzialam).Zobaczyłam maleństwo bardzo oslabione i najmniejsze z miotu i wiedzialam ,ze jest MOJA.Nie udalo mi sie uratować mojego poprzedniego Borysa,wiec wszystkie siły skierowaly sie na nią.Chyba w podzięce los uszykowal mi niespodzianke w postacie kotka ktorego tak bardzo chciałam BLU POINT.podejrzewalam ,ze moze na takim kotkiem byc ale nie mialam pewnosci...No i prosze...Jest arystokratka pełną gębą o błekitnych oczach ;:166 .Po późniejszym kontakcie z wlascicielem mamy dowiedzialam sie ze jest bardzo czystej krwi i 100%blu point. Przepraszam ,ze sie rozpisałam NIE NA TEMAT STORCZYKÓWale chyba tak jakoś z potrzeby serca tak wyszło.....Wklejajcie kochane swoje pupile w moim wątku,bedzie mi bardzo milusio.Szczególnie bardzo proszę o fotki kotki od BEATKI55555 Psiaki tez uwielbiam,mam owczarka niemieckiego dlugowlosego,ale w tych blekitnych oczach mojej kotki zakochałam sie na zabój ;:92
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

śliczny ten kotek. ja też bardzo lubię koty, ale nie mam. ale jak byłam w tym roku na wakacjach, to były 3 fajne kotki: Piegusek (pomarańczowy), Flora (biało-bura) i Vanda (biała w rude i bure łatki).
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Storczykowa..bo nie każdy koty toleruje i lubic musi...no i bardzo dobrze Ci powiem.Przynajmniej świat jest kolorowy.Jak to mój,,domowy,,mówi ...jeden lubi koty drugi patyczaki :wink: i tez pięknie! Mam tylko nadzieje ,ze mnie Jovanka nie przegoni za wpuszczenie kota w storczyki :wink:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ja bardzo lubie koty, ale nie mam. ale na wakacjach chetnie głaskałam tamte kotki. Piegus chyba mnie polubił. jak przyjechałam to przed wszystkimi uciekał, a tydzień później udało mi się go oswoić i tak mnie polubił, że siadał często na ławce obok mnie albo na moich kolanach. Vandę poznałam 2 lata temu, podobno była smutna gdy odjechałam. ze zwierząt właśnie najbardziej lubię koty. są tajemnicze, mądre, chodzą własnymi drogami - zupełnie jak ja. ale moim najważniejszym hobby były, są i będą storczyki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”