Dziękuję Wiolletko ,Izabellko i Ewuniu za wizytę i pochwały :P każda się cieszy jak chwalą
Ze 3 lata temu kupiłam sobie różyczkę ,ot jakąś tam miała być pnąca ale czy jest nie mam pojęcia w zeszłym roku zakwitł jej jeden kwiatek w tym ma o wiele więcej .Na razie zakwitł jeden ,może ktoś rozszyfruje jej nazwę i gatunek :P
Bogusiu, róże, zwłaszcza te różowe i pomarańczowe, tak "dają po oczach", ze aż ssie coś w żołądku ( to pewnie zazdrość ;) )Lilie tez masz w cudnych kolorach i do tego liliowce Ci juz kwitną! U mnie tylko rdzawy, a inne dopiero w pączkach
Boguska, tylko nie mów, ze ta róża, o której nazwę pytasz, ma taki kolor jak na zdjęciu?
Moze jeszcze pachnie?
Skalniak zapowiada się bardzo dobrze
Izunia to jest autentyczny kolor tej róży tak wygląda ,nie ma za dużo płatków w kwiatku ,chciałabym sie dowiedzieć jak się nazywa .Jak ją kupowałam to jak kota w worku .Aparat nic nie przekłamuje zobacz liście ,zresztą wsiadaj do samochodu i przyjeżdżaj ---zobaczysz na własne oczy :P
Bogusiu,o ja sierota
Zastanawiałam się dlaczego nie przechodzą mi powiadomienia z Twojego ogródka
No jak mogły przychodzić,skoro jest druga część
Ale już wszystko nadrobiłam
Róże zdominowały ostatnie strony i bardzo dobrze
Nacieszyłam oczy tymi fotkami.
Piękne różyczki i ta fioletowa też bardzo mi się podoba,rzadko spotykana
Piękne liliowce, róże, a szczególnie lilie. Czy one naprawdę tak wyglądają? Czy to może jakiś fotomontaż? Bo wyglądają wprost nieziemsko.
Pozdrawiam
Iwona
Magdziu teraz to długo będą róże na topie nie tylko ja mam ale wszyscy a :P
A teraz RÓŻA gigant od Zosi mam pod nią rękę ---moją ---podłożoną i jej nie widać
Te 2 ostatnie fotki ,to miała być żółta a wyszła blado -różowa ,ale też mi się podoba