Działka ROD Moja radość na emeryturze cz.2 - Warmia i Mazury.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Działka ROD Moja radość na emeryturze cz.2 - Warmia i Mazury.

Post »

Danusiu, drzewko wystroiłaś jak choinkę na Boże Narodzenie, na bogato i świecąco! ;:138 ;:138 ;:138
Widzę też ozdoby świąteczne, które fantastycznie towarzyszą świątecznemu nastrojowi, ;:215 ;:215 wzbogacając go i dopełniając.
Natomiast grudnik w kolorze słońca to dla mnie absolutnie coś zadziwiającego. ;:111 Czego to ludzie nie wyprodukują :shock:
Skoro masz mieć gości, to bardzo na siebie uważaj ;:oj , bo np. w otoczeniu moich znajomych codziennie słyszę o kolejnych przypadkach zachorowań na covida. ;:108 Jestem coraz bardziej przerażona i coraz rzadziej opuszczam mieszkanie.
Dzisiaj płocki syn zdradził, że synowa trzy tygodnie na covida chorowała, a jego kilka dni głowa bolała i miał podwyższoną temperaturę, ale nie zrobił testu, więc nie wie, co to mogło być. Ja myślę, że to był covid, tylko lżejszy jego przebieg.
Bardzo mnie zdenerwował, że dopiero dzisiaj o tym nas poinformował, no bo jak tu wierzyć dzieciom, jeśli prawdę zatajają tak długo.... ;:145 ;:223

Niech Wam święta upłyną w ciepłej rodzinnej atmosferze i w zdrowiu zacznijcie nowy roczek. ;:cm ;:cm
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46

Post »

Witaj Danusiu wpadłam do Ciebie w odwiedzinki i nadrobić stracony czas. Piękne masz te liliowce ja zakupiłam kilka w tym roku może coś będzie kwitło w przyszłym roku. Choineczka śliczniutka taka w moim guście ja nie mogę sobie na taka pozwolić z powodu braku miejsca. Moja stoi na komodzie. Życzę Ci spokojnych wesołych świąt odpoczywaj i nabieraj sił bo sezon się zbliża ;:65 pozdrawiam ;:196 ;:167
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Awatar użytkownika
jarha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2014, o 23:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Danusiu, pięknie ubrana choinka i świąteczne ozdoby ślicznie się prezentują i podkreślają świąteczną atmosferę. A grudnik bardzo oryginalny. Szkoda, że nie nacieszyłaś się nim zbyt długo, ale jest nadzieja na kwiaty w przyszlym roku. Ciesz się obecnością bliskich, odpoczywaj, ładuj akumulatory :D Radosnych Świąt Kochana ;:167
Pozdrawiam, Halszka
Mój ogród niepokazowy Cz.2
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Danusiu zdrowego i pomyślnego dosiego 2021 Roku

Obrazek
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Danusiu, niech w Nowym Roku spełnią się wszystkie Twoje marzenia, oczekiwania i tęsknoty, a zdrowie nie opuszcza Was ani na chwilę. ;:cm ;:cm
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Danusiu polecony przez Ciebie nawóz działa cuda, sadzonki pelargonii zabrały się, mężnieją.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia wszystkich marzeń ;:196
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Danusiu, pięknie dziękuję za życzenia ;:196 Że swojej strony życzę Ci zdrowia i spokoju, aby działkowanie dalej sprawiało Ci taką samą przyjemność, a wszystko rosło jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ;:cm
danuta z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2011, o 11:58

Post »

LUCYNKO ostrzegasz mnie przed covidem,a wczoraj syn zadzwonił i powiedział,że był chory,nie miał smaku i ,że u nich prawie wszyscy chorowali pomimo,że nosili maski,ale wiadomo nie wszędzie jak to w pracy.Dobrze,że nie przyznał się przed świętami.Dopiero bym miała przechlapane święta,a tak to żyłam w nieświadomości.
Grudnik ma faktycznie niespotykany kolor dlatego od razu go kupiłam.Co prawda pączki zrzucił ,ale przecież kiedyś zakwitnie.
Lucynko może i dobrze,że zatajają bo przecież ile nerwów by to Ciebie kosztowało,a tak dowiedziałaś się jak już była zdrowa.
Dziękuję za życzenia .Ja też życzę przede wszystkim zdrowia. ;:168

Witaj ALU!
Dzięki za wizytę. ;:63 Liliowców to już mam po "pachy".Nie wyrabiam z nimi.Na początku dużo kupowałam,siałam i cudowałam,a teraz mam
przesyt.Co dziwne to jesienią jak nie mają liści to kępy są jakieś takie małe. ;:174
Moja choinka stoi pod drzwiami balkonowymi.Chciałabym żywą,ale nie ma miejsca na tyle,żeby ją postawić ponieważ telewizor jest dość dużyi zajmuje sporo miejsca. ;:222 Wiesz Alu ja jak sroka lubię wszystko co się świeci. ;:306
Miłego dnia w Nowym Roku.

HALINKO!
Święta miałam wesołe,gwarne,niestety szybko się skończyły ponieważ goście zaraz po świętach odjechali,a wczoraj się dowiedziałam,że syn chorował ,drugi syn który mieszka w tym samym mieście.W nocy pod oknami było bardzo głośno.Z okien ktoś rzucał hukowe
petardy,strzelali racami.Poszłam spać około 2 -giej w nocy,a rano wstałam z bólem głowy.
Miłego Noworocznego dnia. ;:168

MARYNIU dziękuję za życzenia.Tobie też życzę dużo pomyślności i zdrowia w Nowym Roku. ;:168

DOROTKO cieszę się,że nawóz pomaga.Mój już się kończy.Muszę kupić nowy,ale chyba będzie remanent zaraz po świętach.Oni tak mają i potem długo trwa.Dziękuję również za życzenia.
Miłego dnia. ;:168

IWONKO dziękuję za życzenia.Mam nadzieję,że ten rok będzie fajniejszy ,bez wirusa czego życzę Tobie ,sobie i wszystkim . :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Piękne fiołki.
Ale i krokusiki ładniutkie. Te zdjęcia sprawiają ,ze już zaczyna myśleć się o wiośnie.
wszystkiego naj...najlepszego w Nowym 2021 Roku!
I dużo radości ogrodowych
Pozdrawiam cieplutko :) ;:196
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Danusiu, witaj w nowym roku. ;:196
Po przemyśleniu też uznałam, że lepiej nie wiedzieć, gdy dzieci chorują, choć z drugiej strony człowiek martwi się niepotrzebnie, że może któreś ciężko choruje, a wszyscy cieszą się dobrym zdrowiem... W sumie nie wiadomo, co lepsze. ;:218 ;:218

Prześliczny ten fiołeczek, ;:215 tylko dlaczego pomazałaś go atramentem? ;:113

Też mi tęskno za wiosennymi kwiatuszkami, :( toteż z przyjemnością popatrzyłam na Twoje wiosenne kwitnienia. :roll: :D :D
Niech ten rok przyniesie nam jeszcze więcej radości z działeczki, :tan a korona niech sobie pójdzie w zaświaty. ;:134 ;:134
Zdrówka. ;:167 ;:196
danuta z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj ANIU!
Miło mi,że do mnie zajrzałaś.Zaczynam wiosenne wspominki,żeby było weselej.Pogoda nie nastraja jak na razie optymistycznie.
Miłego wieczoru.

LUCYNKO!
Nie wiem jak to się stało,że chlapnęłam wiecznym piórem i atrament prysnął na różowego fiołka. ;:306
Jak robiłam zdjęcie nie widziałam tych kropek.
Też czekam z utęsknieniem wiosny i wysiewów.Ciągle coś planuję,a miejsca na działce nie widzę. ;:145 ;:222

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Shalina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2017, o 17:06

Post »

Witaj Danusiu życzę wszystkiego dobrego i zdrowia w Nowym 2021 Roku ;:167 ;:cm
Cudowne wiosenne wspomnienia. U mnie wczoraj deszcz, dzisiaj lekki mrozik :D Pozdrawiam cieplutko ;:167 ;:3 ;:79
Pozdrawiam Halina
Przydomowy ogród emerytki
danuta z
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj HALINKO,miło mi,że do mnie zawitałaś.Dziękuję za życzenia,szczególnie zdrowie dziś potrzebne.Dla Ciebie też życzę dużo zdrowia.
Pomimo codziennych przymrozków dziś pięknie świeci słońce.Zrobiłam sobie rundę po sklepach.Byłam w ogrodniczym.Ludzi nie było.
Zaszłam do Stokrotki a tam kwiatki doniczkowe z kolorowymi liśćmi.Podobały mi się wszystkie. ;:306
Miłego dnia. ;:cm

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
jarha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2014, o 23:28

Post »

Witaj Danusiu :wit widzę, że nosi Cię po sklepach ;:306 co ciekawego widziałaś/kupiłaś w ogrodniczym? A te doniczkowe w Stokrotce? Kupiłaś jakies? Pochwal się.
Wszystkiego co dobre Kochana na Nowy Rok ;:196 a przede wszystkim dużo zdrowia ;:167
Pozdrawiam, Halszka
Mój ogród niepokazowy Cz.2
Ha-Ah
200p
200p
Od: 19 lip 2019, o 19:23

Post »

Dużo zdrówka w Nowym Roczku. Wszystkie kwiatuszki piękne masz i fiołeczki cudne. Ja już dzisiaj zrobiłam kurs na działeczkę i odkryłam zapomniane cebulki krokusów . Wybrałam do doniczki bo chciałam je przesadzić w inne miejsce i zapomniałam - gapa ze mnie ;:14 ale zadołowałam z całą doniczką to może przeżyją i posadzę w docelowe miejsce w na przyszły rok.
Hanna
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”